• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

hanımlar bende başladım sandaloz sakızı ve elma sirkeli suya sabah ve akşam olarak yemeklerden önce alınıyo dimi yediktan sonra değil ben sabah olarak uyguluyomdaakşam yemekten öncemi sonramı onu anlıyamadım yardımcı olursanız sevinirim

sabah akşam yemeklerden önce.sakın bırakma azmin elinden hiç bişey kurtulamaz....yansın yağlara.s.

Bir bilmecem var kızlar...
- Haydi sor sor!

Sabah- akşam aç karnına yenir.
- Acaba nedir nedir?

Verilen kilolar deyince akıla hemen onun adı gelir.. :sm_cool:

Süper karışımla 2.5 kilo vermişim kızlarrr.. delikafadulden Darısı başınızaaa :teytey::dance:a.s.:1hug:

Merhaba arkadaşlar bende geçen pazar başlamıştım bu karışıma bu sabah tartıldım 2,2 kg vermişim. Tabiki diyette yapıyorum. :teytey::teytey::teytey:

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben ballı sirkeli su içiyorum aç karnına 24 günde 4 kilo verdim yediklerime de dikkat ediyorum acaba sandaloz sakızıyla beraber kullansam daha mı etkili olur

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben ballı sirkeli su içiyorum aç karnına 24 günde 4 kilo verdim yediklerime de dikkat ediyorum acaba sandaloz sakızıyla beraber kullansam daha mı etkili olur

Serapcım, sevgili pelincanın dediğine göre sandaloz sakızı ve sirkeli su formülünde tatlı kesinlikle yasak. Ancak meyvelerden tatlı ihtiyacını gideriyorsun. Ben 2 hafta bu formüllü uygularken arada tatlı kaçırdım kilo kaybı olmadı oldukça moralim bozulmuştu. Son 5 gündür tatlı koymadım ağzıma meyve dışında 2,5 kg gitti. İstersen bir hafta ballı karışımınla dene baktın değişim yok balı kes öyle dene:1rolleyes:

pelincan
iş yerinde şöyle bir KK ya bakayım dedim sandaloz ile karşılaştım şimdi tek derdim bir an önce akşam olması ve kendimi aktara atmak hemen alacağım.
Ben normalde her sabah sirkeli ballı ılık suyumu içerim şimdi buna sandalozuda ekleyeceğim. İnşallah işe yarar tabii burada şeker kesinlikle yasak demişsin akşamda tiramisu yapmıştım nasıl yemeden duracağım senağlama

pelincan
iş yerinde şöyle bir KK ya bakayım dedim sandaloz ile karşılaştım şimdi tek derdim bir an önce akşam olması ve kendimi aktara atmak hemen alacağım.
Ben normalde her sabah sirkeli ballı ılık suyumu içerim şimdi buna sandalozuda ekleyeceğim. İnşallah işe yarar tabii burada şeker kesinlikle yasak demişsin akşamda tiramisu yapmıştım nasıl yemeden duracağım senağlama

Sevgili beng önce sandalozu çiğneyip üstüne sirkeli suyunu içeceksin unutma yerimseniben Tiramisuyu da evde artık birilerine ikram edersin üstünden 1 kaşık emek payı almanın bir zararı olmaz herhalde. Heyyy 1 çorba kaşığı demedim :roflol:

merhaba
ben sandaloz sakızı dün aldım ama baharatçı kitreyle karıstırmamı söyledi.Ayrıca sanırım çiğnemek biraz zor olucak havanda toz haline getirsek olmaz mı?

kızlar herkese slm elma krom dıe zayıflama hapı duydunuzmu seda sayan bıle kullanmıs kendı sıtesındekı kullananların yorumunu okudum 1ayda en az 6_8kılo arasında veren varmıs abur cubur yeme tatlı ıstegını kesıyormus bız nıe denemeyelım dımı?

kızlar herkese slm elma krom dıe zayıflama hapı duydunuzmu seda sayan bıle kullanmıs kendı sıtesındekı kullananların yorumunu okudum 1ayda en az 6_8kılo arasında veren varmıs abur cubur yeme tatlı ıstegını kesıyormus bız nıe denemeyelım dımı?

Sevgili Nurseecim kaç kilo vermen gerekiyor?

Sevgili beng önce sandalozu çiğneyip üstüne sirkeli suyunu içeceksin unutma yerimseniben Tiramisuyu da evde artık birilerine ikram edersin üstünden 1 kaşık emek payı almanın bir zararı olmaz herhalde. Heyyy 1 çorba kaşığı demedim :roflol:

evet akşam doğru aktara gittim ''kitrede vereyim mi beraber alıyorlar ''dedi almadım, sonra toz haline getirecekti onada izin vermedim tane olarak aldım. kitreye gerek yok değil mi?

şimdi bunu çiğneyip üstüne sirkeli + ballı ılık su içiyorum ama burada kesinlikle tatlı yemek yasak etkisi olmaz demişti pelincan sirkeli suya bal katmasam mı acaba?

evet akşam doğru aktara gittim ''kitrede vereyim mi beraber alıyorlar ''dedi almadım, sonra toz haline getirecekti onada izin vermedim tane olarak aldım. kitreye gerek yok değil mi?

