Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muayene ücreti 160 tl imiş ama doğum ücreti ne kadar acaba bir de normal doğuma nasıl bakıyorbülent kars fiyat olarak biraz yüksek ama çok iyi bir doktor
Yok canım100 tl idi şimdi 130 oldu galiba doğum sezaryan 2000 -2500 arası galibamuayene ücreti 160 tl imiş ama doğum ücreti ne kadar acaba bir de normal doğuma nasıl bakıyor
tşkNormal doğumu apiduralla yapıyor diye biliyorum
ama ters bebek için dönme ihtimalinden bahsetmemiştir yada bazı hareketleri yapın diye göstermemiştir ameliyat doktoru (sadec nükhet hnm için yazmadım bunları ) bana normal doğumu benimsemiş sadece zorunluluk halinde sezaryan yapmak isteyen doktor lazımkızlar ben bir kez daha gittim nükhet hanıma :) yalan yok hemde iki gün önce.Bu kez çok ilgilendi güleryüzlü davrandı sanırım şikayetlerden haberdarlar ilgileri artmış gebelere.Doğum için hastanelerini doktor olarak da kendisini düşündüğümü iletince yüzünde tebessüm eksik olmadı her sorumu cevapladı.Bebişim ters dönmüş bu yüzden epidural yapamıyorum sezaryen olacakmışım![]()
Canim hayirlisi olsun hakkinda bende nukhete gidiyorum epiduralle ilgili hic ii konusmadi sana epiduralle ilgili neler dedi.kızlar ben birilgilihic ha gittim nükhet hanıma :) yalan yok hemde iki gün önce.Bu kez çok ilgilendi güleryüzlü davrandı sanırım şikayetlerden haberdarlar ilgileri artmış gebelere.Doğum için hastanelerini doktor olarak da kendisini düşündüğümü iletince yüzünde tebessüm eksik olmadı her sorumu cevapladı.Bebişim ters dönmüş bu yüzden epidural yapamıyorum sezaryen olacakmışım![]()
Ben 34.haftamdayim medikal muhasebeyle epidurali gorustum normal dusunen her kadinin epidurali tercih etmesi gerektigini cok rahat bir dogum oldugunu soylediler ama nukhet hanim cok olumsuz konustu direk olum dedi korktum valla anestezi dr.ilede gorusucem epidurali herkes yapiyor o kadar risk bakkala giderkende var.mutlaka cvp yaz bana bende 20 gun sonra gidicem konusuruz gene.bende sekerde var belki ondan olumsuz konustu bilmiyorum sen gonlunu ferah tut.ins.hersey yolunda gider.[/QUOTE][QUODARBIMESEL, post: 39012781, member: 623696"]sadece gülümsedi ama ben yürüyorum sürekli son güne kadar normal epidural doğumda kararlıyım Derya.26 ocak da kontrolüm var o gün daha detaylı konuşucam kararlılığımı dile getiricem sonrasında da burada yazarım sonucu.gerçekten de nükhet'den sonra buket'e gittim o da mesela bebeğim ter diyince hemen sezaryen dedi sinir oldum amma kesip biçmeye meraklılar hemcinslerini :)
normal doğum gerçekten çok önemli ve bebek için en doğrusu haklısınız.ama benim şahit olduğum anlardan biri ablamın çektiği sancıyı unutamıyorum ve psikolojim altüst olmuştu o zamanlar bekardım yemin ederim mide kramplarıyla rengin beyazlamıştı çünkü yerlerde oturuyordu acıdan..belki de bu sebeple epidural diyorum.eşimde çok korkuyor o iğnenin sonuçlarından çünkü felç kalanlar oldu bizzat araştırdık.inanın ikilemdeyim.bazen boşver sezaryen olsun diyorum bu kez de sezaryenin olumsuz yönlendirini düşünüp vazgeçiyorum :)
Canim naptin nukhet hanimla gorustun mu epidurali senden cvp bekliyorum.keşke zeynep kamil.den döne ebe ve özlem ebeyi arayıp tam eğitime katılamasan bile doğumu anlatan tek derse katılabilsen herşeyin riski var evde yemek yerken bile ölebiliriz biliyorsun yada karşıdaki markete giderken bilebizler doğumu bilmeden yaşayan (dolayısıyla yanlış yaşayan ) insanlardan görüyoruz duyuyoruz ve haklı olarak korkuyoruz korkularımız yüzünden beynimizi bu yönde eğitiyoruz ve korkularımızı yaşıyoruz... eğitimde şöyle birşey söylendi; yürürken düşünüyormuyuz yani şimdi sağ adımımı attım sonra solu atıcam şimdi sağ hayır bu vücudumuzun bildiği bir eylem ve beynimizi kullanmadan yapıyoruz doğumda vücudumuzun bildiği bir eylem beynimizi işin içine katmazsak vücudumuz bu doğumu kendi hallader ( elbette kişi ve bebeği sağlıklı ise )
ayrıca birde şu var hep söylenen doğumu anne ve bebek yapar ebe ve doktor ona yardımcıdır. yardımcılar önemlidir ama başrol bizde :)
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, doğumu en kolay şekliyle atlatmayı nasip etsin