Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

sitenizi yeni gordum sandoroz sakızı hakkında yazınız dikkatı mı çekti çünkü bnde külo problomı yaşıyorum hala kullanıyo musunuz?? neticelerini bana yazar msın ?? çok memnun olurum!! tşk ederim

hoşgeldin :)
canım ben sandaloz sakızına 12 şubatta başladım ozaman tartıldığımda 57,200 düm.buarada regl oldum tartılmıyım bitsin dedim ama dayanamadım 17 şubatta tartıldım 56,100 çıktım, üstelik bide regl dim.bende böyle bi sonuç oldu bakalım kullanmayaa devam şimdilik.tabi bu konuda en iyi cevapları pelincan arkadaşımız verir sana :)

bide tabiki yemeğime dikkat ediyorum sanırım sandaloz sakızı kilo vermeyi biras daha hızlandıryor

merhaba hanımlar ve yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.ben 67 ile başladım şimdi 60 kiloyum çünkü yakınlarda annemler geldi o yüzden kilo aldım.58 kg düştüğümden beri sandaloz sakızı ve elma sirkesini düzenli kullanmadım uzuunca bi süre kilo almadam çok da yedim tartıda 60 ı görünce yeniden aldım malzememi yine kullanmaya başlıycam.58 den dahada aşşağıya inmek isremiyorum.

kilo problemine en sağlıklı yöntem kesinlikle bu tavsiye ederim. mevcut yağları parçalamakta üstüne yok.

hoşbulduk asrai,
pelincan ım iyiyim sen nasılsın,sizinle olmaktan dolayı çok mutluyum.asrai aktar bana ikisini bir arada kullanmam gerektiğini söylediği için öyle aldım.ikisini öğüttü ve karıştırdı.her öğünde 1 çay kaşığı ılık su ile almamı söyledi.ben sirkeli su ile içiyorum bazen ağzıma bir çay kaşığı atıyorum üstüne sirkeli su içiyorum dün akşamda bir portakal sıkıp içine karıştırdım yine üstüne sirkeli su içtim.aldığın aktar sana kitreyi öğütmedimi arkadaşım.ben bu şekilde kullanıyorum.

arkadaşlar biraz moralim bozuk.:çok üzgünüm:

aslında sandalozu kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ama hiç bir kıpırtı yok 1 gr bile oynamıyor ve inanın yediklerimle kuş bile doymaz yılbaşından beri çok dikkat ediyorum ve slim life ı kullanıyorum.5.5 kilo verdim ama durdu .bir türlü anlayamıyorum ben şimdi ne oluyor :çok üzgünüm:

canım ilk dikkat etmeyee başladıımda hergün tartıdaydım benimmde böyleydi gram oynamıyodu ama sonraa birden yavaş yavaş değşmeye başladı sanırım biras dahaa sabredip beklemen lazım sakın yılmaa :)

buaradaa evet banaa öğütmedi kitreyi hain adam :roflol:

kitreyi kullanmanıza gerek yok bu formülde zaten kitre yok.yılmadan devam et mutlaka yağların parçalanacak.beşi biyerde çayını da asla ihmal etme. tek yasak tatlı kesinlikle tatlı yasak tek bir kesme şeker bile formülü bozuyor. hepinize kolay gelsin.

asrai teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.pelincan izninle bir şey sormak istiyorum.
aktar kitre ve sandalozu öğütüp karıştırdı öyle verdi.yani şimdi ikisi karışık vaziyette. tekrar sadece sandaloz sakızınımı alsam ne dersin?

pelincan bu sefer çok azimliyim yılmıyacağım inşallah gidecek bu kilolar.size asıl kilo verme sebebimi söylemek istiyorum.ben aslında bu kadar kiloma rağmen aynaya bakınca asla kendimi çirkin görmem çok güzel olduğuma inanırım her zaman(ukalalık olarak almayın ne olur).yalnız göğüslerim çok büyük olduğu için beni aşırı derecede rahatsız ediyor.bunun için estetik dr a gittim.doktor bana biraz zayıflamam gerektiğini çünkü yüzümün çok güzel olduğunu ve kilo verdiğimde bu göğüs küçültme ve karın germe ameliyatını yaparsa ortaya muhteşem bir görüntü çıkacağını söyledi.bende şimdi o gazla kilo vermeye çabalıyorum.dr mayıs ayına dedi.fakat ben verdiğim kiloların kalıcı olarak oturması için kasım ayına erteledim.hepiniz bana dua edin.bu ameliyatı deliler gibi istiyorum.(çok uzun yazdım dimi ama sitede yeni olduğum için beni tanıyın istedim.)hepinize selamlar.

arkadaşlar
sandalozu yarım portakal sıkıp ona karıştırıp içiyorum.şeker yasakya problem olurmu? bu arada meyve yiyebilirmiyim?

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende sandalos sakızı kullanmak istiyorum ama tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum günde kaç kere çiğniyosunuz :uhm: her defasında sirkeli suyu içiyo musunuz :uhm: 5 bir yerdeyi içmem şart mı peki :uhm: biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kullanmaya başlamadan önce her şeyi öğrenmek istedim bir de ben bugün aktara sandalos sakızını almaya gittim bana bunları büyüklü küçüklü parçalar halinde gösterdi sizinkilerde öylemi peki ve bana öğütemeyeceğini söyledi ve son soru ne kadar alıyosunuz ve ne kadar gidiyo cevaplarınız için çok teşekkür ederim. a.s.

sandaloz sakızı ve elma sirkesini sabah akşam yemeklerden yarım saat önce alıyoruz.sandaloz sakızını her deefasında bir misket büyüklüğünde çiğne ve yut ardından bir bardak ılıkla sıcak arası suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi ekle ve iç.bizim kullandığımız sandalozda büyüklü küçülü.bir aylık kullanım için 100 gr yeterli .beşi biyerde çayınıda içmen mecburidir. parçalanan yağların vucuttn kolayca atılımını sağlıyor.

nurbaby nasıl gidiyor. önce iştahı kapatır sendede böyle oldumu.

yeni gelen arkadaşlarım ilk sayfadan istediğiniz soruların yanıtını bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…