• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bugün tekrar başladım sandaloza..hepimize kolay gelsin canlarım ciğerlerim dalaklarım böbreklerim baarsaklarım felan=P

elimde sandaloz var.ama bebek için çalışmaya başlıycaz bu ay.bi ilaçta içicem 5 gün.acaba sandolozu kullansam mı.yorumlarınızı bekliyorum.....

pelincan ben sanki hep yerimde sayıyorum boşunamı çekiyorum bu sandoloz ızdırabını kafamçokkarıştı

Günaydın canım, sen harika gelişmeler yaşadın 98 den 69 a inmişsin sakınkaramsarlığa kaptırma kendini. Bende sandalozda problem yaşadım şimdilik gelişmeleri takip etmek adına 2 hafta sandaloz kullanmadan yediklerime dikkat ediyorum. Ne fark edecek zamanla göreceğiz. İstersen sende sandaloz a 1 hafta mola ver. diyete devam et. Her zaman yaptığın eğzersizlerin dışında bişiler yap. Çünkü vücut zamanla diyet e ve spora adapte olur. arada şaşırtma yaparsan kilo vermeye devam edersin tatlım. :1hug:a.s.

meraba kızlar bende bgn sandaloz sakızını aldım ve aktardaki bey kitreyle beraber al dedi ve ondanda verdi acaba ikisini alsam nasıl bi fayda olur ve kullanan arkadaşlar günde kaç kere ne kadar miktarda alıyoruz bu sandolozu???

bugün 1 ay oldu diyete başlayalı 15 gün sandoloz içmişimdir toplasan(alışamadım şu meretekafamçokkarıştı)3.500 kg.vermişim kızlarr demek düzenli içseydim daha fazla olacaktı .neyse bundan sonra düzenli kullanmaya başlıyacağım zaten ayda 4 kilo vermeyi planlıyordum.10-01-09 da 72.700 müşüm şimdi 69.200 olmuşum fena deil.önümde 4 ayım var.ayda 4 kilo versem 12 kilo eder.(İnnnnşalllahhhh)ayda 3 kilo versem bile razıyım 60 kilo olmuş olurum ki keşşşşkeee diyorum.boyum 1.75 60 kiloda zaten incecik gözüküyorum.kızlarrr evlenirken 48 kiloydummm offf nerden atayım ben kendimi yaaa insanın başına ne geliyosa bu gırtlaktan geliyo valla.hadi kızlar ya herşeyi yiyeceğiz yada herşeyi giyeceğiz yılmak yok.yaz geldiğinde keşke koca kış oturmasaydım,diyet yapsaydım şimdi şöle olurdum diye hayıflancağımıza özgüvenli bir şekilde hayatın tadını çıkaralım.şimdi sıkıntı çekiyoruz ama yazın kendinizi bikinili,şortlu,badyli,tril tril mini elbiselerle hayal edin:))))))şu an komik geliyor dimi?baharda kendimize şöyle 38 beden elbise alalım ve ben bu elbiseyi yazın giyeceğim ,içine gireceğim deyin kızlar onunla iddialaşın.bu yaz herkezi şaşırtcaz inşallh hadi bakalım oturmak yok iş başına TIZZZLARRR....:))

Ben sabah sandoloz sakızı ve sirkeli su içiyorum.akşamları türk kahvesinede başladım bir arkadaş önermişti sanırım burda metaboliamayı hızlandırıyo.birde yeşil çay,funda,biberiye,ısırgan,ve forum çayı karıştıyorum termosta içine 1 adet limon sıkıyorum bütün gün onuda içiyorum içine kiraz sapıda atıyorum.deneyin farkı farkedeceksiniz.birde gece yatarkende sirkeli su içmeye başladım.mideyi delmezsek iyidir:))hazmettiriyormuş tok karnına.birde spor tabiki ben iki çocukla yapamıyorum düzenli .mekik ve holohop çeviriyorum.kızlar tartılmaktan ziyade vücut ölçülerinizi dikkate alın.vücut inceliyorsa yağ yakıyorsunuz demekmiş sadece kiloya bakarsanız vücut su kaybettiği içinde kilo verdiğinizi zannedebilirsiniz.ben kendime çizelge yaptım.haftada bir kilomu ve vücut ölçülerimi kaydediyorum.öneririm rakamlardaki düşmeler insanı gerçekten çok motive ediyor.hadi tızzlarr çenem düştü yine biri beni susturrrsunnnnn

