Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,bende bu yöntemi denemek istiyorum ama korkuyorum çünkü kansızlık ve düşük tansiyon problemim var beni nasıl etkiler bilemiyorum. deneyimlerini yazan arkadaşlarım lütfen tansiyonlarında nasıl bir etki bırakıyor yazar mısınız? sizden aldığım bildilerle denemek istiyorum ...
Canım bende de aynı dertler var etkilemiyor. Sık ve az yiyerek tansiyonunu dengeleyebilirsin .. Yanlız bağırsaklar çalıştığı için 5'i bir yer de çayında demir vitamini eksikliği yaşayabilirsin yeşil yapraklı sebzeleri tüketmeye, çay ve kahve tüketimini azaltmaya özen gösterirsen böyle bir sorunun da kalmaz tatlım kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim şekerim,şeyy bişey daha soracağım sen bu sandalozu kullandınmı yada kullanıyor musun?
tamam şekerim bende bu akşam burdaki aktarlara bakayım umarım bulabilirim
Kızlar aktarlardan bulabilirsiniz ben aylık 100 gr alıyorum.4-5 tl.civarında tutuyor.Yanında 5 i bir yerde çayınıda ihmal etmeyin.
Hadin kızlar varmısınız yarın hepimiz tartıya çıkalım bakalım kaç kg geleceğiz yazalım takip edellim birbirimizi ?? kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
ben varım şekerim çünkü bu sabah tartıldım 61 kiloyum yine,bu hafta kilo verememişim,aktarıma da bugün gelecekmiş sandoz yani ben bu akşam başlıyorum,bakalım bu yöntemle neler olacak
Off haftaya kötü başladım. Tabi düzensiz beslenir, tatlıları agobun kazı gibi yutarsam sandaloz dan ne beklemem gerekir. benneyaptımki kilo veremem tabiki. fisfisfis Canım bugün tartıldım 67.4 kg geldim. Disiplin şart, spor şart ikisini ihmal ettim böyle oldum. Bu hafta tatlı matlı yok bana kafamçokkarıştı
ay hele şükür 500 gr.cık verebilmişim.buna da şükür:))sandoloza devam iştahı güzel kesiyor.termosuma biraz biberiye,funda,ısırgan ve yeşil çay koyuyorum gün içinde onu içiyorum.inşallah yaza fıstık gibi gireceğiz kızlar yılmayın.hamileliğimde 98 kiloydum şimdi 69.5 oldum inşl.55 i de görcem 59 a bile düşmüştüm ama zayıflayınca biraz salıyom kendimi zannediyom o kilolar gelmicek tekrar ama bu sefer kararlıyım düşünce onu koruyacağım yeter artık diyorum gelllll 55 gellll(