- 6 Ekim 2015
- 58
- 40
- 38
- 37
- Konu Sahibi bebekozlemi01
-
Konu sahibi arkadaşın rahmi yok.Bütün bu acı eşiniz karar vermekte zorlanıyor diye mi?? Yapmayın lütfen insan zorlu hastalıklarla uğraşıyor , en yakınlarını kaybediyor eğer konu bebekse, değişik tedaviler deneyin.
Eşiniz bebek istemiyor mu?Yoksa sağlik problemlerinden dolayi mi bebeginiz olmuyor?
Çok üzüldümKonu sahibi arkadaşın rahmi yok.
Esin senin evlat edinmeye sıcak baktığını,bu yolla bir çocuğa annelik yapabilecegine yönelik sıcak hislerini biliyor mu?
Öncelikle şuan epey dertlisin canın acıyor biliyorum ama geçer desem de geçmeyeceğini bildiğim için direkt soracağım.
Bebeğiniz neden olmuyor?
Hiç gittiniz mi doktora eşinle ya da kendin?
Yoksa gittiniz bir sorun var da eşiniz mi tedavi olmak istemiyor?
Yani tam anlatmamışsınız. Tam olarak takıldığınız yer neresi?
Bence konusmalisin. Onun da sıcak bakabilecegini düşünüyorum.Hayal kırıklığı yaşamamak için karsi cinsle ilişkisinde kendini çok ortaya koymayan,duygularını içinde tutan,karşıdan bir adım görürse adım atan bir iletişim dili gelistirmissin. Artik evlisin bence bu kadar çekimser olma ..neleri astiniz siz zaten...o istemeyebilir de ama en azından senin bu konuda ki hislerini ,isteğini bilirhayır açıkcası yeni sıcak bakmaya başladım, bunuda kendime yeni ifade ettiğim için daha kimseyle konusmadım, eşimle de konusmadım gücüm yok
Toplq gücünü konuş eşinle senin sevgine muhtaç binlerce yavru var dua edecem sizin içihayır açıkcası yeni sıcak bakmaya başladım, bunuda kendime yeni ifade ettiğim için daha kimseyle konusmadım, eşimle de konusmadım gücüm yok
Bence konusmalisin. Onun da sıcak bakabilecegini düşünüyorum.Hayal kırıklığı yaşamamak için karsi cinsle ilişkisinde kendini çok ortaya koymayan,duygularını içinde tutan,karşıdan bir adım görürse adım atan bir iletişim dili gelistirmissin. Artik evlisin bence bu kadar çekimser olma ..neleri astiniz siz zaten...o istemeyebilir de ama en azından senin bu konuda ki hislerini ,isteğini bilir
Toplq gücünü konuş eşinle senin sevgine muhtaç binlerce yavru var dua edecem sizin içi
Anladım, ne yorum yapsam boş kalır.. Ama hayatınızda; böyle iyi bir eşinizin olması gerçekten mucize gibi..doğustan rahmim yoktu, tabiki doktorumuz var.
Dünyada 27. çocuk dogdu, türkiyedede gizli yürütülen çalışmalarda 4. aya gelen hamilelik var.
Ama tabiki bunca telaşa girmek te cesaret işi
Ben çok güçlü zannederken çok sarsılmaya başladım.
Hiç bişey olmasa içimi dökerim dedim
konuya güncelleme yaptım, bi an asıl sorunu unutmusum
Evet tıbben çocuk sahibi olmam imkansız.
Ben çok sarsılmaya başladım karmakarısığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?