Aslinda yuzunu gormek bile istemiyorum.Konusmak icin cabalayip duruyor ve yuzgoz olmak istemedgim icin sormustum.Haklisiniz teşekkürler.Sen neden gidesin ki.?
İnanin o sinirle ona bakmak hic aklima gelmediHesap aktif etme link e-maili hangi tarihte gelmiş?
Eğer yakın tarihse hiç de önceden diye savunamaz..
İnanin o sinirle ona bakmak hic aklima gelmedi
Cok teşekkür ederim oncelikle.Kendimi kandirmanin bana bir fayda saglamayacgini dusunuyorum cunku eyleme dokulmemis olsa bile niyette o var bana gore.Kadin olsun erkek olsun hic farketmez sadakatsizlik ve nankorluk katlanamadigim seyler.Duruşunuzu takdir ettim, birçok kadın eşini dinleyip kendini kandırmak için uğraşırdı.
Bir kac arkadas daha soyledi yukarida aceleci davranmamam gerektigini.Evet soyledigim gibi biraz sabirsiz bir insanim ama bu konuda tavizim yok.Bir kez yapmaya yeltenen firsatini buldugu ilk an yapar diye düşünüyorum.Kararlı davranmanız güzel. Bunu kendınıze hakimmisiniz de istiyorsunuz yoksa sinirle mi söylüyorsunuz.
Ama aksama yenı bır konu acıp yapamadım dıyecekseniz zihninizi yormayın.
Üstelik bıraz aşırı aceleci gördum sizi.
Genel olarak iyi bir iliskimiz vardi.Birbirimize karsi anlayisli ve saygiliydik.Tabi ki ufak tartismalar sorunlar oluyordu ama cozume ulastiriyorduk.Fotograflar eski evet ama asil kafama takilan uygulamanin nasil kullanilacagi ile ilgili aramalar yapmis arama motorunda.Genel olarak ilişkiniz nasıldı
Eğer eski bir hesapsa yüklediği Fotograflar eski fotograflarmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?