• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar yazdıklarınız çok hoşuma gitti benimde verecek 5 kilom var çocuklar küçük pek çarşıya çıkamam eşime desem her her çarşıya gidişinde yağlar otlar bir sürü şey aldırıyorum bunu almaz sanırım kafayı bozdun sen iyce der zayıflamayla her duyduğunu yapıyon diyede almaz birilerine aldırmam lazım bana fiatını yazarmısınız merak ettim

kızlar yazdıklarınız çok hoşuma gitti benimde verecek 5 kilom var çocuklar küçük pek çarşıya çıkamam eşime desem her her çarşıya gidişinde yağlar otlar bir sürü şey aldırıyorum bunu almaz sanırım kafayı bozdun sen iyce der zayıflamayla her duyduğunu yapıyon diyede almaz birilerine aldırmam lazım bana fiatını yazarmısınız merak ettim

Canım ben öğütülmemiş sandaloz kullanıyorum 100 gr' na 4 tl. verdim. Elma sirkesinide evde sağolsun annem yapmış onu kullanıyorum. Beşi bir yerdeyide 300gr dan aşşağı olmaz dediği için aktar 300 gr aldım 15 tl.' na mal oldu. Toplam 20 kaat.a.s Ben istanbulda olduğum için muhtemelen daha pahalıya almışımdır sen bulunduğun yerden daha uyguna alırsın diye düşünüyorum.:1hug:

derin80 bende merak edıyorum elam kromu ya yorumları okudumda herkes enaz 5kılo vermıs bızdemıkullansak napsak bılmıyorum ya bıde sonuctaseda sayan önerıyo

ne olcak ya denesek bır kadın 3ayda 22 kgvermıs ya varmı böle bıseyyy tabı herkesın bunyesı farklı ama verırız bızde heralde en ıyısı ıkımızde arastıralım bıraz daha derın80 olurmu beraber baslarız,,,

kızlar ben artık bu zayıflamaya destek ürünlerden çok sıkıldım inanın, seda sayanı severim ama tüm kilolarını elmakrom ile verdiğini sanmıyorum, paraları var ve estetik teknolojisi çok gelişti zaten estetik de yaptırıyorlar, o yüzden yediklerimize biraz dikkat ederek bu doğal yöntemlerle zayıflayalım derim ben tabiki son karar sizin :) bana diyceksiniz ki sen kullanmadınmı bu haplarda, evet geçen sene solea kullandım yanında diyette yaptım 4 kilo verdim ama ben o kiloyu diyet ve bu doğal karışımları kullanarak da verebilirdim diye düşünüyorum, önce doğal önerilen yöntemleri deneyelim bence, hem daha ucuz hem daha doğal :;)

sandaloz sakızımı aldım bugün 62 gr 5 ytl biraz pahalı satıyor bizim aktar bakalım eğer işe yararsa kızılaydaki aktardan alıcam, sirkeli suyu bende balsız içiyordum zaten tatlı yasakmış, peki akşam yemek sonrası az bişey sütlü tatlılarda biraz yesek olur mu?

Canım ben öğütülmemiş sandaloz kullanıyorum 100 gr' na 4 tl. verdim. Elma sirkesinide evde sağolsun annem yapmış onu kullanıyorum. Beşi bir yerdeyide 300gr dan aşşağı olmaz dediği için aktar 300 gr aldım 15 tl.' na mal oldu. Toplam 20 kaat.a.s Ben istanbulda olduğum için muhtemelen daha pahalıya almışımdır sen bulunduğun yerden daha uyguna alırsın diye düşünüyorum.:1hug:

5' i bir yerdeyi pahalı almışsın ne demekmiş 300 gr dan aşağı olmaz aktara bak satmak için yapmış
funda 50gr
mate 50 gr
biberiye 50 gr
yeşilçay 2 tl'lik
dağ kekiği 50 gr
ben ayrı ayrı alıyorum toplam 8 tl

yahuu.. ne güzel incelmiştim:D memlekete gelince annişkomun yemeklerini özlemişim yiyorum valla:D diyet miyet yalan oldu benim:D

5' i bir yerdeyi pahalı almışsın ne demekmiş 300 gr dan aşağı olmaz aktara bak satmak için yapmış
funda 50gr
mate 50 gr
biberiye 50 gr
yeşilçay 2 tl'lik
dağ kekiği 50 gr
ben ayrı ayrı alıyorum toplam 8 tl

Günaydın Beng, teşekkür ederim uyandırdığın için. Ben şimdi gidip o aktarı yolmam mı kaydirigubbakcemile Bu arada kilo durumları ne alemde? Ben dün azdım gözüm not, dip not görmedi valla. :1closedeyes: Bugünden itibaren cezalıyım 1 hafta içinde şeker olan bişi yemicem. İnsan tadarda bırakır dimi ama? :utangac:

Arkadaşlar elma-krom hapını denemeyi düşünen arkadaşlar var sanırım.. Açıkçası beni de işin reklamında Seda Sayan olması endişelendiriyor. Kullandığını hiç zannetmiyorum, sonuçta programında bas bas bağırıyor anketlerde en güvenilir insan seçildiğine dair. Hapın reklam yüzü olması için firma tarafından iyi bir ücret almış olduğunu düşünüyorum, güvenilir kişiliği (ki bence çok yapmacık bir insan) insanlara hapı almaya yönlendirsin diye..

