sanatsal tırnaklar...

OY OY bunlar sadece foto çekmek için yapılmış sanki..şaheserler gerçektende..sengözlerimebaksanabalkisalkisalkis
Bizimkiler bunların yanında mırnak gibi kalıyo...
sırnaşık şey

off offf insanın baktıkca bakası geliyor gercekten.çok hoş çok şahane görünüyorlar.

birkaçı abartılmış.ama çoğu muhteşem.ayy insan hiçbişeye dokunamaz bile kıyıpta yaa.

burfur sende yine şahanesin a.s. güzelim yaa nerdende aklına gelir :1shok:şaşırıyorum

OY OY bunlar sadece foto çekmek için yapılmış sanki..şaheserler gerçektende..sengözlerimebaksanabalkisalkisalkis
Bizimkiler bunların yanında mırnak gibi kalıyo...
sırnaşık şey

bence de bu tırnaklar ya fotoğraf için ya da özel günlerde kullanılabilinir ancak.yani bana göre öyle.düşünsene tümgün bu tırnaklarla yemek yap,ev işi,çocuk.bence o zaman bu güzelim tırnaklar mırnağa dönüşür.yorum için teşekkürler canım arkadaşım.sevgilrimle...

estağfirullah tatlım.yorumun için teşekkürler canım.sağolun,varolun.sevgiler...:1hug:

canimsin ya bir cogu harika süper bayildim ya tek tek yaptirmak istiyorum iyimi :)
ama bu topigin iyi oldu benim icin kizkardesimin nikahi var kinasi var dügünü var begenir yaptiririm artik bende :)

canimsin ya bir cogu harika süper bayildim ya tek tek yaptirmak istiyorum iyimi :)
ama bu topigin iyi oldu benim icin kizkardesimin nikahi var kinasi var dügünü var begenir yaptiririm artik bende :)

güzel hatunlarsınız vesselam.çok da yakışır eminim.bu arada kız kardeşinin düğünü yakınlarda mı olacak?şimdiden kolay gelsin ve Allah tamamına erdirsin zuzum.sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…