• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Arkadaşlar çok tatlısınız ya. Nihayet aylardır, azgın dalgalar gibi kabaran iştahımı sirkeli su ve sandalos sakızıyla bastırmayı başardım.
Hatta iştahım öyle artmıştı ki artık, gece yarısı kalkıp yarım ekmek arası peynir domates yiyordum. Yiyor yiyor doymuyordum... cokacimcoook
Gerçi başlayalı üç gün oldu . Henüz kilo verme olmadı. Zaten 3 günde ne verilebilir ki..... Diii mi ama.
Bu yüzden çok mutluyum. İyi ki bu topiğe rastlamışım. kaydirigubbakcemile5

Ama artık neden kimse bir şey yazmıyor. Herkes bıraktı mı yoksa. Benim mi haberim yok....
Asla vazgeçmek yok. Asla yılmak yok arkadaşlar... Mutlaka fayda göreceğiz. Yaşadıklarımızı paylaşmadan motive olamayız. Zaten bunun için burdayız. Hep destek..... Hep destek.....
:hooray:

selam kızlar ha gayret nerdesiniz neden güzel haberlerinizi paylaşmıyorsunuz. önümüğz yaz paltolar çıkacak. lütfen kiloılarınızı verin ve hep beraber mutluluk anılarımızı paylaşalım buradan

merhabalar.ben de aranıza şimdi katıldım.80 kiloyum 60 ı geçemezken evlendikten sonra 20 kilo aldım ve artık çok mutsuzum yazıdıklarınızı okuyorum ve özellikle pelincanın motivesine hayran kaldım

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve hepimiz gibi kilolarımdan şikayetçiyim 1.5 senelik evliyim evlendiğimde 60 kiloydum şimdi ise 69 düşünsenize 1.5 yılda 9 kilo almışım eşimde artık birazcık kilo vermem gerektiğini sölüyor beni kırmamak için birazcık dediğine eminim çünkü benim vermem gereken kocaman bir 10 kilom var epeydir sizleri takip ediyorum sanırım bu sandoloz sakızı işe yarıyor denemeye karar verdim şimdiye kadar okar çok şey denedimki bunuda denesem sanırım sizin dediğinize göre yağdan başka bir şey kaybetmeyeceğim.şimdi sizden bir isteğim var bana ne kadar nasıl ve nezamanlar kullanmam gerektiğini yazarmısınız.umarım bende kilo verebilenler kervanına katılabilirim şimdiden hepinize teşekkürler ve kolay gelsin canlarımm...

ben de 2,5 yıldır evliyim ve 20 kilo aldımmm.artık kıyafetlerimi giymek istiyorummmmm.ama pelincan nerdesin??

ah o kıyafetler ya artık pantolon giyince çıkan göbeğimden ve odun gibi bacaklardan bıktımm alışveriş yapmak istemiyorum artık beğendiğim hiçbir şey üzerime olmuyor snki dünyann en kilolu insanı benim ya arkadaşlar lütfen ya nasıl kullandınız ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz yazın lütfen pelincan arkadaşım nasıl gidiyorr kilo vermen ne durumda sanırım başarabilmem için desteğe ihtiyacım var sizin her verdiğiniz kilo bana moral ve cesaret olarak geri dönüyorr...

pofudukcum:))anladığım kadarıyla sandaloz sakızını heröğünden yarım saat önce bilye büyüklüğünde çiğneyip üzerine bir bardak elma sirkeli ılık su içiyosun cnmm ben de yarın başlıcam

derin arkadaşım ilk sayfada pelincanın yazdığına göre sabahları çiğniyormuşsun iyice karıştım sadece sabahlarımı yoksa heröğünden öncemi ayrıca çok fazla oluyorum galiba ama sirkeyi bir bardak suya ne kadar katıcaz

cnm istediğinin sor bende ilk öyle okudum ama sonraki sayfalarda her öğün yaptım diyo bazı arkadaşlar.bir bardağa bir yemek kaşığı:))

teşekkür ederim derincim bende yarın başlıyacağım hadi bakalım ne kadar kilo vericez bide diğer arkadaşlar ne durumda olduklarını yazsalar çok mutlu olucam

slm yeni gelen arkadaşlarım. hoşgeldinizzayıflamak için ilk adımı atmış bulunuyorsunuz.
Sabah akşam yemekten yarım saat önce bir misket büyüklüğünde sandaloz sakızı çiğneyip yutun. ardından ılıkla sıcak arası bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup için. tatlı kesinlikle YASAK . gün içinde acıktıkça mutlaka beşibiyerde çayı demleyip için(günde sadece 5 bardak içebilirsiniz beşibiyerde çayını)ve ilk önce iştahınız kapanıyor sandalozla ve sirkeyle yanan yağlarınız beşibiyerde çayıylada vucuttan atılıyor. lütfen iyi gelişmelerinizi bizlerle paylaşın.

ohh nihayettt tanıştık pelincan inan burda herkezi motive ediyosun tşk ederim adıma.ben de başlıcam gitsin kilolar:)))

sandaloz sakızı iyide . o elma sirkeli su beni bitiriyor yaaww kafamçokkarıştı birde bu beşi bi yerde çayı içmesek olmazmı ??

tabikide :)) anasayfada kadınlar kulubu yenilikler var orada ayrıntılı yazıyor. yine yapamazsan yardımcı olurum.

Back
X