sancaktepe via hospital

Dogum viada oluyor, orda dogum yok. Sahipleri ayniymis, insallah memnun kalirsin :) deneyimlerini burada da paylas gidince
muhakkak paylaşırım canım :) evet konuştum via da yapıyorlarmış via çok temiz çok beğeniyorum

gelir 10 gün yokmuş sanırım ikili testinizi nerde yaptırdınız?

Ikiliyide esteviada yaptirdim ben. Detayli ultrasonumuzu emsey hospitalde yaptirdim. Profosor ahmet gocmen yapti, detayli ultrason estaviada yok ya viada radyolog cekiyor ya da kendiniz baska hastane ya da doktor arastiriyorsunuz

9+4 deyim bu hamilelik takvimini bir türlü yapamadım olmuyor tarih aralıkları gecerli değil diyor :(

merhaba kızlar ben viada cemal beye gittim kendisi hastanede yeni oldugu için hasta kapma adına çok illgili olmaya çalışoyor fakat çok boş konuşuyor. bana her zaman gel kahve içelim dedi. iyi hoş ama dokotr dedigininde biraz agırlıgı olmalı bence tuğba hanım gayet yerinde bir doktor bence tam bir olması gereken doktor. allah hepimizin yardımcısı olsun güvenebilecegimiz doktor bulmak çok zor. ben kesinlkle tuğba hanım ve asistanınıda çok begeniyorum yeterince bilgilendirme yapılıyor. ama cemal bey birdaha aslaaaaa

merhaba kızlar ben viada cemal beye gittim kendisi hastanede yeni oldugu için hasta kapma adına çok illgili olmaya çalışoyor fakat çok boş konuşuyor. bana her zaman gel kahve içelim dedi. iyi hoş ama dokotr dedigininde biraz agırlıgı olmalı bence tuğba hanım gayet yerinde bir doktor bence tam bir olması gereken doktor. allah hepimizin yardımcısı olsun güvenebilecegimiz doktor bulmak çok zor. ben kesinlkle tuğba hanım ve asistanınıda çok begeniyorum yeterince bilgilendirme yapılıyor. ama cemal bey birdaha aslaaaaa
Bu dediğinizi direk mi söyledi size ilgili bi dr olması asıldığı anlamına mı geliyor geçen hafta bi yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı kendisinden bilmiyorum şüpheye düştüm şimdi...

hayır asıldıgını asla idda etmiyorum dogum konusunda nasıl oldugunuda bilmşyorum benim söylemek istedigim doktor olarak kendini taşıyamıyor ilgili olmaya çalışıyor ama hasta doktor arasında bi mesafe olması gerekir ben çok rahatsız oldum açıkcası ben asılma olarak anlamadım ama bir başkası öyle anlayabilir.

Bu dediğinizi direk mi söyledi size ilgili bi dr olması asıldığı anlamına mı geliyor geçen hafta bi yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı kendisinden bilmiyorum şüpheye düştüm şimdi...

Yakininiza hayirli olsun simdiden, normalmi oldu dogumu sezeryanmi? Cemal bey nobetcimiymis yoksa surekli hastasimiydi yakininiz? Hastane ve doktorun ilgisi nasilmis?

Yakininiza hayirli olsun simdiden, normalmi oldu dogumu sezeryanmi? Cemal bey nobetcimiymis yoksa surekli hastasimiydi yakininiz? Hastane ve doktorun ilgisi nasilmis?
Sezeryan oldu ama ilk doğumu da sezeryandı canım hastaneden ve dr.dan memnun kaldım dedi cemal beyin nöbetçi olup olmadığıyla ilgili bilgim yok bende normal istiyorum normalde ilgisi alakası nasıldır bilemiyorum

Back
X