Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba.bende bugün sandaloz sakızı alıp başladım.günde 10.000 adım adıyorum.koşturuyorum genede kilo veremiyorum. eğer bu işe yararsa size hemen bildireceğim. şu an 68 kg. tarih 11 aralık 2009 . 1 hafta sonra görücez bakalım.

(((((Günaydın fx15 diye bir ilaç duymuşsundur mutlaka kutusu 40 tl idi ama ben bir tablet aldım içinde kaç tablet var bilmiyorum zaten gönüllü almadım sandaloz sakızı almaya gittim adam ısrarla bu ilacı kullanmamı önerdi bende aldım henüz iki gündür içiyorum memnunmuyum henüz bilmiyorum bir tablet 6 günlük bu süre sonunda ne olacak bakalım bekliyorum bende ))))

canım fx15 bende kullandım. iştahı tamamen kesiyor. kilo verdirsede bırakınca hızla geri alıyorsun. çünkü kiloyu sabitlemek gerek. başlamadan 64 idim bıraktım, 70 kilo oldum. hiç tavsiye etmiyorummmmmmmm

Son düzenleme:
elma sandoloz tablet kullanan arkadaşlar sizi dikkatle takip ediyorum...sonuçlar olumlu olursa haftaya bende alacağım...reyhancığım bu hafta sonu sakın diyeti bozma hoşçakalın....

(((((Günaydın fx15 diye bir ilaç duymuşsundur mutlaka kutusu 40 tl idi ama ben bir tablet aldım içinde kaç tablet var bilmiyorum zaten gönüllü almadım sandaloz sakızı almaya gittim adam ısrarla bu ilacı kullanmamı önerdi bende aldım henüz iki gündür içiyorum memnunmuyum henüz bilmiyorum bir tablet 6 günlük bu süre sonunda ne olacak bakalım bekliyorum bende ))))

canım fx15 bende kullandım. iştahı tamamen kesiyor. kilo verdirsede bırakınca hızla geri alıyorsun. çünkü kiloyu sabitlemek gerek. başlamadan 64 idim bıraktım, 70 kilo oldum. hiç tavsiye etmiyorummmmmmmm
zaten bir tablet almıştım bitince almayacağım bir daha elma ya da sandaloz alırım herhalde

Arkadaşlar sandolzu içiyoruza ama karaciğerde birikme yağlama yaparmı acaba dr. tv de faydası olsa dahi çok sık kullanınan gıdalarında karaciğer yağnaması ve sonucundada karaciğer yetmezliğine sebeb olıyormuş biraz korktum açıkcası bunuda dikkate almakta yara var zayıflayalım derken sağlığımızdan olmayalım... sağlıklı zayıflamarmafoldumben

mrb arkadaşlar bende ramazandan önce 85 kilo ile diete başladım normal bir dietyaptım tatlıyı kestim kepek ekmeği yedim bir ara lahana rejimi yaptım bitince lahana kürüne devam ettim (lahana suyu ) koşu bandım ve sauna şortum vardı 90 dk yürüdüm 1.5 ayda 15 kilo verdim 70 oldum.ama malesef ramazanda gece yemesi yüzünden 5 kilo aldım şuan 75 im. 60 kilo benim hedefim. şimdi sandaloz sakızından almak istiyorum.toplam 15 kilo fazlam var.birlikte hareket edelimmi lütfen herkes ne yapıyorsa yazsın . birlikte kiloları verelim ve sabitleyelim şimdiden kolay gelsin

Selamlar, ben 6 aralıkta başladım sabah yarım tatlı kaşığı sirkeli su ile akşamda aynı şekilde kullanıyorum sandolozu,tatlıya dayanamam sanki tatlı isteğim azaldı gibi pisikolojikmi bilmem ama tatlı isteğini dizginlemem pek mümkün olmazda kızımın yarım kalan çikolataları falan artık pek cazip gelmiyor. ıştahımda da azalma var sebze ağırlıklı yiyorum sık yiyorum doyuyorum. bu salı tartıldığım için haftay salı tartıldığım zaman sizinle paylaşırım ayrıca kansızlığım da var kan ilçlarıda iştah acar ama buna rağmen bu haftam şimdilik iyi gidiyor sizde değişiklikleri paylaşırsanız memnun olurum....

