• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kızlar uzun zamandır pc de sorun var giremiyorum. epeydir bende başlayamadım. hepinize başarılar. eşimi g doğuya göndereyim sık sık girerim

Aynen ben de biraktim evet tok tuttgu dogru ama asiri kabzlik yapti bende gobegimin sisinden yuruyemedim nefes alamadim biraktim duzene girdi. arkadaslar bilmeden kullanmayin elma sirkesi ve su da gayet ise yariyor. sandaloza gerek yok

bende de yaptı kabızlık ama activa yiyorum hergün geçti onu yiyince.bide öle denesenize kızlar.ben de faydalı oldu umarım sizdede olur

bende kabızlık yapmadı gerçi buakşamda yersem 3cü yiyişim olacak ama kaç günde belli ediyor kabız oluşu yeşil çay çok iyi form çayı arkadaşlar metebolizma süper tavsiye ederim
ha bide sakızın yanında 5biryerde çaymı içmemiz gerekiyor

nagişcim yeşilcayı belli süre aralıkalrla içmeye calıs bağırsakları tembelleştirdiğini okudum :) hadi bakalım koaly gelsin :)

Arkadaşlar bir sorum olacak bende elma sirkesi ve sandaloz sakızı kullanıyordum sizlerden gelen tavsiyeler üzerine ama gecenlerde tv. de sirke mide kanseri yapıyor konusu geçti ve acaba öyle birşey varmı elma sirkesi kullanmaktan korkar oldum bilginiz varmı

elma sirkesinin mide kanserine etkisi ve sandalozun kabızlık yapması sonucu bugün itibariyle artık ikisini de kullanmıyorum kızlarrr :(:kedi:

ee kizlar sonnda yavas yavas dedigime geliyorsunuz daha oncede belirtmistim sirke kansere neden oluyor diye sirke en asidik maddedir ve ph' i 3,3 ,kilo kaybedicem diye sagliginizdan olmayin.

nagişcim yeşilcayı belli süre aralıkalrla içmeye calıs bağırsakları tembelleştirdiğini okudum :) hadi bakalım koaly gelsin :)

vallamı aaaaaaaa duymamıştım bugün çok kötü bağırsaklarım yaa ozaman arada içeyim çok tşr ler canım bilgin için

Arkadaşlar bir sorum olacak bende elma sirkesi ve sandaloz sakızı kullanıyordum sizlerden gelen tavsiyeler üzerine ama gecenlerde tv. de sirke mide kanseri yapıyor konusu geçti ve acaba öyle birşey varmı elma sirkesi kullanmaktan korkar oldum bilginiz varmı

ooooof ya korkutmayın üüüüüüüüüüfff bıraksammıki acaba birazdaha yapayım bırakayım

canlarim bende buyuk bir heves ile internetten cep telefonuma cektigim sandaloz sakizi resimleri ile aktar aktar dolasmaya basladim.cunku yurt disinda yasadigim icin nasil izah edeyim ki.sonucta buldum.aman buyuk bir heves ile kullanmaya basladim amma bagirsaklarimi tikadisimdi her sabah ac karnina bir tatli kasigi keten tohumu yagi iciyorum ve gunde uc kere de solgarin tonalin cla kapsulunu kullaniyorum.ozellikle karin ve basen bolgesini inceltmede cok faydali.herseyde oldugu gibi zarar gordugumuz konularda da birbirimizi uyarmak cok gerekli.hepinizi cok seviyorum.:enbuyukkk:

valla demek ki her bünyede aynı etkiyi göstermiyo.bende kullanıyorum sandalozu ama bende kabızlık felan yapmadı.acıktırmadı aksine tok tutuyo.

birsamcigim canim,dolastigim butun topiklerde arkadaslara yaklasimlarin ve hitap tarzin ile sana hayran kalmistim.ne kadar pozitif enerji dolusun canim.ama herseye ragmen fazla uzun kullanmamaya ozen goster cunku mazallah geri donusu olmayan hasarlar olmasin.benimki sadece nacizane bir uyrari sakin yanlis anlasilmasin canim.

birsamcigim canim,dolastigim butun topiklerde arkadaslara yaklasimlarin ve hitap tarzin ile sana hayran kalmistim.ne kadar pozitif enerji dolusun canim.ama herseye ragmen fazla uzun kullanmamaya ozen goster cunku mazallah geri donusu olmayan hasarlar olmasin.benimki sadece nacizane bir uyrari sakin yanlis anlasilmasin canim.