bugün 1 ay oldu diyete başlayalı 15 gün sandoloz içmişimdir toplasan(alışamadım şu meretekafamçokkarıştı)3.500 kg.vermişim kızlarr demek düzenli içseydim daha fazla olacaktı .neyse bundan sonra düzenli kullanmaya başlıyacağım zaten ayda 4 kilo vermeyi planlıyordum.10-01-09 da 72.700 müşüm şimdi 69.200 olmuşum fena deil.önümde 4 ayım var.ayda 4 kilo versem 12 kilo eder.(İnnnnşalllahhhh)ayda 3 kilo versem bile razıyım 60 kilo olmuş olurum ki keşşşşkeee diyorum.boyum 1.75 60 kiloda zaten incecik gözüküyorum.kızlarrr evlenirken 48 kiloydummm offf nerden atayım ben kendimi yaaa insanın başına ne geliyosa bu gırtlaktan geliyo valla.hadi kızlar ya herşeyi yiyeceğiz yada herşeyi giyeceğiz yılmak yok.yaz geldiğinde keşke koca kış oturmasaydım,diyet yapsaydım şimdi şöle olurdum diye hayıflancağımıza özgüvenli bir şekilde hayatın tadını çıkaralım.şimdi sıkıntı çekiyoruz ama yazın kendinizi bikinili,şortlu,badyli,tril tril mini elbiselerle hayal edin:))))))şu an komik geliyor dimi?baharda kendimize şöyle 38 beden elbise alalım ve ben bu elbiseyi yazın giyeceğim ,içine gireceğim deyin kızlar onunla iddialaşın.bu yaz herkezi şaşırtcaz inşallh hadi bakalım oturmak yok iş başına TIZZZLARRR....:))

Günaydın lilyumum bende aynı boydayım. 58-60kg olmak istiyorum. Bugün ölçünündüm 3 günde belimden 1 cm gitmiş. Pazartesi tarılacağım bakalım ne olacak CADIARZU Yaza demekki beraber giyeceğiz 38 beden cicileri kaydirigubbakcemile3 :1hug:

Günaydın lilyumum bende aynı boydayım. 58-60kg olmak istiyorum. Bugün ölçünündüm 3 günde belimden 1 cm gitmiş. Pazartesi tarılacağım bakalım ne olacak CADIARZU Yaza demekki beraber giyeceğiz 38 beden cicileri kaydirigubbakcemile3 :1hug:

sanada günaydın cnm.şu an kaç kilosun?inşallah o kilolara düşelimde birer fotomuzu koyalım buraya önceki ve sonraki hallerimizi:))örnek olalım millete.bide tam tersi oluyomuş önceki ve sonraki halimizin:))tersi olmasın diye diyete ve spora devam tızlarrkaydirigubbakcemile2

selam kızlar 1ay önce basladıgım rejımıme yanı gucte olsa sandaloz ıcıyodum artı fıtnese gıdıyorum dun tam 1ay oldu ölculerımı aldılar 70.7kg den 66kg dustum kızlar nerdeyse 5kg vermısım yaag oranımda epeyce azalma kaslarımda gelısme olmus yanı ben 2ayda ıstedıgım kıloya gelırım ıns herkes gelır:)yanı spor sartttttttt en azından spor merkezıne gıdemesekte evdekendınıze 45 dk ayırın ınanın farkı goreceksınız......

selam kızlar 1ay önce basladıgım rejımıme yanı gucte olsa sandaloz ıcıyodum artı fıtnese gıdıyorum dun tam 1ay oldu ölculerımı aldılar 70.7kg den 66kg dustum kızlar nerdeyse 5kg vermısım yaag oranımda epeyce azalma kaslarımda gelısme olmus yanı ben 2ayda ıstedıgım kıloya gelırım ıns herkes gelır:)yanı spor sartttttttt en azından spor merkezıne gıdemesekte evdekendınıze 45 dk ayırın ınanın farkı goreceksınız......

