Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

canlarim bende buyuk bir heves ile internetten cep telefonuma cektigim sandaloz sakizi resimleri ile aktar aktar dolasmaya basladim.cunku yurt disinda yasadigim icin nasil izah edeyim ki.sonucta buldum.aman buyuk bir heves ile kullanmaya basladim amma bagirsaklarimi tikadisimdi her sabah ac karnina bir tatli kasigi keten tohumu yagi iciyorum ve gunde uc kere de solgarin tonalin cla kapsulunu kullaniyorum.ozellikle karin ve basen bolgesini inceltmede cok faydali.herseyde oldugu gibi zarar gordugumuz konularda da birbirimizi uyarmak cok gerekli.hepinizi cok seviyorum.:enbuyukkk:

bende 1 ayı tamamlıyorum sandalozla ama çok bir faydası yok doktor kontrolünde diyetim ve sporumda var ama haftada 1 kilo gibi bir rakam olmadı... bahsettiğin solgar tonalin cla ile ilgili birçok yazı okudum herkes çok memnun kalmış ama fiyatı yüksek kalıyor tercih edemedim. umarım sende olumlu olur herşey

Walla ben bıraktım 1 kaşık falan ama uzun süreli kullanımda zararı muhakkak...O yüzden bıraktım :)azimle her şey olur :)

merhaba sevgili yavrukurtlar,bir muddet once kadinlar kulubunun sandaloz sakizi topiginde resimlerini gordum,boyle sarimtirak kirik taslar gibi.hemen cep telefonuma resimlerini cekip ne kadar aktar varsa dolasip gosterdim sonunda bir aktarda bulup aldim ve kullandim.aman allahim tam dort gun sonra tovbeler edip biraktim.ana maddesi bir tur recine oldugu icin bagirsaklarimi tikadi.butun kullanipta faydasini gormus arkadaslarima saygim sonsuz ama bana yaramadi.ben hic kullanma diye sadece nacizane oneride bulunabilirim.sakin ukalalik yapiyorum diye algilanmasin.ben ki bir gram verebilme ugruna neler denemis biriyim ama boyle feci biseyle hic karsilamamistim.opuyorumnanaktan

merhaba sevgili yavrukurtlar,bir muddet once kadinlar kulubunun sandaloz sakizi topiginde resimlerini gordum,boyle sarimtirak kirik taslar gibi.hemen cep telefonuma resimlerini cekip ne kadar aktar varsa dolasip gosterdim sonunda bir aktarda bulup aldim ve kullandim.aman allahim tam dort gun sonra tovbeler edip biraktim.ana maddesi bir tur recine oldugu icin bagirsaklarimi tikadi.butun kullanipta faydasini gormus arkadaslarima saygim sonsuz ama bana yaramadi.ben hic kullanma diye sadece nacizane oneride bulunabilirim.sakin ukalalik yapiyorum diye algilanmasin.ben ki bir gram verebilme ugruna neler denemis biriyim ama boyle feci biseyle hic karsilamamistim.opuyorumnanaktan

canansu'ya kesinlikle katılıyorum...İlk 3 gün tamam ama 4.gün bende maf oldum ama yinede devam ettim ama sonunda pes edip bıraktım ve düzene girdi...çok iğrenç çok :( Bir deneme daha başarısızlıkla sonuçlandı :(

Arkadaşlar
Bende bir kaç gün kullandıktan sonra sandalozu bıraktım çünkü bende de aynı sorun oldu ama şimdi sadece sabahları sirkeli su içiyorum ve MSR adlı sandalozlu karışımdan içiyorum MSR bağırsaklar da öyle bir soruna yol açmıyor ve iştahımı kapatıyor içinde pek çok yararlı şey var tavsiye ederim yemeside daha kolay.Ayrıca internetten stepper aldım gelmesini bekliyorum bakalım neler olacak kaydirigubbakcemile4

ben sandalozun yurt disinda adini sadece merak ettim. Simdik sizlerde bunlari yasamissiniz cok tsskurler, bende artik hic baslamam. Canansu ismini yazazmisin su sandalozun?

sevgili yavrukurtlar,bu sakizi yurt disinda gumi sandaraca diye satiyorlar yani sandaraca sakizi.ama ben ararken resimlerini gosterip aramis ve oyle bulmustum.yurtdisinda boyle seyleri bulabilmek biraz ayrinti gerektiriyor.biraz da sabir ,tabii herseyde oldugu gibi...opuyorumnanaktan

az sonra aktara gidip bende alacağım.yarın başlamayı düşünüyorum.bu sefer çok kararlıyım :lepi:
artık tombik ve sevimli olmıcam:oklava::kahve:
umarım bunlar işe yarar:1ninca:

arkadaslar evet kabızlık yapıyor da bi kere daha demiştim biberiyeli diye bir çay var ama içinde çeşit çeşit bitkiler var onu için (günde 2 büyük bardak) sorun halloluyor. biberiye, adaçayı, funda yaprağı, yeşil çay, mate yaprağı, sinemaki, rezene meyve, kekik, kuşburnu, papatya, ginseng kök.. içindekiler bunlar.

arkdaşlar sanırsam benide kabız yaptı ben yanın da yeşil çay içiyordum anlamadım bitince çayım anladım ama bırakmayacağım dönmek yok bakalım kaç kg vereceğim

arkadaşlar dile kolay 182 sayfa olmuş vede açıkçası bu sayfaları okumak çok güç durumu özetliyebilcek olan varmı.Bugün aktara gittim sandoloz dedim bir tane pakette içinde bi kaç bitkinin daha oldu toz bi karışım gösterdi 10 ytl imiş doğrumudur acaba işe yarayan kullanan varmı ?

arkadaşlar dile kolay 182 sayfa olmuş vede açıkçası bu sayfaları okumak çok güç durumu özetliyebilcek olan varmı.Bugün aktara gittim sandoloz dedim bir tane pakette içinde bi kaç bitkinin daha oldu toz bi karışım gösterdi 10 ytl imiş doğrumudur acaba işe yarayan kullanan varmı ?

Canım evet doğru başta ilk 3-4 gün çok güzel gidiyor ama 4.-5. gün kabızlık yapıyor ve karnın davul gibi oluyor.Ben de bir heves aldım ve başladım ama bırakmak zorunda kaldım;çünkü çok rahatsız etmeye başladı.ama ben öyle karışım kullanmadım aldığım taneli sandalozdu.Sen bilirsin kullanabilirsin bünyeden bünyeye değişir tatlım.

yahu ark lar siz SADE sandoloz yerine karışımlısını mı alıyosunuz.eğer öle ise YANLIŞ.sade sandaloz alıcaksınız.kabızlığınızın sebebi bu olmasın.durun ben resmini bulursam ekleyim buraya sandalozun

KIZLAR HARİKA BİR HABERİM VARRR :D
konuya uygun değil ama sizle paylaşmak istedim canlarım benimopuyorumnanaktan
kızlar internetten para kazanmak siye birşey mutlaka dmuşsunuzdur.bende duydum ama pek inanmamıştım açıkcası.dün kayıt oldum harika birşeymiş doğrusu:D
üye oluyosunuz reklamları okuyarak para kazanıyosunuz müthiş dğilmi:D
valla benim bütün günüm boşboş bilgisayar başında geçtiği için bi taraftan da para kazanmak çok cazip geldi sizde bundan faydalanın istedim sitede gerekli olan tüm açıklamalar var.işte linki:

http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=2ddcddf5-6350-468a-8c48-b2b05ddfafe5

hayırlı işler çok paralar:nazar:

Back
X