sancaktepe via hospital

Ben tugba hanimin yorumlarini okuyunca gitmek istemedim ona ,hulya hanimida tanimiyordum ona aldim iki hafta once ama ultrasonda bebegi oyle ce gosterdi kilo boy vs hic bisi soylemedi sen konusmuyorsun devlertteki gibi sorsun cvpla cik oldu oda guvensizlik yaratiyor bende semavi hanim ilgili diyorlar birde onu deneyecegim giden varmi bilmiuyorum via hospitalda varsa yazarmisiniz birde dogum ucretleri hakkinda bilgi aldinizmi ne kadarmis?

Ben de gitmistim semavi hanima 1 kez, evet tuba hanim hulya hanima gore cok ilgili, alttan muayene etmisti beni 2kez elide baya hafif. Ben 15 aralikta mecburi sezeryan oldum. Normal diye basladik ama acilmam olmadi maalesef. Fiyatlar normal 1200 sezeryan 1250 fotografda cektirdim memnun kaldim kisacasi. Benim doktorum estaviadaki damlanur hanimdi, kendisi normal icinde geldi gun icersinde birkac kez. Normal olmayinca diger gun ameliyatimi da kendisi yapti sukur ben bi problem yasamadim. Ama arkadasim hulya hanima gidiyordu memnun degldi bebegin ne boyunu ne kilosunu soyluyormus sormadan, tuba hanima olan yorumlarda malum. Erhan bey varmis simdi brde sanirim onu hic tanimiyorum

Ben de gitmistim semavi hanima 1 kez, evet tuba hanim hulya hanima gore cok ilgili, alttan muayene etmisti beni 2kez elide baya hafif. Ben 15 aralikta mecburi sezeryan oldum. Normal diye basladik ama acilmam olmadi maalesef. Fiyatlar normal 1200 sezeryan 1250 fotografda cektirdim memnun kaldim kisacasi. Benim doktorum estaviadaki damlanur hanimdi, kendisi normal icinde geldi gun icersinde birkac kez. Normal olmayinca diger gun ameliyatimi da kendisi yapti sukur ben bi problem yasamadim. Ama arkadasim hulya hanima gidiyordu memnun degldi bebegin ne boyunu ne kilosunu soyluyormus sormadan, tuba hanima olan yorumlarda malum. Erhan bey varmis simdi brde sanirim onu hic tanimiyorum
Ben eve yakin diye istiyorum normalde sislide bir klinige gidiyordum doktorum inanilmaz iyi ama dogummucreti cok yuksek ve balatta bana cok uzak 5.500 gibi nir fiyat ne verebilirim nede verebilsem gidevilirim zor uzak yani o nedenle burda ariyorum dogum fotografciniz nasildi fotograflari gormek isterdim :)))

Ben via hospitalde de calistim bi ara ve doktorlari az cok taniyorum ama dr tugba icin baya yanilmisim neyse zararin neresinden donulse kardir hülya dr da iyi değil bence erhan hoca yada faruk ziya hocaya gidin derim ben olanlara da muayne oldum en azindan ilgililer

Ben eve yakin diye istiyorum normalde sislide bir klinige gidiyordum doktorum inanilmaz iyi ama dogummucreti cok yuksek ve balatta bana cok uzak 5.500 gibi nir fiyat ne verebilirim nede verebilsem gidevilirim zor uzak yani o nedenle burda ariyorum dogum fotografciniz nasildi fotograflari gormek isterdim :)))

Pahaliymis gercekten fiyat. Fotografci dogum oncesi dogum ani ve dogumun ertesi gunu cekim yapiyor.300den fazla poz cekmisti. Fotolar elime gecmedi henuz ama guzel bir ani olur tavsiye ederim

MERHABA BENDE DAMLANUR HANIMA GİDİYORUM ŞÜKÜR BENDE MEMNUNUM AMA DOĞUMU YAPMIŞ BİRİNDEN BUNLARI DUYMAK İÇİMİ DAHA ÇOK RAHATLATTI PEKİ SİZ KONTROLLERİNİ ESTEVYA DAMI OLDUNUZ BENİM GİBİ BİRDE SON SORU NTS CİHAZI VARMI ESTEVYA DA 32 HAFTADA KONTROLÜM VAR AMA AKLIMA O TAKILDI

