Sanalda Ilişki !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok üzgünüm çoookarkadaşlar bence iğrenç ve ahlak dışı sinirlendim valla kuscam 1 dakika

kızlar tek nedeni sapkınlık bence
sizca sağlıklı bir insan böyle birşey yapar mı
birkere benim başıma geldi
msn de biri eklemiş ilk önce normal arkadaşca
muhabbet etti sonra cam aç dedim camı
bir açtı ne görsem beğenirsiniz
bir erkek cinsel organı nasıl kapattım nasıl engelledim
bilemedim şok olmuştum..

bi sene önce kardeşlerim kuzenler pc de bşylere bakıyoduk,msnyi biri ekledi bende tanıdıktır kesin dedim ... ne çabuk unuttun açda camı göresin tanırsın beni diip duruyodu,kuzenler kardeşim falan hadi aç yaptı..bizde cam yok o açtı ama ne açma adam kamerayı sadece şeyine dogru yöneltmiş oynuyodu çıplak tabi..ben pc başından nsl kalktıgımı hatırlamıyom iki kuzenimde erkek kapamışlar tabi onlar...bi süre kendime gelemedim ..ne anlıyor böyle sapıklar hiç anlamıyorum...

kaydirigubbakcemile
ayyy tövbe yarebbiiiim...
nası güldüm akşam akşam canım kusura bakma nolur tuhaf oldum okuyunca......:roflol::roflol:
ayyy kötü bi durum bide kuzenlerin yanında....

bi gece chate girdim canım sıkılmıştı cok kaydirigubbakcemile2

geyik yapacak birileri cıkar die düşündüm.
biri selam verdi.. nbr filan ..
dioki.. sanal sex yapmayı severmisin..kaydirigubbakcemile3
hic bozuntuya vermedim dedimki.
lan ben erkegim ne dion olmm sen :jeyyar:
aldıgım cvp akıllara zarar..

lan 5 dakika karı olsan ölürmüydün sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

yani eleman cok naçar kalmıs karşısındaki erkek bile olsa yeterki sanalda olsan kendini tatmin etme peşinde :1shok:

bunu genc cocuklar yapmıyo suan babam yasında adamlar evli barklı sitelerde chatlerde sanal sex icin aptal saptal işler yapıyolar..
internetinde suyunu cıkarıp kalitesini düşürdüler :enbuyukkk:

canım nolcak fukara sefişmesi işte.:jeyyar:
herkes kendi kendine sefişip birbirini izlicek bunada sex diceklerkaydirigubbakcemile3
naapsın garibanlar kaydirigubbakcemile3

bana korkunç geliyor.kişilik bozukluğu falan olmalı ya da cinsel aktivite bozukluğu!!

yazıkklaelaelaelaelae

ayyyy kızlar sanal ilişki diyince aklıma geldi
beni bi kız eklemiş sanırım bi sene oluyo
neyse bende kabul ettim nerden biliyim lez olduğunu CADIARZU
msnde napıon dedi bende kimsiniz dedim,canım kız değil misin arkadaş olalım falan dedi
bende nerden bileyim kız olduğunu dedim (kızlardan da zarar gelmez heralde diye düşünüyordum,erkek olsa tanımıyorsam hemen silerim)
cam açayım mı dedi hem bayan olup olmadığımı anlarsın dedi bende hiç kötü bişey aklıma gelmiyo sadece erkekse diye düşünüyorum aç dedim
aslında üstüm fazla müsait değil cnm kusura bakma evde kimse yokta rahat olmak istedim dedi
bende sorun değil açacaksan aç yada silcem falan diyordum
neyse bu cam açtı
ne göreyim çırılçıplak :1shok:
el sallıyo nasılım yazıyo
bende utanmıyormusun bu şekilde cam açmaya ya erkek olsaydım falan dedim
canım napiyim ev çok sıcak dedi
bende ev sıcak diye çırılçıplak mı dolaşıyorsun dedim
neyse bu nereme dokunmamı istersin hadi sanal seks yapalım dedi bende git kendine başka birini bul dedim kapattım sildim msnden
tövbe tövbe yarabbim
bayanlardan da mı şüphelencez artık :1shok:

lezbiyenlerin sayısıda cok fazla cidden millet kafayı yedi bajım şakkıdı

ya bu devirde kadınlardan korkmak lazım artık :bbo:

Ben internet cafe sahibi bir amcamızı ziyarete gittim, konuşurken biri ekledi amcamızı msn.den o da kabul etti. Kız ne dese beğenirsiniz :bbo: Sana numaramı vereyim bana 1oo kontör yolla, camda soyunayım sana :bbo:

İnsanlar artık o kadar yalnızlar, o kadar cahiller ki, ihtiyaçlarından başka bir şey yok akıllarında, tanımadıkları insanlara mahremlerini göstermekten, cinsel içerikli konuşmaktan çekinmiyorlar. Oh vallahi ar namus tertemiz :bbo:

yahu her pislik var lezbiyenler evliler gayler...
Allah ıslah etsin bunları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…