Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de biraktim evet tok tuttgu dogru ama asiri kabzlik yapti bende gobegimin sisinden yuruyemedim nefes alamadim biraktim duzene girdi. arkadaslar bilmeden kullanmayin elma sirkesi ve su da gayet ise yariyor. sandaloza gerek yok
nagişcim yeşilcayı belli süre aralıkalrla içmeye calıs bağırsakları tembelleştirdiğini okudum :) hadi bakalım koaly gelsin :)
Arkadaşlar bir sorum olacak bende elma sirkesi ve sandaloz sakızı kullanıyordum sizlerden gelen tavsiyeler üzerine ama gecenlerde tv. de sirke mide kanseri yapıyor konusu geçti ve acaba öyle birşey varmı elma sirkesi kullanmaktan korkar oldum bilginiz varmı
birsamcigim canim,dolastigim butun topiklerde arkadaslara yaklasimlarin ve hitap tarzin ile sana hayran kalmistim.ne kadar pozitif enerji dolusun canim.ama herseye ragmen fazla uzun kullanmamaya ozen goster cunku mazallah geri donusu olmayan hasarlar olmasin.benimki sadece nacizane bir uyrari sakin yanlis anlasilmasin canim.
canim benim hayranim sana.ozellikle hayranligim tek bir topikte degilde butun topiklerde diye genelleme yaparak ifade ettim.birde bugun lahana corbasina basladim.dun aksam arkadaslarin corba hakkinda yaptiktlari tum yazilari okudum neredeyse sabaha kadar.oyle hosuma gidiyor ki.birde yanilmiyorsam zayiflarsam bebis dusundugunu ifade etmistin.rabbim kalbinize gore versin insallah canim.
kızlar bir hafta oldu sandolozla sirkeye başlayalı ama tık yok işin ilginç tarafı diyet yapıyorum ve ben bu diyetle haftada bir kilo verebilirken şimdi yerimde sayıyorum neredeyse.Sirkenin bu asitik özelliği konusu bana da doğru geliyor ama onun bu etkisini nötralize etmeninde bi yolu vardır diye düşünüyorum bal gibi . Hemde günde bir çorba kaşığının çok bir zararı yoktur gibimi geliyor.