Sanırım aldatıldım!

Nowaybabe

Guru
Pro Üye
2 Ocak 2017
3.377
20.588
308
Herkese merhaba arkadaslar.
Esim ile 3 yillik evliyiz ve bir cocugumuz var.Evliligime gelecek olursak,kimi zaman ufak sorunlar yaşanıyordu fakat çözüme ulastiriyorduk.
Oglum dis cikarma doneminde oldugu icin gece 4 gibi aglayarak uyandi.Oglumu aldim ve salona geldim sakinlestirmek icin.Oglum sakinlesip uyuduktan sonra esimin telefonunu gordum ve açık olacagim sebepsiz bir sekilde karistirmak istedim.Arama motoru gecmisine baktigimda tinder nasil kullanilir?,tinderden nasil mesaj atilir gibi seyler arattigini gordum.( Bu arada tinder denilen sey birbirini hic tanimayan kisilerin konumlarina gore,birbirlerini bulmalarina olanak saglayan bir site anladigim kadariyla) Mailine girdim ve gercekten bir hesabi oldugunu ogrendim.Hesabi actim kimseyle herhangi bir konusma olmamis fakat kendi bir iki tane fotografini koymus.Ama her ne olursa olsun arayisa girmis kisacasi!
Ben biraz sabırsız bir kisi oldugumdan gittim ve hesap sordum.Klasik erkek yalanlari onceden hesabim vardi hic kullanmadim vs vs.Kullanmamis olmasi benim icin hic birsey ifade etmiyor.Cunku uygun ortam bulamamamis bana gore.Sizlere danismak istedigim su,olayi ogrendikten hemen sonra evden gitmesini istedim.Baya yogun cabalarinin sonucunda netligimi gordukten sonra gitti ama donecektir eminim.Ben bosanmaya karar verdim.O gelmeden cocugumu alip gitmeli miyim yoksa gelirse tekrar onu mu gondermeliyim? Okuyan herkese simdiden teşekkürler.

o gıtsın sız nıye gıdıyorsunuz
hata yapan o sız duzenınızı bozmayın kendı ne halı varsa gorsun
tınder den bulur kendıne yakın bırılerını artık
pis adam

İnanin o sinirle ona bakmak hic aklima gelmedi

Keşke eski hesap dediğinde tekrar alıp baksaydınız..
Gerçekten çok sabırsızmışsınız. Sinir çok normal ama öfkeyle kalkan zararla oturun unutmayın. Boşanmak için acele etmeyin. Bir süre sakinleşin. Bu affedeceğiniz anlamına gelmez.
Ama dediği önceden kalan bir hesapsa sizinle ilgisi yoktur..

Duruşunuzu takdir ettim, birçok kadın eşini dinleyip kendini kandırmak için uğraşırdı.
Cok teşekkür ederim oncelikle.Kendimi kandirmanin bana bir fayda saglamayacgini dusunuyorum cunku eyleme dokulmemis olsa bile niyette o var bana gore.Kadin olsun erkek olsun hic farketmez sadakatsizlik ve nankorluk katlanamadigim seyler.

Kararlı davranmanız güzel. Bunu kendınıze hakimmisiniz de istiyorsunuz yoksa sinirle mi söylüyorsunuz.
Ama aksama yenı bır konu acıp yapamadım dıyecekseniz zihninizi yormayın.
Üstelik bıraz aşırı aceleci gördum sizi.

Bir kac arkadas daha soyledi yukarida aceleci davranmamam gerektigini.Evet soyledigim gibi biraz sabirsiz bir insanim ama bu konuda tavizim yok.Bir kez yapmaya yeltenen firsatini buldugu ilk an yapar diye düşünüyorum.

Genel olarak ilişkiniz nasıldı
Eğer eski bir hesapsa yüklediği Fotograflar eski fotograflarmıydı

Genel olarak ilişkiniz nasıldı
Eğer eski bir hesapsa yüklediği Fotograflar eski fotograflarmıydı
Genel olarak iyi bir iliskimiz vardi.Birbirimize karsi anlayisli ve saygiliydik.Tabi ki ufak tartismalar sorunlar oluyordu ama cozume ulastiriyorduk.Fotograflar eski evet ama asil kafama takilan uygulamanin nasil kullanilacagi ile ilgili aramalar yapmis arama motorunda.

net duruşunu takdir ettim, bence de yapmış olmakla yapmaya yeltenmiş olmak arasında bir fark yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…