Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bsrnzm bırsey yemıyorum demıssın ya metobolızman durdugu ıcın veremıyorsundur bısıler yemen lazım ben gunde 1000 calorı dıyetı yabıyorum bu aksam yemek olarak etımı balıgımı salatamı ekmegımı yedım onemlı olan calorı olarak cok yuklenmemek
gelelım ılaca bugun ılk gunumde ıstahımı kestı dersem yalan olur aksıne hıc boyle olmamıstım herseyı cnm cekıyor belkıde psıkolojıktır buna ragmen ıyı gıdıyorum

Söylediklerinizin tersine benim de tansiyonum yükseldi. Bir kaç gün ara verdim.
Aslında sandaloz sakızı için tansiyonu dengeler deniyor ama beni farklı etkiledi.

birde unutmadan söylim arkadaşlar benim bağarsaklarımı biraz açtı gibi ben kabızlıktan çok çeken biriyim de ama sanki 2 gündür daha iyi ama tatlı isteğim azalmıyo benim nolur sanki tatlı yiyesim gelmese ozaman kilo vericem ama nafile birde ben sabahları kahve içmeden duramam kızlar sabah sandalozu yiyip sirkeyi içinde yarımsaat sonra kahve mide içiyorum acaba ters bi etki yaparmı ki

benim tam bir hafta oldu ve 4 kilo verdim arkadaşlar tabletle.. kesinlikle çok tok tutuyo, ve tuvaletede çıkartıyo, bende yan etki gaz yaptı :)) onun dışında bişey yok fazla kilo fazlam yoktu zaten o arada yemek düzenime alışmış olucağım için bi kutudan fazla kullanmayı düşünmüyorum..

Arkadaşlar, lütfen konunun başlığından sapmadan paylaşım yapmaya özen gösterelim, konu başlığımız sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanımı için açılmıştır, konu son günlerde sandaloz sakızının kapsül haline getirilip ticarete sunulmuş halini kapsamaktadır lütfen bu ürün hakkında değilde diğer aktardan alınan sandaloz için yorum yapalım.. Ticari olarak şekillenmiş ürünlerin paylaşımı forum kurallarına uymayabiliyor, kimyasal olmayan aktardan aldığınız sandaloz sakızı hakkında her türlü paylaşımınız serbesttir, iyi paylaşımlar dilerim...

merhaba . bende aktardan sandaloz sakızı alıp başladım. 68 kilo ile . daha önce bir çok şey denedim. bakalım çarşamba tartılacağım. o zaman belli olacak. iyi günlerr

sandaloz sakızı ve sirke olayını okudum 3 gündür:)yorumlarınızdan etkilendim aldım ,değişimlerden haberdar ederim arkadaşlar!!iyi ki varsınız ve buradasınız:)pelincanın emeği ayrı bir teşekkür e tabi tutulması gerekir!!!hepinize başarılar arkadaşlar!!!sandaloz ve sirke konusunun 220 sayfasındaydım:(:(:(acaba devamına mı yazdım başka başlık mı açtımkii:(eyvaaahhsenağlamasenağlamasenağlama

sandaloz sakızı ve sirke olayını okudum 3 gündür:)yorumlarınızdan etkilendim aldım ,değişimlerden haberdar ederim arkadaşlar!!iyi ki varsınız ve buradasınız:)pelincanın emeği ayrı bir teşekkür e tabi tutulması gerekir!!!hepinize başarılar arkadaşlar!!!sandaloz ve sirke konusunun 220 sayfasındaydım:(:(:(acaba devamına mı yazdım başka başlık mı açtımkii:(eyvaaahhsenağlamasenağlamasenağlama

olleeyyy doğru yere yazmışıımm:):):)

hosgeldin atameken faydasini görürsün insallah opuyorumnanaktan evet dogru yerdesin kaydirigubbakcemile5

arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum elma sırkesının kırmızısını yesıl elmayımı kullanıyorsunuz bende ılave olarak aksamları yatmadna once ıcıyorum kırmızı elma sırkesı fark edermı bu arada ben kendımı cok ıyı hıssedıyorum bugun 2.gunum ama gayet memnunum 1 hfta sonra tartılıcam :)

Arkadaşlar ben elma krom kapsülü kullanmıştım resmen kilo vermek yerine iştahım açıldı ve bırakıtm tabiiki. Sadece sandaloz sakızını kullanarak zayıflayan arkadaşlarım da varmı acaba? Ya da elma sirkesi yerine başka birşey kullananan?

ya merhaba arkadaşlar, ben internette elma ve sandaloz sakızının hapını buldum ama ne ilginçtirki o sitedeki yorumlar burdakilerin aynısı! Adamlar burdan alıp oraya yapıştırmış! Anlamadığım şu; burdaki arkadaşlar anladığım kadarıyla sandaloz sakızı yutup üstünede sirke içmişler, yani o hapı kullanmamışar ki! O yüzden o adamlar hangi hakla o yorumları kendi yorumları gibi göstriyor? Ben nasıl inanıyimki onlara yani, burdaki yorumlar o ürüne ait değilki! Ben mi yanlışım yoksa benim kaçırdığım bişeymi var bayanlar ya? Bii aydınlatın beni :)

ben de sabah ve akşam 1 çaay kaşığı toz sandoloz ardından 1 bardak ılık suya karıştırılmış 1 yemek kaşığı ballı elma sirkesiiçiyorum...dün sabah başladım.ekmek sadece sabah kahvaltısında içiyorum....en az 3 lt su yeşil çay 1-.2 fincan yeşil çay 69kilo 400 gr la başladım19 aralık cumartesi 1 hafta sonra yazarım....herkese kolay gelsin....

Facebook ta sandaloz zayıflama hapının reklamına tıklayınca sizin yorumlarınızı gördüm,
google arattım ve sizi buldum:))

bende 3-5 aydır ara ara kullanıyorum sandaloz+ elma sirkesi ni dikkatte ediyorum ve 12 kilo kadar verdim 78 ile başladım şimdi 66 yım :)))))

ama düzenli kullanmıyorum pek bunun gerçekten işe mi yarıyor yoksa yemedğim için mi kararını veremiyordum yorumları okuyunca anlıyorum ki sandolozmuş...
Bari düzenli kullanmaya başlayayım sizlere sonucu yazarım bu sabah 65.8 dim,

ama doğumdan sonra 85 kiloydum toplamda 19 kilo verdim 10 daha verdim mi tamamdır,

hepimize kolay gelsinkaydirigubbakcemile2

miray diyet de yaptın galiba dimi... böyle kilolar gitti duyunca çok hevesleniyorum:((

toz sandaloz yuttun galiba dimi zararlı olmasın bu yaa.midede nasıl çözülüyo acaba

Back
X