Kullanmış ve kilo vermişse kesinlikle kaçmak lazım bu üründen.. Geçen yıl botoks yaptırdığında 2-3 ay içinde bütün şişliklerim gidecek diyordu. Geçen gün bir programında hala şişliklerin inmediğini ve kandırıldığını söyledi.

Kim bilir bu hapın ne gibi yan etkileri vardır.. Bugün 3-5 kilo verirsiniz, bir kaç yıla kalmaz organlarınızda ne gibi hasarlara yol açmış olduğunu anlarsınız.

ben sandaloz-elma sirkesi ikilisini bıraktım artık. çünkü farkettim ki bende ödem yapıyor. vücudumda su tutulduğunu bileklerimdeki şişlikten anladım, hem de hiç regl dönemimde flan olmamama rağmen. belkitek başına elma sirkesi, belki de tek başına sandaloz yapmıştır ödemi bilmiyorum. ama bıraktım ikisini de, ve beşibiryerde aldım. bu çaydan daha ilk günde içer içmez...tuvaletten çıkamadım ve 1 günde yaklaşık 1 kg farkettirdi. şimdi kendimi daha hafif hissediyorum. yani bendeki bu etki neden bilmiyorum ama kullanmayı kesince vücudumdan sular attım....

arkadaşlar ben sandaloz sakızı ve elma sirkeli suyu 10 gündür kullanıyorum bunu yanında aktardan 5 i bir yerde çayınıda aldım arada ondanda içiyorum ama benimki sallama çay ayrı ayrıda vardı ben sallama olanı aldım iş icabı pek spor yapamırum ama yediklerime dikkat ettim ve bu hafta 2 kilo vermiş olduğumu gördüm belki bu kişiden kişiye değişe bilir yinde siz bilirsinize 5 i bir yerde çayı sanırım ödem sökücü olarak geçiyo arada yeşil çayda içiyorum

şu sömestr bi bitsin.. yeniden devam edicem.. ama şimdi anne yemeklerine doymam lazım iyice:D ayın 10unda başlıyorum yine canlarım.. işe yarıyor.. herşeyden önce inanılmaz bi sıkılaşma hissetmiştim ben.

Ayyy ayyyy ayyyyyy kızlar bana bişiler oluyor son 3 gündür stresden mı, sıkıntıdan mı yoksa başka bişiden mi bilmem deli gibi tatlı istiyor canım kuduruyorum resmen yahu.kafamçokkarıştı Pratik bişiler hazırlayacak vaktim de yok. Ne naneli sakız ne de elma tutamıyor beni son 3 günde 2 kazandibi + 1 profiterol + 1 çokonat götürdüm. Şöyle müşgül, vaktin olmadığı durumlarda var mı şu krize karşı pratik bir yöntem, tavsiyeniz ???

şimdi yazarken aklıma geldi nikotin sakızımı alsam çiğnesem. Tadı çok iğrençmiş iştah kriz mıriz dinletmez belki fisfisfis Bu arada pelincim nerelere kayboldun sen? a.s.

Merhaba kızlarrrr ben aranızda yeniyim.1,55 boyunda ve 65 kğ ağırlığındayım.doğum kilolarımı atamadım çok şey denedim ama malesef beceremedim.Sevgili pelin arkadaşımızın msj.gördüm ve ilgimi çekti ne kaybederimki kilolardan başka :)))))))) dedim ve yola koyuldum bu sandaroz sakızına başlayalı 2.günüm inşallah iyi gelişmeler olur ayrıca diyette yapıyorum hedefim 50 ama 55 de razıyımm daha sonra sizlerle sonucu paylaşıcam canlar.

Arkadaşlar brde çizelgeden bahsetmişsiniz sanırım kilo takip çizelgesi onu nasıl yapıcaz yada yaptırıcaz ben daha çaylağım çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba
ben de sandoloz sakızı+elmasirkesi ne pazartesi başladım.Sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeginden önce 2 kez yaptım.Sabah kahvaltısı hariç hiç ekmek yemedim sabahta sadece kepekli tost yedim.Bol su günde üç kez yeşilçay ve 5i1 yerde içiyordum.Sonuç bu sabah 1 kilo vermişim yani 2 günde 1 kilo gerçekten cok ii oldu.73 le başladım şu an 72 yim ama hedefim 65 olmak inşallah

Merhaba arkadaşlar,
Ben 1.64 boyunda 64 kiloyum. Yemek yemeyi çok seviyorum ama artık dur demek lazım. 54 olmam şart. 10 kilo fazlam var. 1 hafta önce erkek arkadaşım kilo vermen lazım diyince gücüme gitti. Bakalım o verebilecekmi? Sandoloz sakızını dün aktardan bulabildim. Bugün kullanmaya başladım. Yediklerimede 4 gündür dikkat ediyorum. İnş. kilo vericem ve bende işe yarıyacak bu sakız ve elma sirkesi:)) Ayrıca bugün yağ ölçüm kilo ölçüm yapılacak bir hafta sonra tekrar yaptırıcam bende yağdanmı, kastan mı gidicek onlarıda yazıcam. Sağlıklı kilo vermeler herkese:))

Back
X