arkadaşlar ben çok diyet yapıp müthiş kilo weren ama sonralarda daha fazla alarak gün geçtikçe şişen biriyim.. diyet mantığını bi yana atmak gerek bence ... bunu bütün hayatımıza yaymak gerekir yani dikkat şartt... benm bi tanıdığım var tam bir yılda 20 kilo verdi nasıl mı... kahvaltı da yaptı yemek de yedi ..... amaaaa ekmeği o kadar azalttı kiii... kadın gün geçtikçe eridi ve 52 ye düştü 70 kilodan... yani elbette zayıflamamıza yardımcı olacak şeyler yaplım ama sağlımızı bozmayalım..... bennn... bundan önceki diyetimde 64le başladım 1,5 ayda 57ye düştüm kahvaltı yapmadım habire form çayı içtim form bisküvi yedim ekmek yoktu yani aç dolaştım....spor da yaptım plates yürüyüş ve çalışıyodum
peki sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
işten çıktım ve evdeydim sürekli ipin ucunu bi kaçırdım yedimde yedim.. ... ve belkide biraydan kısa bi sürede geri aldım kiloları ve daha sonra 70 i gördümmm... ama abur cuburu pat kestimm 2 haftada indi şişlikler...
arkadaşlar önce kendimizi şuna inandıralım diyet yapmak hele ki sıkı diyetler aksine kilo ya sebep oluyo... lütfen hepinize sesleniyorummm... diyet yapmayınnnn tuzu şekeri ekmeği azaltın arada kaçamak da yapınn ama sakın ola ki aç kalmayınn... 57 normal kilomdu benm ve daha zayıf olmak istedim öyle sıkı diyet yaptım ki 53 e düştüm sonra 60 lara çıktım.. bu böyle gitti diyet' sonra kilolar geri ' ardından bida diyet sonra dayanamayıp bozardım diyeti ve sonuç daha fazla kilo... ben de sandaloz a başladım... 2 gün önce ve yediklerime dikkat ediyorum... inşallah uzuuuunn sürede vereceğimiz o kiloları geri almayacağız arkadaşlarrr ayrıca pilates acaip derecede inceltiyo bunu denedim ve onayladım :) tavsiye ederim mutlaka... birbirimize destek olalım... tşkrler

Son düzenleme:
ıyı aksamlar arkadaslar ılacım bugun gelcektı ama benı arıyıp bolge dısında kaldıgım ıcın c.tesı yada p.tesı elıdme olcagını soyledıler .bende ılac gelene kadar dıyetıme basladım bıle saglıklı beslenmeye calısıorum tek sorunum su ıcememek ama ılac alıcna psıkolojık olsa gerek l2 3 lıtre ıcıoyorum normalde belkı bır bardak bıle ıcmıyorumdur.ılacım gelsın kullanmaya basladıgım gudnen ıtıbaren belırtılerını sızle paylasıcam herkese ıı zayıflamalar

fervty verememene cok uzuldum.benımde cnm sıkıldı aksam aksam karo geldı kızım durmadıgı ıcın acele ettım aldım hemen ıcerı gecınce bı actım kutu acılmıs ve ıcınden 2 tane alınmıs hayır alınması sorun degıl ama acaba ne den boyle oldu bu bır ıkıncısı sıteye bunu yazmak ıstıyorum ama ne ıstırkı yorum yapamıyorsun yorumu gec sıtedekılere bıle ulabılmen ıcın destek blumu yok aldın bıttı yanı bukadar dıger bı kafamı karıstıran bana gelen ılacın uzerınde yemeklerden sonra dıyor fakat o gun benı aradıklarında sıparıs onayı ıcın yemeklerden once demıstı sen nasıl kullandın fervty

