Sancim gelince napmaliyin

Asbarfat00

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
196
63
18
27
Arkadaşlar merhaba ben 37+3 günlük hamilryim doktor bebek kanala girmis dedi bu hafta hep yuruyus plates bol bol hurma yiyorum kolaylik olsun diye .
Ama sancım başlayınca napmaliyim evde biraz sancimi cekmelimiyim yoksa hemen gitmelimuyim napcagimi bilmiyorum cevremdeki herkes evde sancini çek diyor ama korkuyorum birsey olur diye bilgilendiriseniz cok sevibirim

Ananas ve adaçayı da tüket yardımcı olur. Ben olsam evde sancı vb çekmeden hastaneye giderdim orada profesyonel insanların yanında sürecimi atlatirdim

Hastane ne kadar uzaklıkta. Eğer yakında evde sancini çek. Sancı süresi siklaşınca doktora gitmen daha güzel. Ama trafiğin yogun olduğu yerde oturup da hastanen de uzaksa evde çok beklememek daha güzel.

Hastane arabayla 5 dakika çok yakın hastanede direk yatiediklari icin korkuyorum aslında yürümek daha eeken açılma yapıyor ondan evde biraz sancimi cekmek istedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…