• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben daha önce bu yöntemi denemiştim ve faydalı olmuştu.tekrar başladım.bu sefer spor da yapıyorum.sonuçları burdan sizlerle paylaşırım...

merhaba,bende bu yöntemi denemek istiyorum ama korkuyorum çünkü kansızlık ve düşük tansiyon problemim var beni nasıl etkiler bilemiyorum. deneyimlerini yazan arkadaşlarım lütfen tansiyonlarında nasıl bir etki bırakıyor yazar mısınız? sizden aldığım bildilerle denemek istiyorum ...

merhaba,bende bu yöntemi denemek istiyorum ama korkuyorum çünkü kansızlık ve düşük tansiyon problemim var beni nasıl etkiler bilemiyorum. deneyimlerini yazan arkadaşlarım lütfen tansiyonlarında nasıl bir etki bırakıyor yazar mısınız? sizden aldığım bildilerle denemek istiyorum ...

Canım bende de aynı dertler var etkilemiyor. Sık ve az yiyerek tansiyonunu dengeleyebilirsin .. Yanlız bağırsaklar çalıştığı için 5'i bir yer de çayında demir vitamini eksikliği yaşayabilirsin yeşil yapraklı sebzeleri tüketmeye, çay ve kahve tüketimini azaltmaya özen gösterirsen böyle bir sorunun da kalmaz tatlım kaydirigubbakcemile5

Canım bende de aynı dertler var etkilemiyor. Sık ve az yiyerek tansiyonunu dengeleyebilirsin .. Yanlız bağırsaklar çalıştığı için 5'i bir yer de çayında demir vitamini eksikliği yaşayabilirsin yeşil yapraklı sebzeleri tüketmeye, çay ve kahve tüketimini azaltmaya özen gösterirsen böyle bir sorunun da kalmaz tatlım kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim şekerim,şeyy bişey daha soracağım sen bu sandalozu kullandınmı yada kullanıyor musun?

çok teşekkür ederim şekerim,şeyy bişey daha soracağım sen bu sandalozu kullandınmı yada kullanıyor musun?

Ben sandalozu kullanıyorum pelincanımın tarif ettiği gibi. 2 hafta hiç kilo veremedim sonra bir baktım 2,5 kg gitmiş. 10 gündür tartılmadım tatlılarıda kaçırdım ama incelme hissediyorum bedenimde yarın tartılınca söylerim sonuçları.. kaydirigubbakcemile5

tamam şekerim bende bu akşam burdaki aktarlara bakayım umarım bulabilirim

tamam şekerim bende bu akşam burdaki aktarlara bakayım umarım bulabilirim

Kızlar aktarlardan bulabilirsiniz ben aylık 100 gr alıyorum.4-5 tl.civarında tutuyor.Yanında 5 i bir yerde çayınıda ihmal etmeyin.

Hadin kızlar varmısınız yarın hepimiz tartıya çıkalım bakalım kaç kg geleceğiz yazalım takip edellim birbirimizi ?? kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

Kızlar aktarlardan bulabilirsiniz ben aylık 100 gr alıyorum.4-5 tl.civarında tutuyor.Yanında 5 i bir yerde çayınıda ihmal etmeyin.

Hadin kızlar varmısınız yarın hepimiz tartıya çıkalım bakalım kaç kg geleceğiz yazalım takip edellim birbirimizi ?? kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

ben varım şekerim çünkü bu sabah tartıldım 61 kiloyum yine,bu hafta kilo verememişim,aktarıma da bugün gelecekmiş sandoz yani ben bu akşam başlıyorum,bakalım bu yöntemle neler olacak

çok heyecanlıyım yarın sabah tartılma günüm bakalım kaç çıkıcam 1 hafta oldu baaşlayalı günde yarım saat spor da yaptım bu sefer inşallah ii bi sonuç çıkar

bu arada.. 2hafta diyetiem uyamamıştım annem saolsn:D salı günü başlıyorum yeniden.. 5i1 yerde çayı da aldırdım babama:D sandaloz sakızım da var nivea body cdsi de var her bişeyim var.. hadi bakalım:D az kaldı:Ç

ben varım şekerim çünkü bu sabah tartıldım 61 kiloyum yine,bu hafta kilo verememişim,aktarıma da bugün gelecekmiş sandoz yani ben bu akşam başlıyorum,bakalım bu yöntemle neler olacak

Off haftaya kötü başladım. Tabi düzensiz beslenir, tatlıları agobun kazı gibi yutarsam sandaloz dan ne beklemem gerekir. benneyaptımki kilo veremem tabiki. fisfisfis Canım bugün tartıldım 67.4 kg geldim. Disiplin şart, spor şart ikisini ihmal ettim böyle oldum. Bu hafta tatlı matlı yok bana kafamçokkarıştı