fervty verememene cok uzuldum.benımde cnm sıkıldı aksam aksam karo geldı kızım durmadıgı ıcın acele ettım aldım hemen ıcerı gecınce bı actım kutu acılmıs ve ıcınden 2 tane alınmıs hayır alınması sorun degıl ama acaba ne den boyle oldu bu bır ıkıncısı sıteye bunu yazmak ıstıyorum ama ne ıstırkı yorum yapamıyorsun yorumu gec sıtedekılere bıle ulabılmen ıcın destek blumu yok aldın bıttı yanı bukadar dıger bı kafamı karıstıran bana gelen ılacın uzerınde yemeklerden sonra dıyor fakat o gun benı aradıklarında sıparıs onayı ıcın yemeklerden once demıstı sen nasıl kullandın fervty

Ben anlayamiyorum, neden böyle uyduruk yerlerden siparis veriyorsunuz ki CADIARZU Türkiyede yasiyorsunuz degil mi ? AKTAR a gidip alabilirsiniz, sandaloz sakizi olarak, hapdir tozdur geregi yok. Pesini birakmayin ve aldiginiz sayfayi avukata verin derim, kim bilir sizden baska kimlere yapilmistir bu durum, cok kötü :kızgın:

alinda dusuncelerınde sana katılıyorum ama oyle olması gerektı bende hapını aldım neyse napalım :)
arkadaslar kımseler yazmıyor kullanan kımseler yoks anırım.ben dun aksam ıctım bı tane bıtanede bu sabah suana kadar cok ıyıyım herhangı yan etkı yasamadım aksıne kendımı cok dınc hıssedıyorum sabah oeynır domates saalata kepek ekmegı bır bardak cay ıctım sımdı elma felan ıyıycem acıkmadım ama 1000 calorı dıyetı yabıyorum dısına cıkmam lazım:) sızler neler yabıyorsunuz
he bu arada ben spor yapamıyorum aksıne tum gun kızımla oturup fıneklıyorum ıcımden gelmıyor spor felan dıyet menumu hazırlamak bıle cok basıt bır lıste olmasına ragmen zor gelıyor bu aralar cok hantalım neyse bugun ılk gunum dıyelım bakalım sonuclar ne olcak

hatunlar ben tam bir haftadır kullanıyorum sandalozu yanında boolbol yeşil elma yiyorum
yani bir nevide yeşil elma diyeti yapıyorum ekmek falan yemiyorujm dogru düzgün bişeyde yediğim söylenemez ama kilo veremiyorum :S

hatunlar ben tam bir haftadır kullanıyorum sandalozu yanında boolbol yeşil elma yiyorum
yani bir nevide yeşil elma diyeti yapıyorum ekmek falan yemiyorujm dogru düzgün bişeyde yediğim söylenemez ama kilo veremiyorum :S

aha demek sende kullaniyorsun, bende istiyorum bunu kullanmak, bir arkadas izine gidecek,ona siparis verdim. Demek sende pek faydasi olmadi mafoldumben

ben 2.gündeyim hemen tartılmak istmiyorum. sabah pek içemicek gibiyim akşamları yapsam sadece olurmu acaba fikri olan varsa yazsın lütfen. birde bende tansiyon düşüklüğü yaptı paylaşmk istedim. kolay gelsin hrkese

kızlar meraba ben sandoloz sakızı kullanmaya 10 aralık da başlamıştım... kesinlikle iştah azaltıyo ve de acıkma hissi olmuyo ve azıcık yiyince doyabiliom... diyet yapmıom ama sadece ekmeği azalttım ama kesmedim ve abur cubur bakkal işi arada yiyom bugün kardeşimn kızının d.günü oldğu için biraz abarttım ama akşam hiçbişe yemeyerek dengelicem :) sevgiler... hepinize zayıf günler dilerm....

cesur ve güzelll... bende de yaptı tansion düşüklüğü... hatta mideme de dokun du o yüzden sirkeyi daha az damlatıyorum... öyle deneyebilirsin sana tawsiyem

Back
X