dün tatlı yedim iyi mi! ooff yaa oofff.. o kadar diyorum anneme diyorum tatlı gönderme diye. koliyle gönderiyo memleketten bişiyler içine tatlı falan da koymuş. yesem bi türlü yemesem bi türlü! yemessem bozulup atılıcak !delircem yaa.
olu_gelin, geçmiş olsun ama bence bırakma. :1no2: Günde 2 kez yerine
1 kez kullanmayı denesen.. Belki de boğazına dokunmaz o zamann.. :teselli:
pelincan beni hatırlarmısın bilmem sen bu olayı ilk çıkardığında başlayanlardanım.sanırım haziran gibiydi.denedim ve sonucunu gördüm.ilk başladığımda 74 tüm 68 e kadar düştüm.temmuz ortalarında bıraktım.ağusosta evlendim d.kontrol hapına başladım(çok çok pişmanım bu arada.çünki 8 kg aldırdı bana)yani anlıyacağın şu an 81 kg kendimi çok kötü hissediyorum.unutmadan şunu diyim kilo verme işi ekip işi inanın ki öle.etrafınızda sizin gibi kilo vermesi gereken insanların olması lazım.mesela ilknur vardı burdan tanıdığım 1,5 ayda 10 kg vermişti bu yöntemle.msn de konuşurduk onla.Arada kaçamak yaptığımda ona sölerdim beni azarlar kendme getirirdi.benim evimde şu an net yok 15 güne kadar gelcek.o zaman daha sık uğruycam buraya.bu arada üşenmezsem ve vazgeçmezsem başlıycam bu yönteme yarın.dua edin bana.yeni evli biririn 81 kg olması hiç hoş deilve benim kocam normal erkeklere göre baya da zayıf.58 kg.düşünsenize ben 81 o 58.tam tersi olması gerekirken.nese cnm çok sıkıldı.şu net bi bağlansaydı.hep bir arad olsaydık eskisi gibi.şimdilik hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?