• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

düşün yani bi de tam anlamıyla yapsan daha çok gidecek demek ki

:lepi: unutuyorum akşamları ah bi tam yapabilsem naniknanik hareket de pek yok bende. çalıştıgım yerde de yolları yapıyolar her yer toz duman ben de twist shape aldım ondan yapıyorum 15-20 dk. hareketsiz hiç bişey olmuyo arkadaslar. hihoyyyt

:lepi: unutuyorum akşamları ah bi tam yapabilsem naniknanik hareket de pek yok bende. çalıştıgım yerde de yolları yapıyolar her yer toz duman ben de twist shape aldım ondan yapıyorum 15-20 dk. hareketsiz hiç bişey olmuyo arkadaslar. hihoyyyt

sana kesinlikle katılıyorum.sporsuz bu iş olmuyo arkadaşlar.ben bu sefer sporla beraber yapıyorum bakalım nolcak

kardeşimin ödevi vardı obezite yle ilgili. ben de yardım edeyim yazayım derken biçok şey öğrendim. napıyorsan bunu hayat stili haline getirceksin yoksa bütün yaptıkların boşa gidiyor ve en başa dönüyorsun. az ve sık yemeye çalışın. ve tabiki spor. kilonun en büyük sebebi yediğini yakamaman. hareketliysen zaten sorun yok. ama hareketsiz bir yaşam sürüyosan senin çabana bakar herşey. :içelim:

Kızlar aynen tatlı yememe die bişey yapmadım ben de , her gün sadece 100 mekik çekmeye çaloışıyorum ve leg magic yapıyorum ayrıca gündüzleri şarkı açıp iki göbek atıyorum hihoyyytKilom gitti sandaloz kesin işe yarıyor ama bu hafta yarar mı bilmemj :(abarttım birazzzz :(:oklava:

peh,ne bicim saglik sorunu bizdeki napalim,bizi seven kilolarimizla sevsin kizlar :kedi: :teselli:birde akapunkturun bu hastalik icin faydali oldugunu duydum bir cok doktor arkadasimdan ama o da ise yaramassa diye onuda denemek icimden gelmiyor hic :umursamaz:

Kızlar, ben bu sandalozu kesinlikle bırakıyorum. Akupunkturu da denedim iki kez farklı yıllarda ondan da sonuç alamadım.

Ayrıca, sandaloz bende de inanılmaz kabızlık yaptı:(

artık herkes fark etmeye başladı...Annemle başlayan bir macera ve burda öğrendiğim sandaloz sakızı...her şey benim azmimi artırdı.ve şimdi 15 kilo verme maratonumda sona 10kilo kaldı.ailem sevgilim tanıdık herkes 5 kiloda bile çok inceldiğimi söylüyor.çok mutluyum kızlar çok.darısı herkesin başına.:1hug:

Ya kızlar sandaloz sakızı+elma sirkesin haricinde nasıl bir diyet uyguluyorsunuz benimde vermem gereken 10 kilo var yardım edin:(:a015:

artık herkes fark etmeye başladı...Annemle başlayan bir macera ve burda öğrendiğim sandaloz sakızı...her şey benim azmimi artırdı.ve şimdi 15 kilo verme maratonumda sona 10kilo kaldı.ailem sevgilim tanıdık herkes 5 kiloda bile çok inceldiğimi söylüyor.çok mutluyum kızlar çok.darısı herkesin başına.:1hug:

msallah cok sevindim canim :) sirf sandaloz sakizi ile mi verdin 5 kiloyu :) zemuszemus

Yeşilcim çok sağol canım.evet sandaloz kullanıyorum ; ama en çok boğazımı tutmam işe yaradı :) yani normal öğünlerimi yiyorum...ama kızartma yememeye çalışıyorum.ekmek çok yemiyorum.böle şeyler.akşam geç saatte meyve hariç bir şey yemiyorum.bol su içiyorum.ama belli bir diyetim yok.kek de yiyorum vs. ama hep ölçülü abartmadan yasakkelime

arkadaşlar bakın herzamanda denildiği gibi sadece sandalozdan vede sirkeden medet ummayalım biraz boğazımızı tutalım birazda hareket edelim o kadar:enbuyukkk:

arkadaşlar şimdi aldım sakızı küçük parçalar halinde olanları kaç parçasını ezeceğim ve nasıl kullanacağım

ilk başladığımda dikkat ederek yediklerime vermiştim.şu an spor da yapıyorum yeni başladım verirsem yazarım

Kızlar, ben bu sandalozu kesinlikle bırakıyorum. Akupunkturu da denedim iki kez farklı yıllarda ondan da sonuç alamadım.

Ayrıca, sandaloz bende de inanılmaz kabızlık yaptı:(

Aynen ben de biraktim evet tok tuttgu dogru ama asiri kabzlik yapti bende gobegimin sisinden yuruyemedim nefes alamadim biraktim duzene girdi. arkadaslar bilmeden kullanmayin elma sirkesi ve su da gayet ise yariyor. sandaloza gerek yok

Back
X