sancaktepe via hospital

kızlar ben bir kez daha gittim nükhet hanıma :) yalan yok hemde iki gün önce.Bu kez çok ilgilendi güleryüzlü davrandı sanırım şikayetlerden haberdarlar ilgileri artmış gebelere.Doğum için hastanelerini doktor olarak da kendisini düşündüğümü iletince yüzünde tebessüm eksik olmadı her sorumu cevapladı.Bebişim ters dönmüş bu yüzden epidural yapamıyorum sezaryen olacakmışım :(

kızlar ben bir kez daha gittim nükhet hanıma :) yalan yok hemde iki gün önce.Bu kez çok ilgilendi güleryüzlü davrandı sanırım şikayetlerden haberdarlar ilgileri artmış gebelere.Doğum için hastanelerini doktor olarak da kendisini düşündüğümü iletince yüzünde tebessüm eksik olmadı her sorumu cevapladı.Bebişim ters dönmüş bu yüzden epidural yapamıyorum sezaryen olacakmışım :KK43:
ama ters bebek için dönme ihtimalinden bahsetmemiştir yada bazı hareketleri yapın diye göstermemiştir ameliyat doktoru (sadec nükhet hnm için yazmadım bunları ) bana normal doğumu benimsemiş sadece zorunluluk halinde sezaryan yapmak isteyen doktor lazım

kızlar ben birilgilihic ha gittim nükhet hanıma :) yalan yok hemde iki gün önce.Bu kez çok ilgilendi güleryüzlü davrandı sanırım şikayetlerden haberdarlar ilgileri artmış gebelere.Doğum için hastanelerini doktor olarak da kendisini düşündüğümü iletince yüzünde tebessüm eksik olmadı her sorumu cevapladı.Bebişim ters dönmüş bu yüzden epidural yapamıyorum sezaryen olacakmışım :KK43:
Canim hayirlisi olsun hakkinda bende nukhete gidiyorum epiduralle ilgili hic ii konusmadi sana epiduralle ilgili neler dedi.

sadece gülümsedi ama ben yürüyorum sürekli son güne kadar normal epidural doğumda kararlıyım Derya.26 ocak da kontrolüm var o gün daha detaylı konuşucam kararlılığımı dile getiricem sonrasında da burada yazarım sonucu.gerçekten de nükhet'den sonra buket'e gittim o da mesela bebeğim ter diyince hemen sezaryen dedi sinir oldum amma kesip biçmeye meraklılar hemcinslerini :)

[QUODARBIMESEL, post: 39012781, member: 623696"]sadece gülümsedi ama ben yürüyorum sürekli son güne kadar normal epidural doğumda kararlıyım Derya.26 ocak da kontrolüm var o gün daha detaylı konuşucam kararlılığımı dile getiricem sonrasında da burada yazarım sonucu.gerçekten de nükhet'den sonra buket'e gittim o da mesela bebeğim ter diyince hemen sezaryen dedi sinir oldum amma kesip biçmeye meraklılar hemcinslerini :)[/QUOTE]
Ben 34.haftamdayim medikal muhasebeyle epidurali gorustum normal dusunen her kadinin epidurali tercih etmesi gerektigini cok rahat bir dogum oldugunu soylediler ama nukhet hanim cok olumsuz konustu direk olum dedi korktum valla anestezi dr.ilede gorusucem epidurali herkes yapiyor o kadar risk bakkala giderkende var.mutlaka cvp yaz bana bende 20 gun sonra gidicem konusuruz gene.bende sekerde var belki ondan olumsuz konustu bilmiyorum sen gonlunu ferah tut.ins.hersey yolunda gider.

[QUODARBIMESEL, post: 39012781, member: 623696"]sadece gülümsedi ama ben yürüyorum sürekli son güne kadar normal epidural doğumda kararlıyım Derya.26 ocak da kontrolüm var o gün daha detaylı konuşucam kararlılığımı dile getiricem sonrasında da burada yazarım sonucu.gerçekten de nükhet'den sonra buket'e gittim o da mesela bebeğim ter diyince hemen sezaryen dedi sinir oldum amma kesip biçmeye meraklılar hemcinslerini :)
Ben 34.haftamdayim medikal muhasebeyle epidurali gorustum normal dusunen her kadinin epidurali tercih etmesi gerektigini cok rahat bir dogum oldugunu soylediler ama nukhet hanim cok olumsuz konustu direk olum dedi korktum valla anestezi dr.ilede gorusucem epidurali herkes yapiyor o kadar risk bakkala giderkende var.mutlaka cvp yaz bana bende 20 gun sonra gidicem konusuruz gene.bende sekerde var belki ondan olumsuz konustu bilmiyorum sen gonlunu ferah tut.ins.hersey yolunda gider.[/QUOTE]
bayanlar herkesin kendi doğumu ve elbette kendi seçimi ama keşke doğuma hazırlık kursuna katılsanız yani sizin beyninizin ve bedeninizin belkide hiçbir şeye ihtiyacı yok epiduralle evet sancı hissetmiyorsunuz ama bilmelisiniz ki her sancı bebeğiniz ve sizin için çok gerekli onunla vücud doğuma ve sonrasına hazırlanıyor. zeynep kamilde ücretsiz ve süper bir eğitim veriliyor 6 haftalık bir zaman lazım ama 2 günlük ücretli eğitimlerde var önemli olan sağlıklı ve mutlu bir doğum gerçekleştirmek ve sadece gerekli müdahaleleri almak gereksizlerden medet ummamaktır. hakkımızda hayırlısı