haklısın şekerim spor şart,benim merak ettiğim sandoloz ne işe yaradı çünkü hem spor yapmışsın hem diyet bu yeterli zayıflamaya ama....kafam karıştı yaaa

sanada günaydın cnm.şu an kaç kilosun?inşallah o kilolara düşelimde birer fotomuzu koyalım buraya önceki ve sonraki hallerimizi:))örnek olalım millete.bide tam tersi oluyomuş önceki ve sonraki halimizin:))tersi olmasın diye diyete ve spora devam tızlarrkaydirigubbakcemile2

Canım ben en son 67.4 kg geliyordum. Pzt yüzleşeceğim gerçeklerle. Artık acı mı - tatlı mı allah bilir? mirmirmirmir

Hayırlısı olsun canım.:teytey: Darısı başımıza. kaydirigubbakcemile4 Ben bu hafta ikidir spor yapıyorum o bile farkkettiriyor tatlım. P.tesi ölçülerimi almıştım bugün baktım 1 cm fark etti valla. Spora devam sengözlerimebaksanab

ben her sabah suyla elma sirkesi içiyorum zaten..geçenlerde aktara sordum bu sandalozu,hiç bir işe yaramaz boşuna içersin dedi ee o öyle söyleyince bende almadım...ahh şu profiterol krizinden bi kurtulsam...

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum...
Ben ilk kez sandoroz sakızını evimin yakınındaki bir aktardan 2 hafta kadar önce almıştım. Dün başka bir aktardan tekrar sandaroz sakızı aldım ama bu öncekinden farklı çıktı. Görünüşleri hemen hemen aynı fakat ilk aldığım biraz daha berrak bir beyazdı bu ikincisi biraz daha sarımtrak gibi geldi bana. Asıl şaşkınlığı son aldığımın tadına bakınca yaşadım. Tadı acı bu seferkinin ayrıca ilki çiğnediğimde ağzımda kum gibi dağılırken bu hakikaten damla sakızı gibi hafiften yapışkan.İnsanın dişine falan yapışıyor. Şimdi şüphelendim hangi sandaroz doğrusu acaba diye. Yanlış bir şey yiyip kendime zarar vermiş olabilirim. Tedirgin oldum açıkçası.
Sandaroz kullanan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz, sizinkilerin tadı,çiğnerken kıvamı falan nasıl?
Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilirkişilere soruyorum;
Şu sandalozu çiğnemeden yutsak ne olur acep?????
İşe yaramıyorsa alacağım kapsüllü bir ilaç.İçlerini boşaltıp sandaloz doldurup içeceğim vallahi:1shok:

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum...
Ben ilk kez sandoroz sakızını evimin yakınındaki bir aktardan 2 hafta kadar önce almıştım. Dün başka bir aktardan tekrar sandaroz sakızı aldım ama bu öncekinden farklı çıktı. Görünüşleri hemen hemen aynı fakat ilk aldığım biraz daha berrak bir beyazdı bu ikincisi biraz daha sarımtrak gibi geldi bana. Asıl şaşkınlığı son aldığımın tadına bakınca yaşadım. Tadı acı bu seferkinin ayrıca ilki çiğnediğimde ağzımda kum gibi dağılırken bu hakikaten damla sakızı gibi hafiften yapışkan.İnsanın dişine falan yapışıyor. Şimdi şüphelendim hangi sandaroz doğrusu acaba diye. Yanlış bir şey yiyip kendime zarar vermiş olabilirim. Tedirgin oldum açıkçası.
Sandaroz kullanan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz, sizinkilerin tadı,çiğnerken kıvamı falan nasıl?
Şimdiden teşekkürler...

ilk aldığın doğrusu.tatsız kum gibi ağız da dağılıyo gerçek sandaloz.

Bilirkişilere soruyorum;
Şu sandalozu çiğnemeden yutsak ne olur acep?????
İşe yaramıyorsa alacağım kapsüllü bir ilaç.İçlerini boşaltıp sandaloz doldurup içeceğim vallahi:1shok:

ben çiğnemeden yutmadım hiç.ve bildiğim kadarı ile toz haline getrilip içiliyo.bütün olarak içmen zarar verebilir belki de.

selamm hanımlar uzun zamandır pc de sorun vardı giremedim. sandaloz sakızının yağ yakıcı etkisinden şüpheniz olmasın kesinlikle etkili bir yöntem.

inşallah canım henüz kullanalı 4 gün oldu tam da regl olduğum zamanaa denk geldi bakalım kilomda nasıl değişiklik olucak çok merak ediyorum

Back
X