- 12 Temmuz 2006
- 57.753
- 220.737
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Hayalperestpiyon
-
Büyük ihtimalle BTK'ya şikayet edildiniz, tüm sanal paylaşım platformları üyeliklerini sildiren üyelerde dahil kullanıcılarının bilgilerini saklamakla yükümlüdür, yasalara aykırı durumlarda forumlar savcılık vb resmî kurumlara şikayet edilen kullanıcının bilgilerini vermek zorundadır.Keskee. Ders olsun herkese arkadaslar. Dilimizin kemigi olsun
Ya inanin yazmazdim normalde umrjmda olmazdi. Ama o an tutamadim kendimi. Üyeligim gizliydi zaten. Sonra da hesabimi kapattim. Ama bulur izini istese polis diuolar
birisinin annesine küfür ettiysen bir şey olsun.Arkadaslar bu gece su siyaset meselelerinden artik bana gina geldi ve son raddeye gelip yeter artik diyerek baska bir forum sitesinde bir cocuga sensurlu kufur ettim. Annesjne de etmis olabilirim. Ayrimciliktan nefret ediyorum. Siyasettekilerin de tapilacak birileri olmasindan nefret ediyorum. Cocuk sanal uzerinden bir sikayet doldurma formu mu ne oyle bisey doldurmus bana gonderdi. Acikcasi korktum da. Uyeligimi sildim. Birsey cikar mi altindan emin degilim. Sizce ne olur bu surec ?
bimere şikayet etmiştir. ip niz üzerinden adresiniz bulunur dava açılır...Arkadaslar bu gece su siyaset meselelerinden artik bana gina geldi ve son raddeye gelip yeter artik diyerek baska bir forum sitesinde bir cocuga sensurlu kufur ettim. Annesjne de etmis olabilirim. Ayrimciliktan nefret ediyorum. Siyasettekilerin de tapilacak birileri olmasindan nefret ediyorum. Cocuk sanal uzerinden bir sikayet doldurma formu mu ne oyle bisey doldurmus bana gonderdi. Acikcasi korktum da. Uyeligimi sildim. Birsey cikar mi altindan emin degilim. Sizce ne olur bu surec ?
Çocuk çok iyi yapmış helal olsun. Ayrımcılıktan nefret ettiğini söyleyip ana avrat küfredip ikiyüzlülük yapmışsınız. İnşallah bir yaptırımı vardır.Arkadaslar bu gece su siyaset meselelerinden artik bana gina geldi ve son raddeye gelip yeter artik diyerek baska bir forum sitesinde bir cocuga sensurlu kufur ettim. Annesjne de etmis olabilirim. Ayrimciliktan nefret ediyorum. Siyasettekilerin de tapilacak birileri olmasindan nefret ediyorum. Cocuk sanal uzerinden bir sikayet doldurma formu mu ne oyle bisey doldurmus bana gonderdi. Acikcasi korktum da. Uyeligimi sildim. Birsey cikar mi altindan emin degilim. Sizce ne olur bu surec ?
Ana avrat kufur ettigim yok . Argo konustum . O da tek cumleydi .Çocuk çok iyi yapmış helal olsun. Ayrımcılıktan nefret ettiğini söyleyip ana avrat küfredip ikiyüzlülük yapmışsınız. İnşallah bir yaptırımı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?