• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

elma sirkesini kesinlikle balsız için hanımlarr.tek kural tatlı yasak bal da yasak.ben 59 kiloyum ve bu yöntemle hiçde rejim yapmadan verdim kilolarımı. tatlı yemedim ekmekte yemedim.çok iştahlıydım iştahım kapandı.

merhabalar,
ben bu formülle 3 günde yaklaşık 1.4 kg verdim. 5i bi yerde çay gerçekten iştah kesiyor tadı da fena değil severek içiyorum.ama sandaloz ve elma sirkesinden pek hazetmiyorum.sandaloz acayip bişe zaten elma sirkesinin de tadı kötü.sandalozla ilgili tereddütlerim de vardı.bende dün dövdüğüm bi parça sandalozu ılık suya atıyım bakıyım nolcak dedim su ile içiyoruz ya.toz halindeki sandaloz suya atınca tüm tanecikler birleşti ve şişti.sanırım bu sandalozun en büyük etkisi midede şişip tokluk etkisi yaratması.yağları yakması hakkında pek bi bilgi de yok açıkçası.ama tok tutma özelliği de önemli tabii, bu yüzden bırakmadım devam ediyorum bu formüllere.herkese sevgiler

sandalozun en büyük özelliği yağları parçalaması. tokluk hisside veriyor. asıl tok tutan beşibiyerde çayıdır.elma sirkeside vucuttaki toksinleri atıyor ve parçalanan yağları vucuttan atıyor.:nazar:

saol pelincan umarım veririz lkiloları yaza kadar ben bugün başladım ve acıkmıyorum

saol pelincan umarım veririz lkiloları yaza kadar ben bugün başladım ve acıkmıyorum

canım benim yaza kadar azmet bu 20 kilo fazlalığı verelim ben 58 bazen 59 oluyorum bu halime şükrediyorum bu yöntemi öğrenmeseydim nasıl olurdum düşünmek bile istemiyorum.senin kilolarınıda el birliğiyle vericez:nazar::1hug:

arkadaşlar bu beşi biyerde çayı nelerden oluşuyor ve nereden alıyosunuz?

:1hug::nazar:beşi biyerde çayını aktardan alıcaksın içindekileri unuttum.yeşil çay,biberiye,mate yaprağı,kekik bişey daha vardı googleden bak hepsi yazıyor. canım benim sende yenisin bizden ayrılma kilolardan kurtul öpüyoruma.s.

arkadaşlar ya ben de zayıflamak istiyorumm evlendiğimden beri 15 kilo aldım d.kontrol hapları yaptı 7 ay kullandım ve sürekli kilo aldım sakın içmeyin o ilaçları.ya şu iştahımı nasıl kapatıcam 5 li çay ve sakızdan ben de alıcam.ama sizden destek bekliyorum ne olur takip edelim birbirimizi.ben zayıflayıp bebek sahibi olmak istiyorum.73 kiloyum.yarın aktara gidip hemen pztsi başlıyacağım
pelincan canım saol bu tekniğin için.

günadın fıstıklarrr ..ben hiç acıkmıyorum sabah akşam içiyorum.ama beşibiyerdeyi kullanmıyorum bundan önce 2 ay iştim bende pek işe yaramadı ama sandaloz +elma sirkesi süperr...

selam derin80 kilo vermenin tatiliyok. ben devamlı buralardayım. nasıl iştahın kapandımı. kilo vermek özellikle kadınları çok mutlu ediyor. azsonra gezmeye gidicem eskiden olsa of ne giysem şişko görünüyorum diye üzülüyordum.şimdi mutluyum nerde çalgı orda kalgı durumları var bende artık.hepinizin bööle güzel haberlerinizi bekliyorum merakla

hanımlar ben bir şey soracağım bu sandaloz sakızı aynı bnm zihin açmak için aktardan aldığım günlük e benziyor aynı şey olabilr mi acaba???? görüntü olarak aynı ama bn onu çiğnediğimde sakız gibi oluyor çok toz gibi değil birde acı tadıı :(

sandaloz sakızı değildir o çünkü sandalozun bi tadı yok ve ağızda kum gibi dağılıyo sakız denildiğine bakmayın.

buarada bende aranıza yenı katıldım adım dılek talha ogluşumun adı dokuz bucuk aylık gunde sadece 2 veya 3 kez emıyor bende baslayabılırmıyım acaba bır sakıncası olurmu kı ogluma cvplarınız ıçı şimdiden tesekkurler

kızlar iii haftalarrr süperr gidiyor sizde bırakmayın sakın ben haftasonu diyeti bozarım diye düşünürken hiç bozmadım kekler ,börekler burnumun ucuyla ittimmmm:)))

Back
X