Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bir tablet almıştım bitince almayacağım bir daha elma ya da sandaloz alırım herhalde(((((Günaydın fx15 diye bir ilaç duymuşsundur mutlaka kutusu 40 tl idi ama ben bir tablet aldım içinde kaç tablet var bilmiyorum zaten gönüllü almadım sandaloz sakızı almaya gittim adam ısrarla bu ilacı kullanmamı önerdi bende aldım henüz iki gündür içiyorum memnunmuyum henüz bilmiyorum bir tablet 6 günlük bu süre sonunda ne olacak bakalım bekliyorum bende ))))
canım fx15 bende kullandım. iştahı tamamen kesiyor. kilo verdirsede bırakınca hızla geri alıyorsun. çünkü kiloyu sabitlemek gerek. başlamadan 64 idim bıraktım, 70 kilo oldum. hiç tavsiye etmiyorummmmmmmm
fervty verememene cok uzuldum.benımde cnm sıkıldı aksam aksam karo geldı kızım durmadıgı ıcın acele ettım aldım hemen ıcerı gecınce bı actım kutu acılmıs ve ıcınden 2 tane alınmıs hayır alınması sorun degıl ama acaba ne den boyle oldu bu bır ıkıncısı sıteye bunu yazmak ıstıyorum ama ne ıstırkı yorum yapamıyorsun yorumu gec sıtedekılere bıle ulabılmen ıcın destek blumu yok aldın bıttı yanı bukadar dıger bı kafamı karıstıran bana gelen ılacın uzerınde yemeklerden sonra dıyor fakat o gun benı aradıklarında sıparıs onayı ıcın yemeklerden once demıstı sen nasıl kullandın fervty
hatunlar ben tam bir haftadır kullanıyorum sandalozu yanında boolbol yeşil elma yiyorum
yani bir nevide yeşil elma diyeti yapıyorum ekmek falan yemiyorujm dogru düzgün bişeyde yediğim söylenemez ama kilo veremiyorum :S