Off haftaya kötü başladım. Tabi düzensiz beslenir, tatlıları agobun kazı gibi yutarsam sandaloz dan ne beklemem gerekir. benneyaptımki kilo veremem tabiki. fisfisfis Canım bugün tartıldım 67.4 kg geldim. Disiplin şart, spor şart ikisini ihmal ettim böyle oldum. Bu hafta tatlı matlı yok bana kafamçokkarıştı

haklısın şekerim disiplin şart,ilaca rağmen kilo almamışım bende bunada şükür yani.üzme tatlı canını hayatım veririz beraber kiloları:teselli:

Merhaba arkadaşlar...
Aranıza yeni katılmış birisi olarak sizden okuduğum tavsiyelerle ben de sandoloz sakızı ve elma sirkesi ile zayıflamaya karar verdim. Yaklaşık 1 hafta önce başladım ve tam 1,5 kg verdim. İştahımda ise gözle görülür bir düşüş var. Bu yüzden öneren herkese çok teşekkürler.
Forumda sorulan genel soruları şöyle bir derleyip toparlayacak olursak:
1- Sandoloz sakızını aktarlardan bulabilirsiniz.
2- Kilosu 40-50 TL arasında değişiyor. (Ben başlangıç için 100gr aldım ve 5 TL ödedim)
3- Doğal sandoloz sakızının sakız gibi bir formu yok. Görünüşü kaya tuzuna benziyor. Ama tadı, tuzu, ekşiliği yok. Hiç tadı yok.
4- Ben sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden yarım saat önce misket büyüklüğünse sandorozu çiğneyerek yutuyorum.

Herkese sevgiler...a.s.

Selamlar

Benim Sandoloz sakızına (artı spor ve diyet)'e başlamama bir hafta oldu. Bende 1,5 -2 kilo verdim. Fakat spor ve boğazı tutmak şart... Abur cubur konusunda kendimi tutamayan bir insan olarak artık kendimi dizginliyorum... Zor olsada yapmak zorundayım off off:bbo:

tartılma günüm dü bugün tartıldım sonuç razalet malesef kos koca bir hafta da sadece 600 gr vermişim üstelik günde yarım saat de spor yaptım moralim çok bozuk yapamayacaksın sen bu işi diyo içimden bi ses yineee bi ses te dikkat etmeye çalışıp bişiler yapmaya başladığın halde böle oluyosa tümden bıraksan ne olursun devam etmelisin diyo boğazımı tutamıyorum çok abartmıorum amahatta daha fazla dikkat etmeye bile başladım ama dedim ya sadece 600 gr yarım saatte olsa devam edicem spora ve 5 i bir yerdeye sandaloza da tabi.

ay hele şükür 500 gr.cık verebilmişim.buna da şükür:))sandoloza devam iştahı güzel kesiyor.termosuma biraz biberiye,funda,ısırgan ve yeşil çay koyuyorum gün içinde onu içiyorum.inşallah yaza fıstık gibi gireceğiz kızlar yılmayın.hamileliğimde 98 kiloydum şimdi 69.5 oldum inşl.55 i de görcem 59 a bile düşmüştüm ama zayıflayınca biraz salıyom kendimi zannediyom o kilolar gelmicek tekrar ama bu sefer kararlıyım düşünce onu koruyacağım yeter artık diyorum gelllll 55 gellll:((

ay hele şükür 500 gr.cık verebilmişim.buna da şükür:))sandoloza devam iştahı güzel kesiyor.termosuma biraz biberiye,funda,ısırgan ve yeşil çay koyuyorum gün içinde onu içiyorum.inşallah yaza fıstık gibi gireceğiz kızlar yılmayın.hamileliğimde 98 kiloydum şimdi 69.5 oldum inşl.55 i de görcem 59 a bile düşmüştüm ama zayıflayınca biraz salıyom kendimi zannediyom o kilolar gelmicek tekrar ama bu sefer kararlıyım düşünce onu koruyacağım yeter artık diyorum gelllll 55 gellll:((

Wauuwww kesinlikle harikasın..delikafadulden 98kg dun 69,5kg sun. Kesinlikle 55 kg olursun canım. Ne kadar zamanda verdin bu kiloyu? :uhm: Bende dün akşamdan itibaren Twist shapeimi kullanmaya başladım. 1000 adımla açılışı yaptık bakalım. Haftanın 3 günü evde twist 1 günüde dışarıda serbest spor yapacam. Şöyle bir 58 olsam kızlar oyy oyy süper olur hihoyyyt

Back
X