Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

yazılnları okuyunca acayip hırslandım bende zayıf olmak istiyorum daha önce bir çok diyet yaptım bir çok ilaç kullandım ama hep hüsran.inşallah bu sefer zayıflıycam.bende sandalozsakızı ve elma sirkesini deniycem inşallah iyi sonuçlar alırım.benim kilom 98 ve ben 75 olsam diyorum.belki oda zayıf olmak için yetcek bi kilo değil ama en azından giydiğim yakışır.hepinizin desteğini bekliyorum.burdan birbirimizi gaza getirelim yanlış yaptıklarımızda uyaralım.ben bugun itabarıyla kilo verdikce yazıcam.inşallah hepimiz zayıflarız..allah hepimizi dal gibi yapsın...:):)

Tabiki kilo verirsin tatlım. Önemli olan iradeli + kararlı olman + düzenli spor yapman.. Gerisi gelecek zaten sengözlerimebaksanab:1hug:a.s.

selam canlarım sizlerle uzun zamandır ilgilenemiyorum sebebi pc de problem var.sandaloz sakızıyla ben gayet güzel kilolar verdim. kalıcı kiloları gitmeyen arkadaşlara fx15 adındaki bitkisel yağ yakıcıyı bi araştırın derim.

sandaloz sakızı ve elma sirkesini düzenli ve doğru bişekilde kullanıpta kilo verilmemesi mümkün değil.beşi biyerde çayınıda asla ihmal etmeyin. merak ettiğiniz her sorunun cevabı ilk sayfadaki linklerde var.

regl diye kaçgündür tartılamıyodum ama bgn dayanamdım :) regl olmama rahmen 1 kilo eksik çıktım :) şuan 56 yım yani :) sandaloz sakızını kullanıyorum 12 şubattan beri yani 5 gün oldu ama bunun yanında yediklerimede çok dikkat ediyorum ve pelincanın dediği gibi beşibiyerde çayı kesinlikle açlık hissini bisüre yok ediyor ve bi rahatlam hissediyosun vücudunda bu çaydan alın derim ben :)

canlarım ayrıca beşi biyerde çayı ödem attırıyor.hem kilo verip hemde sağlıklı ve zinde kalıyorsunuz

beşi biyerde çayını aktara sordum bilmiyorlar içinde ne var ayrı ayrı alsam.bide emziriyorum ben cay ve sandaloz sakızı emzirirken kullanılabiliyormu.bebeğim 6 aylık oldu 8 kilo vermem lazım

pardon buldum cevabımı önceki sayfalardan. peki emzirme döneminde neler yapabilirim farklı olarak

merhaba

ben siteye henüz bugün üye oldum,fakat bir haftadan beri takip ediyorum.benim derdim de çoğunuzun derdi olan kilo.burada birbirinize olan yaklaşımınız ve yardım çabalarınız beni o kadar etkilediki sanki sizleri tanıyormuş gibiyim ve sizlerin arasında olmak istedim.birbirinize olan desteğinizi benden de esirgemezsiniz değil mi? şimdi den teşekkür ederim.a.s.

elma sirkesi ve slim life tere tabletini yaklaşık bir aydan beri kullanıyorum zaten bununla 5 kilo verdim.siteyi incelerken sandaloz sakızını gördüm. dün akşam gidip aldım aktar bunu kitre ile karıştırıp verdi bugün başladım.şimdi bu arada slim life ı kullanmaya devam etmelimiyim bu konuda bilgisi olan varmı?

arkadaşlar bu konuyu uzun zamandır okuyorum bi ara denemiştim ama tadı cok kötü olduğu için bırakmıştım ama yeniden denemek istiyorum yarından itibaren başlamayı düşünüyorum bana ve sizlere kolay gelsin

korksun kilolar artık senden.zayıflamaya ilk adımı atmış durumdasın. tabiki desteğimiz herzaman seninle olacak. ben zamanında 67 kiloya kadar çıktım sandalozum sağolsun imdadıma yetişti.sarkma yapmadan kilo verdiriyor kesinlikle sürekli kullanmak gerekiyor. topiğin ilk sayfasında bütün sorularının yanıtını bulabilirsin. merak ettiklerinide memnuniyetle cevaplarım.:1hug:

sandaloz sakızı limon tuzu kıvamında sen toz şeklinde olandan aldın galiba.slim life tere tabletinide kuyllan hepsi bitkisel bi yan etkisi olmaz galiba aktarına bir danış.bizim sandaloz sakızında kitre yok. sabah akşammisket büyüklüğünde çiğneyip yutman gerekli:lepi:

kilo vermek için insanların yapamayacakları yok sen neden tadını dertettin be canım. boş ver tadını merak ediyorum kullan ve bizi bilgilendir kaç kilo verdin:1hug:

arkadaşlar hepinize günaydın,

pelincan çok teşekkür ederim kocaman öptüm seni.kaydirigubbakcemile3

nurbaby nasılsın.nette fx15i araştırıyorum kullananlar çok memnun bilginiz varmı?

hoşgeldin nurbaby :içelim: aktr banada sandaloz sakızını verirken ayrı olarak kitreyide verdi ama ben nasıl kullanıcaımı bilmiyorum okdr sertki :bbo: sen nasıl kullanıyosun canım anlatabilirmisin??fisfisfis

nurbaby nasılsın.nette fx15i araştırıyorum kullananlar çok memnun bilginiz varmı?

canım 1 ay önce kadar falan fx15 i duyduğumda bende çok meraklandım bi kaç eczaneye sordum ve piyasadan kalkmayaa başladıını yan etkilerinin fazla olduunu söylediler bende almaktan vazgeçtim ama merakda etmiyor değilim fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…