MERHABA BENDE DAMLANUR HANIMA GİDİYORUM ŞÜKÜR BENDE MEMNUNUM AMA DOĞUMU YAPMIŞ BİRİNDEN BUNLARI DUYMAK İÇİMİ DAHA ÇOK RAHATLATTI PEKİ SİZ KONTROLLERİNİ ESTEVYA DAMI OLDUNUZ BENİM GİBİ BİRDE SON SORU NTS CİHAZI VARMI ESTEVYA DA 32 HAFTADA KONTROLÜM VAR AMA AKLIMA O TAKILDI

Merhaba evet esteviada gittim hep. Ayrica nst cihazida esteviada mevcut, iciniz rahat olsun Allahin izniyle Damlanur hanimdan memnun kalacaksiniz insallah

Merhaba evet esteviada gittim hep. Ayrica nst cihazida esteviada mevcut, iciniz rahat olsun Allahin izniyle Damlanur hanimdan memnun kalacaksiniz insallah
çok teşekkür ederim :) evet şükür o konuda içim çok rahat inşallah hastaneden dolayı da bir sıkıntı yaşamam peki siz fotoğraf çekimini kabul ettiniz mi?

çok teşekkür ederim :) evet şükür o konuda içim çok rahat inşallah hastaneden dolayı da bir sıkıntı yaşamam peki siz fotoğraf çekimini kabul ettiniz mi?

Hastane personelide cok iyi.hasta hemsireleri olsun, bebek hemsireleri olsun,ebeler olsun, temizlik gorevlileri olsun hepsi cok iyiler. Odalar cok temuz ben cok memnun kaldim insallah sende kalirsin. Buarada fotografciyla anlasip fotoda cektirdim ben.memnun kaldim

peki çekimleri nasıl yapıyorlar doğum öncesi doğum anı ve doğumun ertesi günü diyorlar doğrumu ?

Merhaba bayanlar tugba hanıma cemal beye ve son olarak da semavi hanıma muayene olmus biri olarak söylüyorum içlerinden en iyisi semavi kurt hanım . Öncesinde cemal beye gidiyordum çok samimi güler yüzlü espri yapan bir doktor. Ancak hastaneden ayrılması ile yerine semavi hocam gelmis. İyiki de gelmiş. Şimdi onunla devam ediyorum.çok tatlı guleryuzlu bir bayan. herşeyle ilgileniyor doğumuma da gelwcek Allahtan mani çıkmaz ise. Şuan 39 haftalık hamileyim . Ebe ve hemşireler çok tatlı ve ilgili. Onu da şuradan biliyorum bir pazar günü erken doğum şüphesiyle hastaneye gittiğimde nst de biraz fazla kaldım daha doğrusu acil 2 hasta bebek gelince beni unutmuslar:) tabi ben korkuyla agalamaya başladım hemşire gelince bana sarıldı o kadar cok özür diledi ki unuttuğu için. Yapmayan yapmaz diye düşündüm . Anlayacağınız benim son 1. 1.5 haftam kaldı doğumuma. İnşallah normal doğum yapar ve buraya da görüşlerimi yazarım. Dua edin bana inşallah hanımlar.
Not:tuğba hanım hakkında hiçbir yorum yapmadım zaten herkes gerekli şeyleri yukarıda söylemiş. Anlayan anlamıştır :) sağlıcakla kalın.

Merhaba arkadaslar semavi hanim icin gittim bugn ama dogumda sonrada cikacak dediler:) bende erhan beye muayene oldum ve inanilmaz mutlu ayrildim cok ilgili bundan sonraki takibimi kendisi ile devam etmeye karar verdim travsiye ederim herseyini anlatiyor saolsun guleryuzlude ben memnun kaldim yani sukur bir doktor buldum yakinda 28 haftadayim bende :)))12 hafta kaldi bakalim kizimi kucagima hayirlisi ile alirim insallah sizlerde ayni sekilde saglikla alin insallah

Merhaba arkadaslar semavi hanim icin gittim bugn ama dogumda sonrada cikacak dediler:) bende erhan beye muayene oldum ve inanilmaz mutlu ayrildim cok ilgili bundan sonraki takibimi kendisi ile devam etmeye karar verdim travsiye ederim herseyini anlatiyor saolsun guleryuzlude ben memnun kaldim yani sukur bir doktor buldum yakinda 28 haftadayim bende :)))12 hafta kaldi bakalim kizimi kucagima hayirlisi ile alirim insallah sizlerde ayni sekilde saglikla alin insallah
Canım çıkacak derken anlamadım hastaneden mi ayrılıyor. Yoksa muayene mi kabul etmiyor bugünlük. :(( son gunlerim kalbime indirme şimdi benim .. ayrılmaz inşallah.

Back
X