ne yani artık hayran değilmisin.:çok üzgünüm:üzülürüm valla.yanlış bişi mi söledim sana acaba.ayrıca uyarın için teşekkür ederim.hakkımda ki düşüncelerin için de.

canim benim hayranim sana.ozellikle hayranligim tek bir topikte degilde butun topiklerde diye genelleme yaparak ifade ettim.birde bugun lahana corbasina basladim.dun aksam arkadaslarin corba hakkinda yaptiktlari tum yazilari okudum neredeyse sabaha kadar.oyle hosuma gidiyor ki.birde yanilmiyorsam zayiflarsam bebis dusundugunu ifade etmistin.rabbim kalbinize gore versin insallah canim.

canim benim hayranim sana.ozellikle hayranligim tek bir topikte degilde butun topiklerde diye genelleme yaparak ifade ettim.birde bugun lahana corbasina basladim.dun aksam arkadaslarin corba hakkinda yaptiktlari tum yazilari okudum neredeyse sabaha kadar.oyle hosuma gidiyor ki.birde yanilmiyorsam zayiflarsam bebis dusundugunu ifade etmistin.rabbim kalbinize gore versin insallah canim.

evet cnm bebiş düşünüyorum ama bu kilo ile değil.sana bişi söyleyim mi bu zayıflama işi kesinlikle sporsuz olmuyo.bi şekilde hayatımıza sporu dahil etmeliyiz.ben 10 gündür yapmaya çalışıyorum.hatta dahil olduğum bi topic bile var.istersen bi göz at sende katıl

Koşu Bandı + Spor ile forma kavuşmak - Sayfa 146 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

yapma canım ben bıraktım ve bağırsaklarım bıraktığım gün yani bugün düzene girdi.Valla bıraktım öle şeyleri ya ...killo vercem die de bu kadar şeye göz yumamam :(

ben geçen sene kullandım yaklaşık 2 ay.bende hiç bir yan etkisi olmadı.kilo vermek dışın da.inanın ki.mesela 10 gündür kullanıyorum yine artı bu sefer spor da yaptım 2,5 kilom gitti.

Arkadaşlar ben sisitit oldum ilaç kullandığım için sandaloza ve diyete biraz ara verdim ama iyileşir iyileşmez sandaloza devam :a015:

kızlar bir hafta oldu sandolozla sirkeye başlayalı ama tık yok işin ilginç tarafı diyet yapıyorum ve ben bu diyetle haftada bir kilo verebilirken şimdi yerimde sayıyorum neredeyse.
Sirkenin bu asitik özelliği konusu bana da doğru geliyor ama onun bu etkisini nötralize etmeninde bi yolu vardır diye düşünüyorum bal gibi . Hemde günde bir çorba kaşığının çok bir zararı yoktur gibimi geliyor.

kızlar bir hafta oldu sandolozla sirkeye başlayalı ama tık yok işin ilginç tarafı diyet yapıyorum ve ben bu diyetle haftada bir kilo verebilirken şimdi yerimde sayıyorum neredeyse.Sirkenin bu asitik özelliği konusu bana da doğru geliyor ama onun bu etkisini nötralize etmeninde bi yolu vardır diye düşünüyorum bal gibi . Hemde günde bir çorba kaşığının çok bir zararı yoktur gibimi geliyor.

çok ilginç gerçekten.balla sirkeyi denemedim hiç.çok şekerli sonuçta bal.ne biliyim çok kalori vardır die mi denemedim nedelikafadulden

selam kızlar bir haftadır yoktum takip edemdim ama memleketteydim sandalozu annemede önerdim beni görünce zaten hemen kullanmak istedi akşam yemekten önce içti VEEEEONDA YAN ETKİ YAPTI bütün vücudu kıpkırmızı allerji oldu .bendede olmuştu okadar degil ama yinede oldu benimkini KD doktorunun verdigi ilaçlara balamıştım degilmiş .yani vücudu hassas olanlar kullanmasın 2 gün kaşınıyosunuz sonra içleri iltap topluyo ben içmeye devam ediyorum bünyem alıştı heralde kaşınmıyorum artık

Back
X