- 27 Temmuz 2009
- 1.308
- 28
- 163
- Konu Sahibi gececikedi
-
DOgru duzgun okumadan parcalari laflari kafana gore birlestirip yazma eger vaktin degerliyse hic yazma sitede oyle bi zorunluluk yok iyi aksamlarBen yoktan sorun çıkarma diye buna derim. Allah kocanıza, kayınvalidenize sabir versin.
Vay anası kocamın yanına oturmuş, dişimi göstermem lazım bilmemne diye kompleks yapan, kocayı annesinden kıskanan gelin. Bence sakin olun. Merak etmeyin, anası kapmaz oğlunu elinizden. Bu zamanda erkek evlat evlendirmek zor, çok zor olsa gerek.
Kiyamam :'(Kadıncağız bir kahvaltıda oğlunun yanına oturmak istemiş. Sizin sorun çıkaracağınızı düşündüğü için de bahane uydurmak zorunda kalmış.
Aynen onada ap ayri bozuldum zaten sorma kahvalti etmedim -.-Ben de başlığa bakınca sandalye kapmaca mı oynanmış diye düşündüm, her gün hergün yaşanmıyorsa bu sorun değil, çocuğuyla bi yakın kahvaltı yapmak istemiş. boşver bence de... Oğlunun yanına oturması değilde seni en dıştaki sandalyeye oturtmaları ayıp olmuş.
HArikAsin bidaha olursa bende kalkmasini saglicam bi sekilde .dBi kere aynisini ben yasadim, esimin babannesi ne ustune vazifeyse geldi ikimizin ortasina oturdu masada. Sevmiyorum arkadas, esimle oturmak istiyorum. Ben de tum yemegi zehir ettim millete, oturdugum yer cam tarafiydi burasi cok sogukmus dondum dedim. Esimin uzaginda kalan yemekleri ona uzattim `askisi sen uzak kaldin buyur canim` diyekadin kalkti gitti iki lokma yedikten sonra
Kiyamam :'(
RAhaTsiz olan var olmayan var yorumlari okursaniz budurumdan bende esimle oturmayi isterim tamam mi arkadasim :))))))))))) ^^ sagol yorumun icinHeralde elle tutulur derdiniz yok Kayinvalideyle, herkesin bi sorunu oldugu icinde size normal gelmedi bu durum ve hoooop kahvaltida oturma düzenini sorun yapi verdiniz....
Ben kiskaniyorum biraz bide en distaki tek sandalyede kalmamada bozuldumbende gıcık olurum düşünmeliler ya tamam itiraf edelim düşünecekleri bişi değil belki de çok küçük çünkü. biz sadece biraz gıcığız azcık kıskanıyoda olabiliriz belki emin değilim ama boşver takma ben de takmıyım bizde gidecez bu gece işten çıkınca şimdiden dolmamalıyım
Sabah kv.m esimin ablasi ve kizi esim ben kahvalti yapacaktik kv.m esimin yanina kurulmuş ablasiyla kizida onlarin karsisina en distaki tek sandalyede bana kalmişbaya uyuz oldum bu duruma esimede soyledim demez mi sen sikisma diye oraya gecti zor bela sen rahat otur diye kv.mde massallahi var ben 40kiloluk kizim mubarek benim sigamicagim yere koskoca kayinvalide mi sigiyormus ? Allasen kizlar mantiklimi onu soyleyin sadece oturmussa nolmus gibi yorumlar gereksiz ben esimle oturmak istedim..
Bende bunun cevabini merak ediyorumher kahvaltıda mi böyle, yoksa ilk defa mı yanına oturdu?
Bi kere aynisini ben yasadim, esimin babannesi ne ustune vazifeyse geldi ikimizin ortasina oturdu masada. Sevmiyorum arkadas, esimle oturmak istiyorum. Ben de tum yemegi zehir ettim millete, oturdugum yer cam tarafiydi burasi cok sogukmus dondum dedim. Esimin uzaginda kalan yemekleri ona uzattim `askisi sen uzak kaldin buyur canim` diyekadin kalkti gitti iki lokma yedikten sonra
Ben mi yanlis okuyorum. Annesi koylu degil diye evlendim di...... nasil bir mantik bu.DemeMis bu adam annesikoylu degil diye evlendimdi ama bahanelere bak gerci buyutcek bisiy yokta yeni evliyiz ya istekocamla oturmak istiyorum ^^ bence ortamiza oturmasi alakasiz zaten ablasi kizi esim kvm birbiriyle karsilikli ikiserli oturup beni tek sandalyede masanin tek tarafina koymalari kim ne derse desin uyuz etti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?