• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda yazışmak aldatma mıdır?

modernliğin gereklerinden birinin kocanın dışındaki erkeklere öcü gibi bakmamak onlarla da sohbet muhabbet etmek olduğunu düşünüyorlardı.

Lafı çevirme!! Kocanın dışındaki erkeklere öcü gibi bakmak gerektiğini sen belirtmişsin, Bacağına baktı vs girme şimdi. Yazık ya sizin gibiler gerçekten var ve her erkeğe(sizlerle sohbet etmeye teşebbüs eden:KK70:) sapık muamelesi yapıyolar.

m
Dini yorumlar yasaktır, rica ediyorum lütfen, istirham ediyorum artık yani daha ne yapayım ne yazayım bilemedim, zor değil değil mi dini yorum yapmamak?
Kurallara biraz saygı lütfen.
munecim sen bu dini konu meselesini abarttın bence. hayır burası kuba değil ki dinden komple izole insanlarla muhatap olasın. bu kadar korkma. bırak tartışan tartışsın. hakaret küfür varsa kesersin cezasını olur biter. biz nikahı bile dini boyutuyla yaşayan milletiz. neyi engellemeye çalışıyosun? tut ki burda bir kadın kocam mehrimi vermedi yada mehrimi değiştirmem mümkün mü yazdı? yine mi dini konu olacak? onu din adamına sorsun eyvallah da resminin yanına dini nikah yapan çoğu kişi illa bunun doğrusunu öğrenmiştir. yardımcı olabilir. yada yol gösterebilir. kaldı ki avukata polise başvurulacak konular bile önce burada konuşuluyor.
yaklaşık 14 asırdır islam diniyle ve ondan önce de göktanrı inancıyla hemhal olmuş Türk milletine hitap eden bir site burası.
ne sevinçlerimiz ne üzüntülerimiz inançlarımızdan uzak veya ayrı düşünülemez.
kavganızı önleyemedim o yüzden dini içeriği yasakladım diye bir şey olamaz. bir tıkla insanı siteden atabiliyor ceza verebiliyorsunuz.
ayrıca her dini konu tartışmayla bitecek değildi. site üyelerini küçümsemeyin. benim gibi din biliminde uzman kişiler de konu sahiplerine bakış açısı kazandırabilirdi.
ama olmadı. olmaz da. şimdi istediğini yapabilirsin. faydasına inanmadığım iki de bir yasaklandığım bir platformda bulunmak istemiyorum.
tek yönlü bakış açınızla ve kısır döngünüzle size başarılar..

Canım bence yazışmaları al abine ver. Bu şekilde abinin evliliği zarar görür

Lafı çevirme!! Kocanın dışındaki erkeklere öcü gibi bakmak gerektiğini sen belirtmişsin, Bacağına baktı vs girme şimdi. Yazık ya sizin gibiler gerçekten var ve her erkeğe(sizlerle sohbet etmeye teşebbüs eden:KK70:) sapık muamelesi yapıyolar.
öyle bir cümlem bile yok. yazık sana

yok biz hiç öyle düşünmezdik. mini etek giydiğinde erkek hocalar tarafından sınıfına kadar takip edilen bir kadın bile öyle düşünmedi. ne var canım bir erkek bacaklarınız çok güzel deyip peşinizden geliyorsa. bunda kötülük görenin kalbi kötüdür. pistir. evet çok haklısınız
Yüzyılın ağır trollü falan mısınız?

Yengenizin bir çevresi, arkadaşı, işi gücü uğraşı olsa böyle şeylere hem vakti olmazdı hem de tenezzül etmezdi.
Aldatmadır veya aldatma değildir diyemeyeceğim. Ama yengenizde bir şeyler eksik. Bunu da dışarıda arıyor. Abinizin haberi var mı bundan?
Bir de şöyle bir şey var ya birisi yengenizin fotoğrafıyla bu işi yapıyorsa? Nereden eminsiniz kesin yengeniz olduğuna?

m

munecim sen bu dini konu meselesini abarttın bence. hayır burası kuba değil ki dinden komple izole insanlarla muhatap olasın. bu kadar korkma. bırak tartışan tartışsın. hakaret küfür varsa kesersin cezasını olur biter. biz nikahı bile dini boyutuyla yaşayan milletiz. neyi engellemeye çalışıyosun? tut ki burda bir kadın kocam mehrimi vermedi yada mehrimi değiştirmem mümkün mü yazdı? yine mi dini konu olacak? onu din adamına sorsun eyvallah da resminin yanına dini nikah yapan çoğu kişi illa bunun doğrusunu öğrenmiştir. yardımcı olabilir. yada yol gösterebilir. kaldı ki avukata polise başvurulacak konular bile önce burada konuşuluyor.
yaklaşık 14 asırdır islam diniyle ve ondan önce de göktanrı inancıyla hemhal olmuş Türk milletine hitap eden bir site burası.
ne sevinçlerimiz ne üzüntülerimiz inançlarımızdan uzak veya ayrı düşünülemez.
kavganızı önleyemedim o yüzden dini içeriği yasakladım diye bir şey olamaz. bir tıkla insanı siteden atabiliyor ceza verebiliyorsunuz.
ayrıca her dini konu tartışmayla bitecek değildi. site üyelerini küçümsemeyin. benim gibi din biliminde uzman kişiler de konu sahiplerine bakış açısı kazandırabilirdi.
ama olmadı. olmaz da. şimdi istediğini yapabilirsin. faydasına inanmadığım iki de bir yasaklandığım bir platformda bulunmak istemiyorum.
tek yönlü bakış açınızla ve kısır döngünüzle size başarılar..

