Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelincan ben sanki hep yerimde sayıyorum boşunamı çekiyorum bu sandoloz ızdırabını kafamçokkarıştı
bugün 1 ay oldu diyete başlayalı 15 gün sandoloz içmişimdir toplasan(alışamadım şu meretekafamçokkarıştı)3.500 kg.vermişim kızlarr demek düzenli içseydim daha fazla olacaktı .neyse bundan sonra düzenli kullanmaya başlıyacağım zaten ayda 4 kilo vermeyi planlıyordum.10-01-09 da 72.700 müşüm şimdi 69.200 olmuşum fena deil.önümde 4 ayım var.ayda 4 kilo versem 12 kilo eder.(İnnnnşalllahhhh)ayda 3 kilo versem bile razıyım 60 kilo olmuş olurum ki keşşşşkeee diyorum.boyum 1.75 60 kiloda zaten incecik gözüküyorum.kızlarrr evlenirken 48 kiloydummm offf nerden atayım ben kendimi yaaa insanın başına ne geliyosa bu gırtlaktan geliyo valla.hadi kızlar ya herşeyi yiyeceğiz yada herşeyi giyeceğiz yılmak yok.yaz geldiğinde keşke koca kış oturmasaydım,diyet yapsaydım şimdi şöle olurdum diye hayıflancağımıza özgüvenli bir şekilde hayatın tadını çıkaralım.şimdi sıkıntı çekiyoruz ama yazın kendinizi bikinili,şortlu,badyli,tril tril mini elbiselerle hayal edin:))))))şu an komik geliyor dimi?baharda kendimize şöyle 38 beden elbise alalım ve ben bu elbiseyi yazın giyeceğim ,içine gireceğim deyin kızlar onunla iddialaşın.bu yaz herkezi şaşırtcaz inşallh hadi bakalım oturmak yok iş başına TIZZZLARRR....:))
Günaydın lilyumum bende aynı boydayım. 58-60kg olmak istiyorum. Bugün ölçünündüm 3 günde belimden 1 cm gitmiş. Pazartesi tarılacağım bakalım ne olacak CADIARZU Yaza demekki beraber giyeceğiz 38 beden cicileri kaydirigubbakcemile3 :1hug:
selam kızlar 1ay önce basladıgım rejımıme yanı gucte olsa sandaloz ıcıyodum artı fıtnese gıdıyorum dun tam 1ay oldu ölculerımı aldılar 70.7kg den 66kg dustum kızlar nerdeyse 5kg vermısım yaag oranımda epeyce azalma kaslarımda gelısme olmus yanı ben 2ayda ıstedıgım kıloya gelırım ıns herkes gelır:)yanı spor sartttttttt en azından spor merkezıne gıdemesekte evdekendınıze 45 dk ayırın ınanın farkı goreceksınız......
sanada günaydın cnm.şu an kaç kilosun?inşallah o kilolara düşelimde birer fotomuzu koyalım buraya önceki ve sonraki hallerimizi:))örnek olalım millete.bide tam tersi oluyomuş önceki ve sonraki halimizin:))tersi olmasın diye diyete ve spora devam tızlarrkaydirigubbakcemile2
selam kızlar 1ay önce basladıgım rejımıme yanı gucte olsa sandaloz ıcıyodum artı fıtnese gıdıyorum dun tam 1ay oldu ölculerımı aldılar 70.7kg den 66kg dustum kızlar nerdeyse 5kg vermısım yaag oranımda epeyce azalma kaslarımda gelısme olmus yanı ben 2ayda ıstedıgım kıloya gelırım ıns herkes gelır:)yanı spor sartttttttt en azından spor merkezıne gıdemesekte evdekendınıze 45 dk ayırın ınanın farkı goreceksınız......
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum...
Ben ilk kez sandoroz sakızını evimin yakınındaki bir aktardan 2 hafta kadar önce almıştım. Dün başka bir aktardan tekrar sandaroz sakızı aldım ama bu öncekinden farklı çıktı. Görünüşleri hemen hemen aynı fakat ilk aldığım biraz daha berrak bir beyazdı bu ikincisi biraz daha sarımtrak gibi geldi bana. Asıl şaşkınlığı son aldığımın tadına bakınca yaşadım. Tadı acı bu seferkinin ayrıca ilki çiğnediğimde ağzımda kum gibi dağılırken bu hakikaten damla sakızı gibi hafiften yapışkan.İnsanın dişine falan yapışıyor. Şimdi şüphelendim hangi sandaroz doğrusu acaba diye. Yanlış bir şey yiyip kendime zarar vermiş olabilirim. Tedirgin oldum açıkçası.
Sandaroz kullanan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz, sizinkilerin tadı,çiğnerken kıvamı falan nasıl?
Şimdiden teşekkürler...
Bilirkişilere soruyorum;
Şu sandalozu çiğnemeden yutsak ne olur acep?????
İşe yaramıyorsa alacağım kapsüllü bir ilaç.İçlerini boşaltıp sandaloz doldurup içeceğim vallahi:1shok: