• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

:uhm:ben su tatlının onune gecemedıgım ıcın bı gram bıle gıtmıyo:(
ama yınede devam etcem.ama bısı sorcam aksamları yemekten once mı ıcıyosunuz yoksa gece yatmadan mı?????

selam kızlar bende yeni üyeyim sürekli takip ediyodum ama daha yenı uye oldum bende bugun aldım yarın sabah baslıcam bu arada malum 200 sayfa okumak mümkün deilde bununla kılo veren arkadaşlar ne kadar zamanda kaç kılo verdıklerını yazsalar ne güzel olur :)

ben bır haftadır kullanıyorum ama tartılamıyorum cunku tartım bozulmuuuus:(
ama sanırım bıraz verdım.tabı oyle 1 2 kılodan bahsetmıyorum cunku zaten topu topu 3 4 kılo vermek ıstıyorum:)))neyse sonucta iyi gidiyo sanırım.tartı alınca tartılcam yıne yazcam.bı de artık su sırkeye alıstım ben ya cok ıyı oldu alısmam eskısı kadar tıksınmıyorum:)))

çizelgede göründüğü gibi durum kızlar bugün başladım sandaloz+sirkeye ama 5i biryerde çay kullanmıyorum öğrenci olduğum için öyle 5 kere falan içemem çünkü uamrım işe yarar motivasyon çok önemli gerçekten işin o tarafını da hepbirlikte halledersek güzel olcak gerçekten herşey gelişmeleri paylaşacağım sizlerle..

s.a arkadaşlar iyi akşamlar bende bugün üye oldum uzun zamndır steyi takip ediyordum ama üye olmamıştım nasip bugüneymiş bende dün lokman hekime gittim ben 23 yaş ve 120 kiloyum 1 doğum yaptım kzıım 3 yaşında ve zayıflamam lazım artık şeker ilacı kulandım için zayıflama hapı kullanamıyorum ama sandaloz sakızının bir zararı yokmuş neyse aldım bir günde yiyceklerimi szinle paylaşmak istiyorum kürüm 10 günlük 10 günlük bi r recete yazdılar:
sabah saat 9:1 bardak sıcak su
saat 10:sandaloz sakızı bir tatlı kaşığı sirke ve ılık su
saat 11 : tekrar sandaloz sakızı
saat 12:3 kayısı ve bir bardak su
saat 13 öğle öğünü adet elma ve sebze çorbası
saat 14yeşil çay bol limonlu 1 su bardağı
saat 15 3 adet hurma üzerine 1 bardak su
saat 16 saldoloz sakızı ve elma sirkesi
saat 17 tekrar aynısı sandaloz sakızı
saat 18bir bardak sıcak su
saat 19 akşam yemeği karışık salata ama yağsız ve sebze yemeği bir cay kaşığı kadar yağ ile yapılcak
saat 21 22 ıhlamur yeşil çay llimon
yarım limon dilimleyin bir tutam ıhlamurbir tatlı kaşığı yeşil çay demleyin süzüp için
hepsi bu inanın suyla doyuyorsunuz toplam 2 buçuk litre su yapıyo ben 4 litre içiyorum günde artı 1 saat yürüyüş yada yarım saat arkadaşlar meyvalar günde 1 kere örn:elma kavun armut lifli meyveler tüketilcek öbürleri yasak b irde hurma çok yenmediğ sürece zayıflama gücüne sahipmiş ekmek ve pilav türleride ongün sonra gidicem başka tür beslenme yazıcak ben 1 senede 48 kilo verebilirmişim ben okdarada düşünmnüyorum zayıflayımda tek önemli olan o arkadşalr inş yeni başlayanlar varsa böle yapalım inanın faydasını görücez selamlar iyi akşamlar inş faydalı olabilmişimdir:Saruboceq:

s.a arkadaşlar iyi akşamlar bende bugün üye oldum uzun zamndır steyi takip ediyordum ama üye olmamıştım nasip bugüneymiş bende dün lokman hekime gittim ben 23 yaş ve 120 kiloyum 1 doğum yaptım kzıım 3 yaşında ve zayıflamam lazım artık şeker ilacı kulandım için zayıflama hapı kullanamıyorum ama sandaloz sakızının bir zararı yokmuş neyse aldım bir günde yiyceklerimi szinle paylaşmak istiyorum kürüm 10 günlük 10 günlük bi r recete yazdılar:
sabah saat 9:1 bardak sıcak su
saat 10:sandaloz sakızı bir tatlı kaşığı sirke ve ılık su
saat 11 : tekrar sandaloz sakızı
saat 12:3 kayısı ve bir bardak su
saat 13 öğle öğünü adet elma ve sebze çorbası
saat 14yeşil çay bol limonlu 1 su bardağı
saat 15 3 adet hurma üzerine 1 bardak su
saat 16 saldoloz sakızı ve elma sirkesi
saat 17 tekrar aynısı sandaloz sakızı
saat 18bir bardak sıcak su
saat 19 akşam yemeği karışık salata ama yağsız ve sebze yemeği bir cay kaşığı kadar yağ ile yapılcak
saat 21 22 ıhlamur yeşil çay llimon
yarım limon dilimleyin bir tutam ıhlamurbir tatlı kaşığı yeşil çay demleyin süzüp için
hepsi bu inanın suyla doyuyorsunuz toplam 2 buçuk litre su yapıyo ben 4 litre içiyorum günde artı 1 saat yürüyüş yada yarım saat arkadaşlar meyvalar günde 1 kere örn:elma kavun armut lifli meyveler tüketilcek öbürleri yasak b irde hurma çok yenmediğ sürece zayıflama gücüne sahipmiş ekmek ve pilav türleride ongün sonra gidicem başka tür beslenme yazıcak ben 1 senede 48 kilo verebilirmişim ben okdarada düşünmnüyorum zayıflayımda tek önemli olan o arkadşalr inş yeni başlayanlar varsa böle yapalım inanın faydasını görücez selamlar iyi akşamlar inş faydalı olabilmişimdir:Saruboceq:

hoşgeldin canıma.s.
umarım istediğin kiloya kavuşursun ama bana sandaloz ve elma sirkesini çok fazla tüketiyorsun gibi geldi:uhm:
sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içmen yeterli bence.

hoşgeldin canıma.s.
umarım istediğin kiloya kavuşursun ama bana sandaloz ve elma sirkesini çok fazla tüketiyorsun gibi geldi:uhm:
sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içmen yeterli bence.
hb sağolun bilmiyorum fazla olup olmadığnı aktarcı bunu yazdı verdi acaba kilom fazla olduğ içinmi bilmiyorum bide ben sandaloz sakızı çiğneyemiyorum kum gibi oluyo midemi bulandırıyo elma sirkesinde çözülmüyo sizler nasıl içiyorsunuz anlatırmısınız::::::::?:CüvCüv:

benim kardeşimde sandoloz sakızlı bi bitki tozu almış zyıflamak için yeşil bi toz yemeklerden yarım saat önce yoğurtla karıştırılıp yeniyo bu bahsettiğiniz sandoloz sakızı tozmu yoksa bildiğimiz sakız gibi çiğnenen bişeymi merak ettim cidden

hb sağolun bilmiyorum fazla olup olmadığnı aktarcı bunu yazdı verdi acaba kilom fazla olduğ içinmi bilmiyorum bide ben sandaloz sakızı çiğneyemiyorum kum gibi oluyo midemi bulandırıyo elma sirkesinde çözülmüyo sizler nasıl içiyorsunuz anlatırmısınız::::::::?:CüvCüv:

bende ilk başlarda yutarken çok zorlandım toprak yutuyormuşum gibi gelmişti-tatlicadiarzu-
sonra alıştım ama.misket büyüklüğünde ağzıma atıyorum çiğneyip iyice kum gibi olunca elma sirkeli suyla içiyorum:içelim:
başlayalı 15 gün falan oldu sanırım 3,5 kilo verdim diyetle beraber tabi.

