• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

çizelgede göründüğü gibi durum kızlar bugün başladım sandaloz+sirkeye ama 5i biryerde çay kullanmıyorum öğrenci olduğum için öyle 5 kere falan içemem çünkü uamrım işe yarar motivasyon çok önemli gerçekten işin o tarafını da hepbirlikte halledersek güzel olcak gerçekten herşey gelişmeleri paylaşacağım sizlerle..

zanycem sende bir gelişme varmı canım ?
kilo verebildinmi?

kizlar bende yapmak istiyorum ama bulundugum ülkede sandoloz sakizi yoktur kiiii,, nasil bisey onu da bilmiyorum ...:bbo:

benim kardeşimde sandoloz sakızlı bi bitki tozu almış zyıflamak için yeşil bi toz yemeklerden yarım saat önce yoğurtla karıştırılıp yeniyo bu bahsettiğiniz sandoloz sakızı tozmu yoksa bildiğimiz sakız gibi çiğnenen bişeymi merak ettim cidden
canım tahminime göre çiçek tozu almış kardeşinizama aktar büyük ihtimalle karışım desede dildir o yani sandoloz yoktur bağırsakları bozuyo canım o toz dikkatli kullansın fazla kullanırsa hem karın ağrısı hem gaz yapar ayrıca yoğurtla yemeside şart değil ağzına döküp su ilede yutabilir yerimseniben
bugün sabah tartıldım 86 kiloya düşmüşüm.1,5 kilom daha gitti:lepi:
hakketten günden güne eriyosun çok enteresan ben bu topiği açıldığından beri takip ediyorum evet verdim diyen çıkmıyo yani hep başka şeyler var spor yapıyorum tatlı yeniyorum diet yapıyorum sandolozla veren yok yada takviye olarak kullanılıyo emin değilim. kaç kilo kaldı sorması ayıp vermen gereken :kedi: hayır çok kilon varda ondanmı eriyosun böyle diye merak ediyom valla :nazar: sonacıma diyet listen nedir onuda merak ediyorum ben bi zayıflama özürlüsü olarak hep merak ederim zaten icraat yok :roflol:

ben her gün bi saate yakın yürüyorum bide 45 dk kadar spor yapıorum üstüne bide sandoloz sakızı içiorum bu sefer zayıflıcam ama bisküvisiz flnda duramıorum mesela şu anda cnm çok istio yaaaa mafoldumben

ben her gün bi saate yakın yürüyorum bide 45 dk kadar spor yapıorum üstüne bide sandoloz sakızı içiorum bu sefer zayıflıcam ama bisküvisiz flnda duramıorum mesela şu anda cnm çok istio yaaaa mafoldumben

elma ye bitane üstünede 2-3 bardak su iç geçer onların içinde bağımlılık yapan maddeler var seni çok ii anlıyorum sigara tiryakisi gibi aburcubur tiryakisiydim çok şükür eskisi gibi değilim almamaya özen gösteriyorum sende alma varsa birine ver birine ikram et kurtul onlardan şakkıdı

hakketten günden güne eriyosun çok enteresan ben bu topiği açıldığından beri takip ediyorum evet verdim diyen çıkmıyo yani hep başka şeyler var spor yapıyorum tatlı yeniyorum diet yapıyorum sandolozla veren yok yada takviye olarak kullanılıyo emin değilim. kaç kilo kaldı sorması ayıp vermen gereken :kedi: hayır çok kilon varda ondanmı eriyosun böyle diye merak ediyom valla :nazar: sonacıma diyet listen nedir onuda merak ediyorum ben bi zayıflama özürlüsü olarak hep merak ederim zaten icraat yok :roflol:

valla bende şaşırıyorum arkadaşım benimde yapmadığım bişi kalmamıştı valla.
spor yapmıyorum.en azından biraz vereyim sonra başlıycam.yediklerim herkesin bildiği türden aslında.sabahları 2 dilim kepek ekmeği peynir,zeytin şekersiz çay.arada yumurta vs. arada acıkırsam türk kahvesi içiyorum yada birkaç badem yiyorum.akşam yemeğimi en geç 17:00 gibi yiyorum.ekmeksiz az yağlı sebze yemeyi,salata.
vermem gereken tam 25 kilo fazlam var benim az değil yani-tatlicadiarzu-
belkide kilom fazla olduğu için daha kolay gidiyor bilmiyorum.gerçekten memnunum şimdilik.inşallah böylede gider:dance:

artı olarak birde sabah aç karnına ve akşam yemekten önce 5 i bir yerde çay içiyorum.
akşamlarıda yemekten sonra zencefilli,zerdaçallı,tarçınlı ve yeşil çaylı bitki çayı içiyorum

arkadaslar benım aslında kılo sorunum pek yok sadece bolgosel zayıflamam gerek basen bolgesınden bu sakız ve elma sırkesı faydalı olur mu dersınız lutfen yarrdımm

valla bende şaşırıyorum arkadaşım benimde yapmadığım bişi kalmamıştı valla.
spor yapmıyorum.en azından biraz vereyim sonra başlıycam.yediklerim herkesin bildiği türden aslında.sabahları 2 dilim kepek ekmeği peynir,zeytin şekersiz çay.arada yumurta vs. arada acıkırsam türk kahvesi içiyorum yada birkaç badem yiyorum.akşam yemeğimi en geç 17:00 gibi yiyorum.ekmeksiz az yağlı sebze yemeyi,salata.
vermem gereken tam 25 kilo fazlam var benim az değil yani-tatlicadiarzu-
belkide kilom fazla olduğu için daha kolay gidiyor bilmiyorum.gerçekten memnunum şimdilik.inşallah böylede gider:dance:

anadımanacım sen zaten az yiyosun koşturuyosun ve fazlan çok ondan sanırımböle hızlı gidiyo inşallah hep böle devapeder Şeniz

günlük sakızı anlamadım benCADIARZU
normal bildiğimiz damla sakızsa eğer sandaloz la aynı değil canım.sandaloz limon tuzuna benziyor.ağıza alındığında çiğnenmiyor kum gibi dağılıyor.
faranjite iyi geleceğini sanmam.bende çok sık faranjit olurum kronikleşti bende.
her gün bitki çayı içiyorum ilaç kullanmadan geçiyor.
tani sen önce doktora git canım.
geçmiş olsunna.s.

normal kullandığımız günlük sakız değil...aktarlarda satılıyor...internetten bakarsan sandoloz sakızı gibi görüntüsü var...bende de kronik faranjit var araştırdığımda günlük sakız fayda ettiğini yazıyor..hatta KK formdada var bu konu...benm gibi biri de sormuş bu soruyu ama yanıt veren olmamış..ben deneyecem faranjit için günlük sakızı ayrıntı için bakabilirsin...geçmiş olsun heğimize ..a.s.

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Adım Adım Sağlık > Alternatif Tıp > Şifa Reçeteleri
Günlük Sakızı ve faranjit, boğaz ağrısı

zanycem sende bir gelişme varmı canım ?
kilo verebildinmi?

Ben 3 gündür kullanıyorum ama diyet yapmıyorum canım normal besleniyorum yani dikkat bile etmiyorum yani ama işte 800 gram falan vermişim bilmiyorum sirke ve sandalozdan mı yoksa vereceğim mi vamış çünkü 800 gram 2 saatte bile oynayacak bir kilo sonuçta ama devam edeceğim bir hafta sonunda nolcak bakalım..

anadımanacım sen zaten az yiyosun koşturuyosun ve fazlan çok ondan sanırımböle hızlı gidiyo inşallah hep böle devapeder Şeniz

sağol canıma.s.
rabbim herkese yardım etsin bu kilo meselesinde.cidden ne yapacağımızı şaşırdık artık.
bu sene bu fazla kilo meselemi sonlandırıcam Allahın izniyle:Saruboceq:

Ben 3 gündür kullanıyorum ama diyet yapmıyorum canım normal besleniyorum yani dikkat bile etmiyorum yani ama işte 800 gram falan vermişim bilmiyorum sirke ve sandalozdan mı yoksa vereceğim mi vamış çünkü 800 gram 2 saatte bile oynayacak bir kilo sonuçta ama devam edeceğim bir hafta sonunda nolcak bakalım..

bence etkisi olmuştur canım.sevindim senin adına.
inşallah gerisi gelirzemuszemus

normal kullandığımız günlük sakız değil...aktarlarda satılıyor...internetten bakarsan sandoloz sakızı gibi görüntüsü var...bende de kronik faranjit var araştırdığımda günlük sakız fayda ettiğini yazıyor..hatta KK formdada var bu konu...benm gibi biri de sormuş bu soruyu ama yanıt veren olmamış..ben deneyecem faranjit için günlük sakızı ayrıntı için bakabilirsin...geçmiş olsun heğimize ..a.s.

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Adım Adım Sağlık > Alternatif Tıp > Şifa Reçeteleri
Günlük Sakızı ve faranjit, boğaz ağrısı

hımmCADIARZU
hiç duymamıştım.araştırayım bakalım bende.

arkadaslar benım aslında kılo sorunum pek yok sadece bolgosel zayıflamam gerek basen bolgesınden bu sakız ve elma sırkesı faydalı olur mu dersınız lutfen yarrdımm

esincim bölgesel olarak etkisi olurmu bilemem ama yağ hangi bölgende daha yoğunsa oradan gider sanırım.zararı yok denemende fayda olur tabiyerimseniben

sandaloz sakızını bende araştırdım kullananların çoğu kilo verdiklerini söylüyolar diyet+spor+sandaloz sakızıyla bende verilebilceğini eminim.benimde 7.8kilo fazlam var inşallah verebilirim

sandaloz bağırsakları çok çalıştırıyor mu?ben bağırsak çalıştıran bitkilri ve ilaçları kullanamıyorum hasta ediyor

Slm kızlar bende bu sakıza başlayalı 4 gün oldu sabahları ve akşamları içiyorum 1 tatlı kaşığı sakızı 1 yemek kaşığı elma sirkesiyle ılık suyla birlikte yutuyorum, ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum günde 2 lt su içiyorum ve akşam 7 den sonra bişe yemiyorum ve günde yarım saat yürüyorum yaptıklarımın hepdi bu 2 kilo verdim 6 kilo daha vermek istyiyorum inşallah onlarıda verebilirim sabırlı olun sadece sabır sonu çok güzel olacak:sm_cool:

kızlar düzeltiyorum az önce sakızı bi tatlı kaşığı dedim bi çay kaşığı olcak sakın fazlasını yutmayın:sm_cool:

Back
X