Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim yengenin cani sikiliyorsa daha farklı meşgaleler bulabilir kendine her cani sıkılan aldatsaydi ohoo fake hesaplarla sadece erkeklerle konusmak resim falan koymak, atmak dupeduz aldatmadir
sevda rüzgarı ahaha. midem bulandı. abiniz de ne genişmiş yav, böyle biriyle evli kalmak da çok saçma. Kapalı bir de açık fotoğraf koyması zihniyetini belli ediyor zaten. İçinde bir şeyler kalmış onları yaşıyor aklınca.
bir arkadaşım der ki; etin aldatması nedir ki?
çok doğru bir şey mühim olan.. neyse.
karakteri bozukmuş hatta çürümüş diyelim, koşarak uzaklaşın
Zor iş. Bir konusaanız elinizde resmli belge edinin. Hesaplarının resmini cekin inkar edemesin sonrada konusun sizin onu buldugunuza gore aileden akrabalardandan biriside gorebilecegini ve esinin duyunca neler olabilecegini anlatın. Sonucta cocuk var ortada. Belliki cahil cesareti.
Yengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
Flört öz konuşuyorsa aldatma
Flörtöz değilse Aca neyin peşinde
Her sekilde ahlaksıx
Yol verin gitsin
Yalnız konu bana inandırıcı gelmedi
Ayyy ilkkez konu fake diyorum
Flört öz konuşuyorsa aldatma
Flörtöz değilse Aca neyin peşinde
Her sekilde ahlaksıx
Yol verin gitsin
Yalnız konu bana inandırıcı gelmedi
Ayyy ilkkez konu fake diyorum
Hesabi yengenizin kullandigindan emin misiniz peki? Onun resimlerini kullanan bir fake hesap da olabilir. Benim basima gelmisti almis fotograflarimi senelerce kullanmis. Kim bilir kimlerle konustu neler yazdi belki de beni taniyanlar da benim yaptigimi saniyordu.