• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanalda yazışmak aldatma mıdır?

Canim yengenin cani sikiliyorsa daha farklı meşgaleler bulabilir kendine her cani sıkılan aldatsaydi ohoo:işsiz: fake hesaplarla sadece erkeklerle konusmak resim falan koymak, atmak dupeduz aldatmadir
 
Kendi adina acmiyorsa bu hesaplari siz nasil buluyorsunuz butun actigi hesaplari ? resimle aratma ozelligi henuz yok :)
 
sevda rüzgarı ahaha. midem bulandı. abiniz de ne genişmiş yav, böyle biriyle evli kalmak da çok saçma. Kapalı bir de açık fotoğraf koyması zihniyetini belli ediyor zaten. İçinde bir şeyler kalmış onları yaşıyor aklınca.
bir arkadaşım der ki; etin aldatması nedir ki?
çok doğru bir şey mühim olan.. neyse.
karakteri bozukmuş hatta çürümüş diyelim, koşarak uzaklaşın:kusmuk:
 
Zor iş. Bir konusaanız elinizde resmli belge edinin. Hesaplarının resmini cekin inkar edemesin sonrada konusun sizin onu buldugunuza gore aileden akrabalardandan biriside gorebilecegini ve esinin duyunca neler olabilecegini anlatın. Sonucta cocuk var ortada. Belliki cahil cesareti.
 
Yengem abimin eşi kendi fotosuyla sürekli instagramda fake hesaplar açıyor ve sadece erkekler ekili kardeşim bunu işletmiş bu da fotonu gönder falan demiş çok laubali üslup kullanmış defalarca sormuş evli misin diye cevap vermemiş açtığı hesaplar da liseli ergenler gibi değişik profiller mesela sevda rüzgarı falan bunun amacı ne
Başlığa cevap
E herıld yani

Flört öz konuşuyorsa aldatma
Flörtöz değilse Aca neyin peşinde
Her sekilde ahlaksıx
Yol verin gitsin
Yalnız konu bana inandırıcı gelmedi
Ayyy ilkkez konu fake diyorum:KK45:
 
can sikintisindan eglence amacli denecek bi konu degil bu yalniz. bu durumun aciklamasi bole bisi olmaz.
 
Başlığa cevap
E herıld yani

Flört öz konuşuyorsa aldatma
Flörtöz değilse Aca neyin peşinde
Her sekilde ahlaksıx
Yol verin gitsin
Yalnız konu bana inandırıcı gelmedi
Ayyy ilkkez konu fake diyorum:KK45:
Canım keşke fake olsaydı 5 yıllık üyeyim malesef gerçek ailece şoktayız
 
Cok basit yengeniz aranıyor:işsiz: bulunca da ortalik karisir.
 
Hesabi yengenizin kullandigindan emin misiniz peki? Onun resimlerini kullanan bir fake hesap da olabilir. Benim basima gelmisti almis fotograflarimi senelerce kullanmis. Kim bilir kimlerle konustu neler yazdi belki de beni taniyanlar da benim yaptigimi saniyordu.
 
Back
X