Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Slm kızlar bende bu sakıza başlayalı 4 gün oldu sabahları ve akşamları içiyorum 1 tatlı kaşığı sakızı 1 yemek kaşığı elma sirkesiyle ılık suyla birlikte yutuyorum, ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum günde 2 lt su içiyorum ve akşam 7 den sonra bişe yemiyorum ve günde yarım saat yürüyorum yaptıklarımın hepdi bu 2 kilo verdim 6 kilo daha vermek istyiyorum inşallah onlarıda verebilirim sabırlı olun sadece sabır sonu çok güzel olacak:sm_cool:

aa ne güzel 4 günde 2 kilo süper valla :lepi:
benim sandalozum bitti bir müddet almıycam.şimdi metabolizma hızlandırıcı çaya başladım.ara ara bedenimizi kandırmak lazım farklı şeylerle:içelim:
ben faydasını gördüm sandalozla sirkenin.umarım sende istediğin kiloya inersin canıma.s.

ya ama o sandolozun tadı ne öyle yaa...böğğğ....suya karıştırıp içeyim dedim suyun üstüne çıktı hop diye:D şaşırdım kaldım

sandoloz sakızını ben saç uzatmak için duymuştum... zayıflatıyomuşda demek.. ama çok pahalı yahu

ama accayip iştah kesiyo garanti yanialkisalkisalkis aklıma yemek geldikçe o sandolozu yutarkenki çilem geldi gözümün önüne...

100gr alsan baya bir gider kilosu en son 60 lraydı, yüz gramına 6 lira verecen pahalı sayılmaz,diğer hapların yanında, ama boğazını tutmazsan tek başına bi işe yaramaz.

bende sandolozu toz haline getirip elmali sirke suya koydum ama icemiyorum...
sizin bi tavsiyeniz varmi nasil yapabilirim:(((( cok igrenc...

Slm kızlar, bende kullandım 6 yıl önce falan. epeyce faydasını görmüştüm.Şimdi yine ihtiyacım var kullanmaya :)))) Ben elma sirkesiyle almamıştım ve sandolozu havanda ezip kullanıyordum.

ya kızlaar...nası yutucaz b,z bu sandolozu bi tavsiyesi olan varmıfisfisfis boğazımdan aşşağı gitmiyor vallla,yapışıp kalıyor...böğk...lavaboya zor yetişiyorum vallaa...:sm_confused:

ben kullanırken çiğnerdim ve mutlaka yapışıyorsa elma sirkeli suyunla iç.ben çok güzel kilo vermiştim.

ben kullanırken çiğnerdim ve mutlaka yapışıyorsa elma sirkeli suyunla iç.ben çok güzel kilo vermiştim.

pelincancım ben toz halime getirtmiştim aktarda,yapmasamıydım onu keşke...bir çay kaşığı koyuyorum ağzıma midam kalkıyo,çiğnemeye çalışıyorum yokk...yuvarlağını alıp öyle mi deneyim bi de ...sen kaç kilo verdin bi de tam olarak yorumlara filan baktım çok heveslendim ama bi türlü boğazımdan aşşağı gitmiyo iştee...:1no2:

slm arkadaslar sakızın resmıne baktım benım bulundugum yerde bolca var bu sakızlardan ama ıkı cesıt bırının tadı felan yok hıc bır sekılse sakız gıbı bırlesmıyor daha acık renklı dıgerı agzına attıgında dagılıyor ve sonradan sakız gıbı bırlesıyor tadı ve kokusu bıraz cam sakızı gıbı bunlardan hangısı sandolozdur acaba..

buradaki yazılarınızı okuduktan sonra bende kulladım 10 günde ancak 2 kilo verdim ama bıraktığım anda 3 kilo aldım haberiniz olsun tekrar başlasam mı bilmiyorum depresyona girdim bu kilolarım yüzünden...

benim aldığım sandaloz toz halindeydi yalnız çok acı geliyodu tadı pek bi garipti suyla yutuyorum hemen ağzımda kalırsa çıkartmak zorunda kalıyorum sizinkilerin de tadı bu kadar kötü mü?

walla benimkinin tadı da berbat ...yut yutabilirsen,sakla ağzında saklayabilirsen...

öfff çok kötü ya sirkeli suyu da zor içiyorum burnumu tıkayarak öncesinde de bu acı şeymafoldumben ne yapalım katlanacağız artık:çok üzgünüm:

Kızlaaaaaaaaaar böcekilacınız geldiiiii (=
artk burdaym canlar,yarın sabah itibariyle sakızımı çiğnemeye başlıyorum :P
Kilo sorunu olanlar,şerefe diyorum!! :içelim:

Back
X