Canim olumlu dusunuyorumda allah kismet ederse ilk bebegim olcak ondan bu kaygim korkum o yuzden epidurali istiyorum.su an en buyuk sikintim seker 34.haftamdayim ve ilk kez 224 e yukseldi sekerim ve ara ara yuksrliyor buda beni cok korkutuyo diyabeti olanlar var mi son haftalar yukselmesi nedendir acaba pazartesi dokt.gidicem diyabete umarim bi care bulurum.

Cok zorlu bir 8 ay gecirdim insallah allah sag salim cocugumu kucagima almayi nasip eder.hepimize insallah:)

normal doğum gerçekten çok önemli ve bebek için en doğrusu haklısınız.ama benim şahit olduğum anlardan biri ablamın çektiği sancıyı unutamıyorum ve psikolojim altüst olmuştu o zamanlar bekardım yemin ederim mide kramplarıyla rengin beyazlamıştı çünkü yerlerde oturuyordu acıdan..belki de bu sebeple epidural diyorum.eşimde çok korkuyor o iğnenin sonuçlarından çünkü felç kalanlar oldu bizzat araştırdık.inanın ikilemdeyim.bazen boşver sezaryen olsun diyorum bu kez de sezaryenin olumsuz yönlendirini düşünüp vazgeçiyorum :)

normal doğum gerçekten çok önemli ve bebek için en doğrusu haklısınız.ama benim şahit olduğum anlardan biri ablamın çektiği sancıyı unutamıyorum ve psikolojim altüst olmuştu o zamanlar bekardım yemin ederim mide kramplarıyla rengin beyazlamıştı çünkü yerlerde oturuyordu acıdan..belki de bu sebeple epidural diyorum.eşimde çok korkuyor o iğnenin sonuçlarından çünkü felç kalanlar oldu bizzat araştırdık.inanın ikilemdeyim.bazen boşver sezaryen olsun diyorum bu kez de sezaryenin olumsuz yönlendirini düşünüp vazgeçiyorum :)

keşke zeynep kamil.den döne ebe ve özlem ebeyi arayıp tam eğitime katılamasan bile doğumu anlatan tek derse katılabilsen herşeyin riski var evde yemek yerken bile ölebiliriz biliyorsun yada karşıdaki markete giderken bile :( bizler doğumu bilmeden yaşayan (dolayısıyla yanlış yaşayan ) insanlardan görüyoruz duyuyoruz ve haklı olarak korkuyoruz korkularımız yüzünden beynimizi bu yönde eğitiyoruz ve korkularımızı yaşıyoruz... eğitimde şöyle birşey söylendi; yürürken düşünüyormuyuz yani şimdi sağ adımımı attım sonra solu atıcam şimdi sağ hayır bu vücudumuzun bildiği bir eylem ve beynimizi kullanmadan yapıyoruz doğumda vücudumuzun bildiği bir eylem beynimizi işin içine katmazsak vücudumuz bu doğumu kendi hallader ( elbette kişi ve bebeği sağlıklı ise )
ayrıca birde şu var hep söylenen doğumu anne ve bebek yapar ebe ve doktor ona yardımcıdır. yardımcılar önemlidir ama başrol bizde :)
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, doğumu en kolay şekliyle atlatmayı nasip etsin

Ca
keşke zeynep kamil.den döne ebe ve özlem ebeyi arayıp tam eğitime katılamasan bile doğumu anlatan tek derse katılabilsen herşeyin riski var evde yemek yerken bile ölebiliriz biliyorsun yada karşıdaki markete giderken bile :KK43: bizler doğumu bilmeden yaşayan (dolayısıyla yanlış yaşayan ) insanlardan görüyoruz duyuyoruz ve haklı olarak korkuyoruz korkularımız yüzünden beynimizi bu yönde eğitiyoruz ve korkularımızı yaşıyoruz... eğitimde şöyle birşey söylendi; yürürken düşünüyormuyuz yani şimdi sağ adımımı attım sonra solu atıcam şimdi sağ hayır bu vücudumuzun bildiği bir eylem ve beynimizi kullanmadan yapıyoruz doğumda vücudumuzun bildiği bir eylem beynimizi işin içine katmazsak vücudumuz bu doğumu kendi hallader ( elbette kişi ve bebeği sağlıklı ise )
ayrıca birde şu var hep söylenen doğumu anne ve bebek yapar ebe ve doktor ona yardımcıdır. yardımcılar önemlidir ama başrol bizde :)
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, doğumu en kolay şekliyle atlatmayı nasip etsin
Canim naptin nukhet hanimla gorustun mu epidurali senden cvp bekliyorum.

Back
X