Sanırım aldatıldım!

Cok teşekkür ederim oncelikle.Kendimi kandirmanin bana bir fayda saglamayacgini dusunuyorum cunku eyleme dokulmemis olsa bile niyette o var bana gore.Kadin olsun erkek olsun hic farketmez sadakatsizlik ve nankorluk katlanamadigim seyler.
Bence aceleci davranmamışsınız. Tinderı kullanan evli birinin niyeti başka bir uygulama aracılığı ile bir daha karşılaşmayacağı biriyle gecelik ilişki yaşamaktır. Bekar biri olsa biriyle tanışmak istemiş filan deriz de...

Sevgili arkadaslar, hepinize cok teşekkür ederim vaktinizi ayirip cevapladiginiz icin.Eve gelmesini istemedigimi soyledigim icin, o gunden beri gelmiyor.Fakat surekli arayip konusmamiz gerektigini ve yanlis birsey yapmadigini tekrarliyor.Bende konusmak icin hazir olmadigimi ve konusmus olmamizin birsey degistirmeyecegini ifade ettim kendisine.Su an icin bosanma davasi acmadim henüz ama bir avukat arkadasmla gorusup ne yapmam gerektigini ogrendim.Simdilik normal hayatima devam ediyorum.Ama bunu hazmedebilecegimi ve artık ona guvenebilecegimi düşünmüyorum.Kendimi hazir hissettigimde bunlari ona da soyleyip bosanma kararimi gerceklestirecegim.

Guclu ve net olmana hayran kaldim. Soylemek istedim sadece.

Teşekkür ederim.Aslinda cokta guclu sayilmam.O gunden beri cok fazla agladim ve sanki ogluma haksizlik yapiyormusum hissi cok yipratti.Ama sunu biliyorum ki su an bunu yapmazsam ogluma daha cok haksizlik etmis olacagim.
Kesinlikle. Merak etme cocuklar daha cabuk alisiyorlar duruma. Ben de aldatildigim icin bosandim. Inan oglum benden daha cabuk toparlandi. Anne mutlu ise cocuk da mutlu oluyor merak etme. Ogluna haksizlik yapan sen degilsin, esin. Bunun icin uzulme, kendini suclama. Yaptigi onursuz birsey.

hayır siz evden gitmeyin. kilidi değiştirin. gelse bile, kapıyı açmayın zor kullanırsa polis çağırın. tabiki kesinlikle boşanmada kararlıysanız böyle yapın. ve en kısa sürede dava açın.

Evet cok haklisiniz.Sizin icin de üzüldüm,bosandiginiz icin degil ama boyle birsey yasadiginiz yasamak durumunda birakildiginiz icin.Umuyorum ki hersey sizin ve evladiniz icin cok guzel olur bundan sonra.

Acele diyenlere katılmıyorum,illa fiziksel aldatma mı yasanması lazım.Fırsatını bulsa yapacakmış demek ki.Bir seyin olması daha cok can acıtır.Takdir ettim gerçekten.O kadar aldatılıp hala devam edenlere de örnek olsun,gurur karakter budur

Düzenini bozma.
Ne kendinin ne de çocuğunun.
Madem bir halt yemiş, sonuçlarına da katlansın.

Keşke herkes sizin kadar net ve doğru kararlar sergilese.
Gereksiz yere çocuklarını da, kendisini de heba etmese.
Tebrik ederim dik duruşunuzu.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

tinder yeni bir uygulama değil

Tinder neymiş bir bakayım

Adres odaklı arkadaş bulma programıymış.
Okeye 4. aramadığına göre niyeti bozmuş görünüyor.

Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim.Aslinda cokta guclu sayilmam.O gunden beri cok fazla agladim ve sanki ogluma haksizlik yapiyormusum hissi cok yipratti.Ama sunu biliyorum ki su an bunu yapmazsam ogluma daha cok haksizlik etmis olacagim.
Bir hesap açmış diye kararınız çok fevri. Yani birisi silah aldı diye cinayet işlemiş olmuyor. Belki kendini korumak için aldı. Sizin durumda belki programı merak etti belki bir an şeytana uyacaktı vazgeçti. Sonuçta sohbet yok ekli biri yok. Boşanmak bu kadar kolay mı bir oğlunuz var lütfen çok iyi düşünün.

İnanin hepsini uzun uzadiya düşünüyorum ama şu da var bir daha asla eskisi gibi guvenemem.Her hareketi her tavri batar bana artik.Bu da saglikli bir iliski olmaz.Acikcasi hayati hem kendime hem ona zindan etmis olurum ve gercekten herkesin tahammül sınırı farklidir,ben hazmedemem.

Aldatmak aklından geçti diye boşanma olur mu ? Ya da aklından geçti mi? Siz öyle düşünüyorsunuz. Ya bu programa siz kayıt olsaydınız amacınız babanız ne yapıyor programı kimler kullanıyor anlamak olsa ve Eşiniz sizi kapıya koysa aldatıyorsun niyetin o dese. Cidden ilginç bir konu.

Sizin dusuncenize de saygi duyuyorum fakat bu bir flort uygulamasiymis burdaki arkadaslardan ve arastrmalarimdan ogrendigime gore.Bu tarz bir uygulamanin da sirf meraktan ya da birilerinin ne yapmak istedigini öğrenmek amacli acildigini dusunemiyorum ne yazik ki.Nasil kullanilacagini bile arastirmis.O yuzden hic masum gorunmuyor bana.

Benimde eşimle güven sorunum var, bu nedenle ayrıyız ben sizi anlıyorum. Benim eşim telefona bakamazsın bana güvenmelisin diyordu şimdi telefon sende kalsın ne olur dön diyor. 8 ay oldu. Bir karar vermeliyim. Hala veremedim...
Siz de iyi bir ders vermişsiniZ. İyice düşünün derim. Çocuğunuz için. Okulda annem babam ayrı demek bile onlar için büyük bir dert. Minicik kalpleri anlamıyor bazı şeyleri. Sonuçta kararlı iseniz de saygım sonsuz. Hayırlısı olsun.

Konudan bağımsız buradakileri bilgilendirmek için söylüyorum; tinder tamamen art niyet içeren ve insanları belirli bir amaç doğrultusunda buluşturmak için kullanılan bir uygulamadır. Kimse aaa tinder yükleyeyim de kendime arkadaş edineyim, bir kahve içelim mantığıyla oraya üye olmaz. Hem kadın hem erkekler için bu geçerlidir. Niyet bellidir.

Umarim sizde kendiniz icin en iyi ve dogru karari verir ve her koşulda mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…