Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Arkadaşlar "1 kilo vermişimm... :sm_cool: :sm_cool: Sağol pelincancımm...:1hug:
2009 Herkese sağlık, mutluluk, huzur ve bereketler getirsin..
Yeni yılınız kutlu, kilolarımız yok olsunn.. hihoyyyt

Sandaloz ve sirkeye devamm..:teytey:

dün tatlı yedim iyi mi! ooff yaa oofff.. o kadar diyorum anneme diyorum tatlı gönderme diye. koliyle gönderiyo memleketten bişiyler içine tatlı falan da koymuş. yesem bi türlü yemesem bi türlü! yemessem bozulup atılıcak !delircem yaa.

sende arkadaşlarına dağıt hepsini hem yemezsin hemde dökülmez tek yolu bu bende pis boğazım ve tatlı manyağıyım eve sokmuyorum :1shok:

eee arkadaşlar zayıflayan yokmu aramızda benim 4kg oldu.yanlız bu gün rengl oldum garanti kilo vermem durur hatta alırım bile.haberlerinizi bekliyoruz.

bu arada sandalozu ilk deneyenlerden biri de bendim... düzensiz kullanmama rağmen karın ve bel çevremden yağ kaybetmeme sebep olmuştu :) ama artık düzenli kullanmaya başlayacağım. çünkü kilom 61,5'a inmişti ama yeniden 62'ye çıktı ve orda takıldı kaldı... benim de cnaıma tak etti... düzenli bi şekilde kullanıp yediklerime de dikkat ederk( hatta 6 aydır fitnessa bile gidiyorum günde 1 saat) bu kiloları başımdan def edecem artık....bu kez çok kararlıyım çoook :enbuyukkk:

Son düzenleme:
başlayalı bu gün 14 gün oldu.sabah yine tartıldım.adet dönemim yüzünden kilo veremem sanıyordum ama 1 kg daha eksik çıktım.toplam 5 kilo oldu.yanlız moralim çok bozuk bu aralar 2 gündür yemek yiyemiyorum onunda etkisi olmuş olabilir...

benim biraz ara vermem lazım.. tahriş oldu boğazımda sirkeden dolayı. yaklaşık 1 aydır hergün, günde 2 kez sabahve aksam olmak üzere yapıyordum.. 2-3 gün ara vericem.. yanıyor boğazım

olu_gelin, geçmiş olsun ama bence bırakma. :1no2: Günde 2 kez yerine
1 kez kullanmayı denesen.. Belki de boğazına dokunmaz o zamann.. :teselli:

olu_gelin, geçmiş olsun ama bence bırakma. :1no2: Günde 2 kez yerine
1 kez kullanmayı denesen.. Belki de boğazına dokunmaz o zamann.. :teselli:

çok agrı olmustu bpğazımda.. yanıodu resmen..sesime bişiy olur falan diye de korktum ya.. yarın yeniden başlıyorum sandaloza.

beşi biyerde çayını daha önce duymamıştım. bi denemek istiyorum
nerden temin ediyorsunuz arkadaşlar?
a.s

bende aynı dertten muzdaribim canım. bende doğum kontrol hapı kullandım ve 3 yılda 20 kilo aldım. eşimde senin dediğin gibi çok zayıf o kilo alamıyor ben veremiyorum :1no2:sporda yaptım herseyi deniyorum ama kurtulamadım şu kilolardan. birde bu yöntemi deneyeceğim inşallah işe yarar

birde arkadaslardan aktardan tam olarak ne diye isteyeceğiz.şekli fiyatı ortalama nedir? kandırmasınlar bizi CADIARZU

Slm arkadaşlar. Daha önce topiğinizi görmüştüm fakat sandalos sakızını geçen yıllarda kısa bir süre denediğim için ilgilenmemiştim.
Benim kardeşim bir ay önce doğum yaptı. Bu gün onu ziyaret etmeye gittiğimde orada bir öğretrmen arkadaşı vardı. Kadın sandalos sakızı ve sirke ile 6 ay içinde 20 kilo vermiş. Şok oldum. Gelir gelmez ilk işim topiğinizi daha dikkatli incelemek oldu.
Artık ben de aranıza katılmak istiyorum. Kadını görünce müthiş motive oldum.

Pelincan ayrıca seni de çok sevdim canım. Bana çok tatlı dilli geldin. Çok ta güzel motive ediyorsun.
Aslında hepiniz çok tatlı dillisiniz.Ama sizleri yeni tanıdığım için teker teker teşekkür edemedim kusura kalmayın.
Şeniz

Şimdi size bir kaç sorum olacak müsadenizle:
1- Ben daha önce sandalos sakızı aldığımda çektirmiştim. Toz halinde. 1 çay kaşığı toz halide ağzıma atıp içsem olur mu.
2- sirkeye karşı müthiş hassasım. Bir su bardağına bir şeker kaşığı bile sirke katıp içemiyorum, hemen tiksiniyorum. Bal karıştırsam olur mu
3- Hem akşam hem sabah yemeklerden önce mi alınacak, topikte çok fazla sayfa olduğu için herşeyi okuyamadım.

Ayrıca bu formülü uygulayan arkadaşları listelesek te, en azından 2 haftada bir gelişmeleri yazsak olmaz mı. Böylece daha kolay birbirimizi takip etmiş oluruz. Sevgiler.
Bu arada kimin, ne kadar zamanda, nasıl bir şekilde zayıfladığını, ek olarak neler uyguladığını öğreniriz ve bizlerde ona göre hareket ederiz. Bu sadece bir teklif tabii.
Sevgiler.
kaydirigubbakcemile3

Sandaloz sakızını sadece 2 gün yutabildim.O da toz haline getirerek,su ile yuttum.Ama böğğğ.Nasıl çiğniyorsunuz şunu ya.Bir püf noktası varsa bana da söyleyin.Çiğnerken tadı başka bir şeye mi dönüşüyor?Yutsam olmaz mı???Pelincan nerdesinnnsenağlamasenağlama

ben de sandalozu çiğnemekten hiç hoilanmıyorum. evde toz haline getirdim. ferza senin gibi 1 çay kaşığı ağzıma atıp, sirkeli suyla yutuyorum.çiğnerken ağzıma kuma almışım gibi hissediyordum.hoş değildi yani...
bal konusuna gelince ise, benim sirke konusundaki ilk okuduklarıma göre elma sirkesi balla daha etkin, daha faydalı hale geliyormuş. ama hakiki bal olmalı. yani bence balla içmende hiçbir sakınca yok.

merhabalar bende aranıza yeni katıldım.işe yarayacağını düşünüyorum bu formüllerin.ama bende ilk gün hafif bir baş dönmesi yaptı, sanırım alışık değil bünyem diyete diye:)
ama devam edicem yine de.sevgiler

günaydın kuzucuklarımmmm. hepinizi tek tek öpüyorum göstermiş olduğunuz büyük azimden dolayı kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…