Ben tugba hanimin yorumlarini okuyunca gitmek istemedim ona ,hulya hanimida tanimiyordum ona aldim iki hafta once ama ultrasonda bebegi oyle ce gosterdi kilo boy vs hic bisi soylemedi sen konusmuyorsun devlertteki gibi sorsun cvpla cik oldu oda guvensizlik yaratiyor bende semavi hanim ilgili diyorlar birde onu deneyecegim giden varmi bilmiuyorum via hospitalda varsa yazarmisiniz birde dogum ucretleri hakkinda bilgi aldinizmi ne kadarmis?
Ben de gitmistim semavi hanima 1 kez, evet tuba hanim hulya hanima gore cok ilgili, alttan muayene etmisti beni 2kez elide baya hafif. Ben 15 aralikta mecburi sezeryan oldum. Normal diye basladik ama acilmam olmadi maalesef. Fiyatlar normal 1200 sezeryan 1250 fotografda cektirdim memnun kaldim kisacasi. Benim doktorum estaviadaki damlanur hanimdi, kendisi normal icinde geldi gun icersinde birkac kez. Normal olmayinca diger gun ameliyatimi da kendisi yapti sukur ben bi problem yasamadim. Ama arkadasim hulya hanima gidiyordu memnun degldi bebegin ne boyunu ne kilosunu soyluyormus sormadan, tuba hanima olan yorumlarda malum. Erhan bey varmis simdi brde sanirim onu hic tanimiyorum