bu kişi her adım attığı konuda arıza çıkarıyor. niye komple siteden atmıyorsunuz? Mune Mune

biz eskiden konuda normal tartışmaya girdiğimizde bile yediğimiz cezalar üst üste birikiyordu ve belli bi toplamda olanlar siteden atılıyordu. ki bu bahsettiğim tartışmalar bu kadın gibi ortalığı bulandıran şeyler olmadığı halde. şimdi kalktı mı bu olay?

yalnız sen de iyi saçmalamışsın ama. kız flörtleşmiyormuş sadece muhabbet ediyormuş 13. yüzyıl düşüncelerinden kurtulamıyorsun yani

modernliğe laf atıp duruyorsun aklın sıra, madem o elindeki cihazı neden kullanıyorsun?
modernliğin işine gelenini kullanan çakma mücahit seni.

Sanmam aldatma amaçlı değildir, asosyal olduğu icin canı sıkılıyordur, iş o noktaya gelsin cesaret edemez.

bu kişi her adım attığı konuda arıza çıkarıyor. niye komple siteden atmıyorsunuz? Mune Mune

biz eskiden konuda normal tartışmaya girdiğimizde bile yediğimiz cezalar üst üste birikiyordu ve belli bi toplamda olanlar siteden atılıyordu. ki bu bahsettiğim tartışmalar bu kadın gibi ortalığı bulandıran şeyler olmadığı halde. şimdi kalktı mı bu olay?
Üyeliği İptal edilmiş december.
Bu sebeple üye hakkında konuşmam uygun kaçmaz ama bu sitenin kuralları bellidir, kurallara uymakla mükellefiz hepimiz, hiçbir kural tartışmaya açık değildir bu nedenle rica ediyorum herkes kurallara uysun.
Dini içerik yasak diyorsak yasaktır, daha üstüne konuşup -cımlı -cimli öyle yapma böyle yap yazışmaları uygunsuzdur.

decemBer decemBer seni alıntıladım ama sen ve topiğe yazan herkesten vermiş olduğum rahatsızlık için özür dilerim.

Lütfen konu içeriğiyle ilgili yorumlar yapalım.

Üyeliği İptal edilmiş december.
Bu sebeple üye hakkında konuşmam uygun kaçmaz ama bu sitenin kuralları bellidir, kurallara uymakla mükellefiz hepimiz, hiçbir kural tartışmaya açık değildir bu nedenle rica ediyorum herkes kurallara uysun.
Dini içerik yasak diyorsak yasaktır, daha üstüne konuşup -cımlı -cimli öyle yapma böyle yap yazışmaları uygunsuzdur.

decemBer decemBer seni alıntıladım ama sen ve topiğe yazan herkesten vermiş olduğum rahatsızlık için özür dilerim.

Lütfen konu içeriğiyle ilgili yorumlar yapalım.

estağfurullah ne rahatsızlığı. açıklamanız için teşekkür ederim.

Çok da asosyal bir bayan akşama kadar eve kapanır çocuğunu alıp markete bile gitmez ev hanımı ama bütün alışverişi abim yapıyor fırından ekmek almayı bile bilmez
Fırından ekmek alamıyo ama farklı hesaplarla internette hesap açabliliyo Hangi kafa bu ?
nelere inanıyosunuz öyle

konu sahibi yengesinin dört duvar arasında yetiştiğini söylemiş. sonuç gayet normal.
şimdi internet var ve kimse dört duvar arasında kalmıyor, kalamıyor.

eskiden kırsalda benzer şekilde yetişen birçok kadının "hani marjinal bizdik" dedirten vakaları oluyordu. gerçi hala oluyor. sebep sonuç aynı.

konu sahibi arkadaşım: yengenizin yaptığının aldatma olduğunu düşünsem de konunun özünün merak olduğunu düşünüyorum. abiniz karısını insan içine çıkarsın biraz, dışarıya alıştırsın. çünkü insan sosyal bir varlık, bir şekilde ihtiyacını gidermeye çalışacaktır yoksa.

Evet aldatmadır .. kardeşin kendi resmini atsın fakeden snra eşini tanıyorum herşeyi anlatcam yazsın . Bu korku ona yeter ve bütün hesaplarını aynı anda kapatcaktır.. deneyin görün :KK62:

Back
X