• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanene bee adammmm...

Allah'indan korkan bir adamdan korkmazdim ben. Ne güzel, keske herkes senin sevgilin gibi düsünse.
Ama sanirim bilmedigi birsey var, oda su ki ev nafakadan oldugu icin evi olmayanin kredi ile ev almasi caizdir.
Bilmemis olabilirdi bunu, bende bilmiyordum kisa bir süre öncesine kadar.
Üstelik sizin ailevi islerinize karismamis sadece fikir beyan etmis. Kesinlikle o evi krediyle size aldirmam gibi birsey dememis ama sanki öyle demis gibi bir tavir sergiliyorsun.

Son düzenleme:
sende sana yaptığının aynısını onu yapıcaksın o yokmuş gibi dawranıcaksın:34: sonra ilgiyi azaltıp terslemeye başla bak bakalım karşısında kendi gibi birini görmek hoşuna gidicekmi:51: erkekler anlamaz kadınlar kadar anlayışlı romantik ve kırıllgan değiller malesef:50: benim erkek arkadasım da kaptan burda bekliyorum onu ama bana yurt dışından bile yetişiyo :44: ordan bile kavga çıkarıo erkeklerin hamurunda var yeri geliyo pamuk yeri geliyo sert bi insan oluo napcaz böleler:51:

Tamamda bu olayin anlayis ve romantik olmakla ne ilgisi var anlamadim?
Neden ilgisini azaltsin? Sevgilisi krediyle ev almayin, günahtir dedi diyemi? Sacmalamayin ya. Arkadasida kiskirtmayin adama karsi.

çok basit söyle sevgiline, helaliyle kredi veren bankalardan sizin için en helal en temiz faizsiz parayı bulsun getirsin:27:
tabii ki şaka bir yana okuduğum kadarıyla daha sevgilisiniz, bence herkes az da olsa haddini bilmeli sizin aile içi işlerinize ne niyetle olursa olsun karışmamalı.daha şimdiden burnunu sokuyorsa ben olsam anında def ederdim.

Arkadaşlar Merhaba

Yeni bir dertle başbaşayım.Allah daha büyüğünü vermesin ama bu Dünya'da bana huzur yok gibi

Benim bu sevgilimle başım dertte durum yılan hikayesine döndü artık.
Herşeyime karışıyor :84:
Kızlar laf aramızda ev almaya karar verdik ailecek ve taksitlerinin çoğunu ben ödeyeceğim için ev benim üzerime olacak.
Ama gel gelelim beyefendi tutturmuş Kredi çekmeyin faiz Günah :52:
Ya tamamda kredi çekmeden nasıl ev alabilirim herşeyime karıştıgı yetmiyor birde bu çıktı
Artık yavaş yavaş sabrım taşıyor
Psikolojim bozuldu resmen ya bazen diyorum yere batsın bunun sevgisi sevse beni bu kadar boğmaz Alışkanlık oldum sanırım onun için diye düşünmeye başladım. :43:
Bugünde tersliği üzerinde artık neye bozulduysa bana çatmaya çalıştı :47:
Bende keyfine bak ben rahatsız etmiyim dedim :19:
O da " Sen Bilirsin " Yazmış :43:

bızde yenı ev aldık ve faızsız bankalardan kredı cekmek caız...ama bazı bankalar faız oldugunu açık açık dıyor.bırkaç banka var bunlardan bırtanesınde de esım calışıyo.kesınlıkle faız yok.bızde ordan cektık sırf faıze bulaşmamak için.hayrettın karamanda onaylamıştır..burda banka ismı verılebılıyor mu???soyleyebılırım eger verılebılınıyorsa

bızde yenı ev aldık ve faızsız bankalardan kredı cekmek caız...ama bazı bankalar faız oldugunu açık açık dıyor.bırkaç banka var bunlardan bırtanesınde de esım calışıyo.kesınlıkle faız yok.bızde ordan cektık sırf faıze bulaşmamak için.hayrettın karamanda onaylamıştır..burda banka ismı verılebılıyor mu???soyleyebılırım eger verılebılınıyorsa

canım isim veriliyormu bilmiyorum
fakat öyle bişey varsa kulağa hoş geliyor.hiçmi ekstra ücret falan istenmiyor?yani ne kadar çektiysen o kadar ödüyorsun değilmi?özelden bana ismini gönderebilirmisin acaba?seçeneklerimiz arasında olsun:71:

canım isim veriliyormu bilmiyorum
fakat öyle bişey varsa kulağa hoş geliyor.hiçmi ekstra ücret falan istenmiyor?yani ne kadar çektiysen o kadar ödüyorsun değilmi?özelden bana ismini gönderebilirmisin acaba?seçeneklerimiz arasında olsun:71:

bu bankanında ek ucretlerı var ama faız le işlemıyo..kendı masraflarına harcıyo...hayrettın karamanın internet sıtesınden bakabılırsnız.

bence senin bu adamla görüşlerin uymuyor fikir ayrılığınız var ve kafaların uymadığı bir ilişki zamanla işkenceye döner senin doğrun ona yalnıştır onedenle fazla ileri gitmez bu ilişki derim ben....

Dam üstünde saksagan yok daha neler.kredi cekmezsinde kredi karti kullanirsin ayni sey kullanmayan kac kisi var bu devirde.Simdiden hayatina müdahale eden biri gelecekte neler yapmaz .

Tamamda bu olayin anlayis ve romantik olmakla ne ilgisi var anlamadim?
Neden ilgisini azaltsin? Sevgilisi krediyle ev almayin, günahtir dedi diyemi? Sacmalamayin ya. Arkadasida kiskirtmayin adama karsi.
cnm eğer msjın tamamına bakarsan ilgisizliğinden bıktığını sölüyo arkadaşım bide ben ona cwp verdim diğerine değil

:34:tabiki kışkırtmıyorum ama fikir ayrılığı oda onu görücek kadar zeki

Back
X