şimdi bunu çiğneyip üstüne sirkeli + ballı ılık su içiyorum ama burada kesinlikle tatlı yemek yasak etkisi olmaz demişti pelincan sirkeli suya bal katmasam mı acaba?

Canım valla ben pelincanın dediğinden çıkmadım faydasını görmeye başladım. Tane sandalozu aç karnına alıp çiğniyorum, sade sirkeli su içiyorum üstüne. 30-45 dk sonra da güzel bir kahvaltı yapıyorum. Kahvaltı sırasında 5i bir yerde içiyorum 3 gündür. Akşam yemekden sonrada yatana kadar taze demlenmiş 2 fincan içiyorum. Tatlı kesinlikle yemiyorum. Bence bal katmadan dene zaten su tadı ve kokusu sert olmuyor. Ama özel bir diyet yapmıyorum. Sadece bugün yediğimi yarın yemem.Ve daha önce pek yemezdim buna rağmen kilo alırdım şimd yemediğim ne varsa yiyorum tatlı hariç! kuruyemişinden tut, pilavına makarnasına kadar ama dediğim gibi bir yediğimi yarın yemiyorum. Birde 7 den sonra kesinlikle yemiyorum. İlk 15 gün kilo veremedim son 4 günde 2,5 kilom gitmişti. En son pazartesi tartıldım. Senin yazılarını okudumda hedeflerimiz birbirine yakın. Gelişmelerden birbirimizi haberdar ederiz. kaydirigubbakcemile5a.s.

valla ben kgvermeye 71 ılebasladım suan 66 kg ama vermem gereken daha 8_10 cıvarı kılom var 20gundur rejım yapıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum 10gun duzenlı sandaloz cıgnedım yesıl cay ıctım ama ış nedenıyle duzeni bozdum ara ara cıgnıyorum ayrıca spor salonuna gıdıyorum yanı azmedınce oluyor kızlar yaz gelmeden yavas yavas verelım kılolarımızı abur cubur yemıyelım ben hep buyuzden kılo aldım napıyım dayanamıyodum:)ben cok hırslandım yaza kılolu gırmıcem yaza dugun nışan cok kıyafet gıydıgımde ordan burdan sarkan yaglarım olsun ıstemıyorum bırbırımızı motıve edelım ve yakalım yaglarımızı hıc bısey ımkansız degıl kızlarrrrrr.......

valla ben kgvermeye 71 ılebasladım suan 66 kg ama vermem gereken daha 8_10 cıvarı kılom var 20gundur rejım yapıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum 10gun duzenlı sandaloz cıgnedım yesıl cay ıctım ama ış nedenıyle duzeni bozdum ara ara cıgnıyorum ayrıca spor salonuna gıdıyorum yanı azmedınce oluyor kızlar yaz gelmeden yavas yavas verelım kılolarımızı abur cubur yemıyelım ben hep buyuzden kılo aldım napıyım dayanamıyodum:)ben cok hırslandım yaza kılolu gırmıcem yaza dugun nışan cok kıyafet gıydıgımde ordan burdan sarkan yaglarım olsun ıstemıyorum bırbırımızı motıve edelım ve yakalım yaglarımızı hıc bısey ımkansız degıl kızlarrrrrr.......

Nurseecim bende 10 kg hedefledim. Ama elma krom,.. vs ilaçlara inanmıyorum. Onların içindeki besinleri sen zaten günlük hayatında alarak takviye yapabilirsin. Bu tarz ilaçlar ileride sana zarar verir bence. Kararlı olmak, yemek yeme düzeni (2 saatte bir acıcık bişiler atıştırabilirsin iş düzensizlik yaratıyorsa) ve spor çok önemli. Bende çikolata ve kahve canavarıyım ama isteyince azaltabiliyorsun. Ben önceden bir yerde kaçırıyordum şimdi 1 haftadır günlük tutuyorum. Hergün 2 soruya cevap yazıyorum..

1.Sorum bugün kendim için ne yaptım? 2. Sorum bugün ne yedim, ne içtim? Yazdıkdan sonra değerlendiriyorum. Mesela dün gece baktım ben yediklerim içinde kremalı kahveyi çok tüketmeye başlamışım, az su içmişim 2 gündür. Bugün bunu yapmayacağım. Tavsiye ederim kendinle, yanlışlarınla yüzleşmene neden oluyor ki buda pozitif bir dönüşüm olarak geri dönüyor.

KK'nün başka bir bölümünde okudum tatlı isteğini bastırmak için bir tarif vermişti bir arkadaş. Onu yapmayı düşünüyorum mantıklı geldi bana. Tarif şöyle; soyulmuş 2 elmayı 4'e bölüm içinin çekirdeklerini temizliyorsun az bir miktar suda haşlıyorsun. Sonrasında püre yapıyorsun. Buzdolabında muhafaza edebiliyorsun.Canın tatlı istediğinde bardağın dibine bu püreden koyup, ister sıcak ister soğuk su ilave edip boza kıvamına getiriyormuşsun tarçın ilave edebilirmişsin. Bu karışım hem tok tutuyormuş hemde tatlı isteğini bastırıyormuş. Bana mantıklı ve doğal geldi. Deneyenlerde aynı sonuçta. Ben şahsen denemeyi düşünüyorum. Seninle hedeflerimiz yakın :1hug: Gelişmelerden birbirimizi haberdar ederiz kaydirigubbakcemile5

Back
X