sitenizi yeni gordum sandoroz sakızı hakkında yazınız dikkatı mı çekti çünkü bnde külo problomı yaşıyorum hala kullanıyo musunuz?? neticelerini bana yazar msın ?? çok memnun olurum!! tşk ederim
sitenizi yeni gordum sandoroz sakızı hakkında yazınız dikkatı mı çekti çünkü bnde külo problomı yaşıyorum hala kullanıyo musunuz?? neticelerini bana yazar msın ?? çok memnun olurum!! tşk ederim
arkadaşlar biraz moralim bozuk.:çok üzgünüm:
aslında sandalozu kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ama hiç bir kıpırtı yok 1 gr bile oynamıyor ve inanın yediklerimle kuş bile doymaz yılbaşından beri çok dikkat ediyorum ve slim life ı kullanıyorum.5.5 kilo verdim ama durdu .bir türlü anlayamıyorum ben şimdi ne oluyor :çok üzgünüm:
arkadaşlar
sandalozu yarım portakal sıkıp ona karıştırıp içiyorum.şeker yasakya problem olurmu? bu arada meyve yiyebilirmiyim?
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende sandalos sakızı kullanmak istiyorum ama tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum günde kaç kere çiğniyosunuz :uhm: her defasında sirkeli suyu içiyo musunuz :uhm: 5 bir yerdeyi içmem şart mı peki :uhm: biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kullanmaya başlamadan önce her şeyi öğrenmek istedim bir de ben bugün aktara sandalos sakızını almaya gittim bana bunları büyüklü küçüklü parçalar halinde gösterdi sizinkilerde öylemi peki ve bana öğütemeyeceğini söyledive son soru ne kadar alıyosunuz ve ne kadar gidiyo cevaplarınız için çok teşekkür ederim. a.s.
Arkadaşlar bu sakız nerde satılıyor nereden aldınız şimdiden teşekkür ederim
ço teşekür ederim canımarkadaşlar bu sakız nerde satılıyor nereden aldınız şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar bu sakız nerde satılıyor nereden aldınız şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?