ay anam bu sandalozla filan olcak is degil
kendinize temizinden maranki diyeti yapın
ben mayıs gibi yaptım daha yaglar kendine gelemedi
7 günde geri gelmeksizin yaglara veda edin
3-4 kg garanti
su ya da kas degil direk yag
şekil a-örnek ben!

ay anam bu sandalozla filan olcak is degil
kendinize temizinden maranki diyeti yapın
ben mayıs gibi yaptım daha yaglar kendine gelemedi
7 günde geri gelmeksizin yaglara veda edin
3-4 kg garanti
su ya da kas degil direk yag
şekil a-örnek ben!

maranki diyeti mi?? valla ılk defa duydum hemen google dan aradım bısı cıktı ama.gece yatmadan elma sırkelı su sabah kalkına lımonlu su dıyor.kastettıgın marankı dıyetı bu mu??ee buysa zaten bız sndalozla bunu neredeyse yapıyoz.sandalozu bırakıverırız olur bıter:)))
marankı dıyetınden kastın bu degılse bıze yazarmısın nasıl bısı deneyelım

bende ilk başlarda yutarken çok zorlandım toprak yutuyormuşum gibi gelmişti-tatlicadiarzu-
sonra alıştım ama.misket büyüklüğünde ağzıma atıyorum çiğneyip iyice kum gibi olunca elma sirkeli suyla içiyorum:içelim:
başlayalı 15 gün falan oldu sanırım 3,5 kilo verdim diyetle beraber tabi.

dün birtatlı kaşığı yutup üstüne sirke ve sona su içmiştim
sandaloz sakızı yutulunca olmuyomuş ya çiğniycekmişim yada dövüp suyun içine atılcakmış bende attım çokk iyi oldu bu sefer içebildim ama mantıklı olnda 1 tatlı kaşığı ezince ağzına atıp üstüne sirkeli su içmek????

arkdaşlar boğazımda faranjit olmuş...
internette araştırıken bu günlük sakızın iyi geldiği yazıyordu..fakat kafam karıştı bahsettiğiniz bu sandaloz sakızıyla baya benzerlik var...
günlük sakızla sandaloz sakızı farklı şeyler mi?

dün birtatlı kaşığı yutup üstüne sirke ve sona su içmiştim
sandaloz sakızı yutulunca olmuyomuş ya çiğniycekmişim yada dövüp suyun içine atılcakmış bende attım çokk iyi oldu bu sefer içebildim ama mantıklı olnda 1 tatlı kaşığı ezince ağzına atıp üstüne sirkeli su içmek????

evet canım öylede olur zaten.kendiliğinden ufaldılar benimkilerde toz halinde çoğu.bende bir çay kaşığı alıp yutuyorum.
valla ben her sabah aç karnına tartılıyorum 200-300 gr her gün farkediyor tartıda.elma sirkesimi sandaloz mu bilmem ama bu ikili birlikte daha etkin galibazemuszemus
sandolozum bittikten sonra almıycam bir müddet sırf elma sirkesi içicem bakalım.anlıycam hangisi etkili.

arkdaşlar boğazımda faranjit olmuş...
internette araştırıken bu günlük sakızın iyi geldiği yazıyordu..fakat kafam karıştı bahsettiğiniz bu sandaloz sakızıyla baya benzerlik var...
günlük sakızla sandaloz sakızı farklı şeyler mi?

günlük sakızı anlamadım benCADIARZU
normal bildiğimiz damla sakızsa eğer sandaloz la aynı değil canım.sandaloz limon tuzuna benziyor.ağıza alındığında çiğnenmiyor kum gibi dağılıyor.
faranjite iyi geleceğini sanmam.bende çok sık faranjit olurum kronikleşti bende.
her gün bitki çayı içiyorum ilaç kullanmadan geçiyor.
tani sen önce doktora git canım.
geçmiş olsunna.s.

Back
X