sandalye kapmaca

Esim, annesi ve kardesiyle gittigimiz ďügün, yemek gibi organizasyonlarda ya da evde sofrada esimin annesi kiz kardesiyle birlikte esimi aralarinda oturturlar, yolda yururken aralarina alirlar. 4 yildir inatla esimin yanina oturmaya calistim ama ben sandalyeden kalkinca yerim kapiliyor. Haklisin kizmakta. Cok dusuncesizler cok

DOgru duzgun okumadan parcalari laflari kafana gore birlestirip yazma eger vaktin degerliyse hic yazma sitede oyle bi zorunluluk yok iyi aksamlar

Aynen onada ap ayri bozuldum zaten sorma kahvalti etmedim -.-

HArikAsin bidaha olursa bende kalkmasini saglicam bi sekilde .d

Heralde elle tutulur derdiniz yok Kayinvalideyle, herkesin bi sorunu oldugu icinde size normal gelmedi bu durum ve hoooop kahvaltida oturma düzenini sorun yapi verdiniz....
RAhaTsiz olan var olmayan var yorumlari okursaniz budurumdan bende esimle oturmayi isterim tamam mi arkadasim :))))))))))) ^^ sagol yorumun icin

aha ahaa başlığı görünce
yeni oyun topiği açıldı sandım :)
bdvde olduğunu sonradan fark ettim :):)

bende gıcık olurum düşünmeliler ya tamam itiraf edelim düşünecekleri bişi değil belki de çok küçük çünkü. biz sadece biraz gıcığız azcık kıskanıyoda olabiliriz belki emin değilim ama boşver takma ben de takmıyım bizde gidecez bu gece işten çıkınca şimdiden dolmamalıyım

Ben kiskaniyorum biraz bide en distaki tek sandalyede kalmamada bozuldum

ay ne komik ya minnacık şeyin hesabını yapıyolar....

kahvaltıyı kimin evinde yaptınız bilmiyorum ama kendi evinde ya da kayınvalidenin evinde fark etmez,
çay getir götür vs işleri gelin yapar.
böyle durumlarda ben hep kolay çıkabileceğim yerde oturmaya çalışırım.
en mantıklısı da tekli sandalyedir yani, kimseyi rahatsız etmezsin oturup kalkarken.
ayrıca cidden oturuversin ne var yani, sorun edecek ne var bunda anlayamadım.

Herkes ortamına göre rolünü bilirse sorun kalmaz, eşim ailesinin yanında annesinin çocuğu, kızkardeşinin abisi. Beraber yemek yiyeceksek annenin yanına otur derim. Benle bir ömür oturacak zaten. Annesinin 30 yıllık sevgisiyle yarışabilecek değilim. Önce kendimi düşünüyorum her zaman. Bunlar hep minik çabamla bana büyük getirisi olan yatırımlar. Kafam raad. Annesi yeni gelin deyimlerini benden iyi biliyordur, dedirtmem.

babaannesinin ne üstüne vazifeyse mi
bu olayı gerçekten içinize sinerek burda anlatıyorsunuz ya ben ne desem bilemedim.
kockoca babaanne ya, torununun yanına oturmak isteyemez mi?
sizin babaanneniz yok mu, yavrum kuzum diye sevmiyorlar mı ,
ben çok yadırgadım bunu.
konu sahibine şaşırmıştım ama sizinle bir kat daha arttı şaşkınlığım.
'kadın kalktı gitti iki lokma yedikten sonra' ha,
bravo gerçekten, bununla gurur duymanıza diyecek bir şey bulamıyorum artık.

benim iki oglum var sizinki gibi gelinim olmasından korkarım aslında bnede yeni evlendigim zaman eşimin yanımda olması bana güven veriyordu ama kendi çocuklarım büyüynce şimdi kayınvaldemi çok daha iyi anlıyorum

Ben mi yanlis okuyorum. Annesi koylu degil diye evlendim di...... nasil bir mantik bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…