Sanalda aşk mümkünmü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Abjj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Abjj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
89
26
38
Kızlar ben face üzerinden biriyle tanışmıştım sonra ark olduk beni sevip hoşlandığını düşünmüyorum. Ben kapalıyım Watsap da bana başı acık foto atmamı istiyordu bi kere söyledi önemsemedim başka bir zaman dilimin de tekrar söyledi bende biraz tepki gösterdim açık atacaksam neden kapanayım haddini bil dedim onun üzerine aylarca yazmadım ve yazmadıda sonra beni Swarm silmiş sonra watsaptan en sonda faceden sildiğini fark edince ben ona yazdım normal konuştuk istek attım 6 7 ay bekletti istegi silmemiş kabulde etmedi iki defa yazmıştım kibirleniyorsun vs diye kızlar neden 7 ay bekletip de şimdi silmiş isteği

Muhtemelen niyeti iyi değil ve seninde onun aradığı tarzda bir kız olmadığını düşünüyor.

Uzaklas ondan. Yazmayarak daha iyi yapıyor zaten.

Adam kimdir evlimidir
Niyeti nedir bunları bilmeden gorustugun biri için oturup kafa yorup bir de takipmi ediyorsun
Yapmayın kuzum

Sanaldan bir insanı ne kadar tanıyabilirsiniz ki,aşk sadece sevmek değildir birisi için gerçek fedakarlıklar yapmaktır öyle oturduğunuz yerden nerdesin aşkım burdayım aşkım yazmayla aşk olmaz o.

Sanaldan bir insanı ne kadar tanıyabilirsiniz ki,aşk sadece sevmek değildir birisi için gerçek fedakarlıklar yapmaktır öyle oturduğunuz yerden nerdesin aşkım burdayım aşkım yazmayla aşk olmaz o.
Haklısın

Başı açık fotoğrafını ne yapacak. Hemen rengini belli etmiş. Düşünme bile neyi ne zaman yaptığını. Takmamış işte.

Sanaldan aşk mümkün hatta tanıdığım evlenenler de var. Hatta şuan hayatımda ki insanı da internetten tanıyorum gayet güzel gidiyor. Ama senin bu konuştuğun kişiden birşey olmaz

Kızlar ben face üzerinden biriyle tanışmıştım sonra ark olduk beni sevip hoşlandığını düşünmüyorum. Ben kapalıyım Watsap da bana başı acık foto atmamı istiyordu bi kere söyledi önemsemedim başka bir zaman dilimin de tekrar söyledi bende biraz tepki gösterdim açık atacaksam neden kapanayım haddini bil dedim onun üzerine aylarca yazmadım ve yazmadıda sonra beni Swarm silmiş sonra watsaptan en sonda faceden sildiğini fark edince ben ona yazdım normal konuştuk istek attım 6 7 ay bekletti istegi silmemiş kabulde etmedi iki defa yazmıştım kibirleniyorsun vs diye kızlar neden 7 ay bekletip de şimdi silmiş isteği
Çok doğru bi tepki vermişken sizin kişisel tercihinize saygı duymayan bir adamın peşinden neden kosuyorsunuz. Adam belli ki ben bundan istediğimi alamam demiş isteği silmiş

Back
X