- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
bence çok acele davranıyorsun
Yani erkekler bu konuda cok zeki değil koycak olsa yeni fotograf koyar acardı diye düşünüyorumGenel olarak iyi bir iliskimiz vardi.Birbirimize karsi anlayisli ve saygiliydik.Tabi ki ufak tartismalar sorunlar oluyordu ama cozume ulastiriyorduk.Fotograflar eski evet ama asil kafama takilan uygulamanin nasil kullanilacagi ile ilgili aramalar yapmis arama motorunda.
tinder yeni bir uygulama değil ülkemizde en az beş yılı vardır tabi bunu benim bildigim belki cok daha eski gecmişi vardır bizdedeTinder yeni bir uygulama yani eşinizin eski hesap demesi tamamen çuvallama olmuş. Sıvamış desek yeridir. Bugün tinder açan yarın o tinder’dan bulduğu kadınla yazışır, öbür gün sevgili olur. Kararlı duruşunuzu bozmayın ve boşanın bu yalancıdan.
Tinder 7 senelik bir uygulama.Tinder yeni bir uygulama yani eşinizin eski hesap demesi tamamen çuvallama olmuş. Sıvamış desek yeridir. Bugün tinder açan yarın o tinder’dan bulduğu kadınla yazışır, öbür gün sevgili olur. Kararlı duruşunuzu bozmayın ve boşanın bu yalancıdan.
Ayni seyi bende esime soyledim inanin.Piskin piskin ben birsey yapmadim diyor.Yatakta basmam mi gerekiyordu? DedimAcele etme diyen arkadaşlar kadın neyi beklesin mesela yatıp kalkmasını mı ayrı ev açmasını mı?
Ayni seyi bende esime soyledim inanin.Piskin piskin ben birsey yapmadim diyor.Yatakta basmam mi gerekiyordu? Dedim
Biraz sakinleşin net kararlı davranmanız çok iyi olmuş bundan sonra onun çabasını bekleyin ama bence gerekli dersi almıştır boşanmak için yeterli değil bence . Tabi bunun dışında sorunlarınız yoksa .Herkese merhaba arkadaslar.
Esim ile 3 yillik evliyiz ve bir cocugumuz var.Evliligime gelecek olursak,kimi zaman ufak sorunlar yaşanıyordu fakat çözüme ulastiriyorduk.
Oglum dis cikarma doneminde oldugu icin gece 4 gibi aglayarak uyandi.Oglumu aldim ve salona geldim sakinlestirmek icin.Oglum sakinlesip uyuduktan sonra esimin telefonunu gordum ve açık olacagim sebepsiz bir sekilde karistirmak istedim.Arama motoru gecmisine baktigimda tinder nasil kullanilir?,tinderden nasil mesaj atilir gibi seyler arattigini gordum.( Bu arada tinder denilen sey birbirini hic tanimayan kisilerin konumlarina gore,birbirlerini bulmalarina olanak saglayan bir site anladigim kadariyla) Mailine girdim ve gercekten bir hesabi oldugunu ogrendim.Hesabi actim kimseyle herhangi bir konusma olmamis fakat kendi bir iki tane fotografini koymus.Ama her ne olursa olsun arayisa girmis kisacasi!
Ben biraz sabırsız bir kisi oldugumdan gittim ve hesap sordum.Klasik erkek yalanlari onceden hesabim vardi hic kullanmadim vs vs.Kullanmamis olmasi benim icin hic birsey ifade etmiyor.Cunku uygun ortam bulamamamis bana gore.Sizlere danismak istedigim su,olayi ogrendikten hemen sonra evden gitmesini istedim.Baya yogun cabalarinin sonucunda netligimi gordukten sonra gitti ama donecektir eminim.Ben bosanmaya karar verdim.O gelmeden cocugumu alip gitmeli miyim yoksa gelirse tekrar onu mu gondermeliyim? Okuyan herkese simdiden teşekkürler.
Cok teşekkür ederim oncelikle.Kendimi kandirmanin bana bir fayda saglamayacgini dusunuyorum cunku eyleme dokulmemis olsa bile niyette o var bana gore.Kadin olsun erkek olsun hic farketmez sadakatsizlik ve nankorluk katlanamadigim seyler.
Tinder 7 senelik bir uygulama.
Aceleci davrandığınızı düşünmüyorum gayet doğru bi ayrılık kararı vermişsiniz bence.. Niyetini bozmuş aklı karışık bi adamdan zaten bu saatten sonra kocalık beklemem ben olsam içim de almaz açıkçası.. Böyle bi arayışa girmesi artık size olan hislerinin sadece alışkanlığa dönüştüğünün, sevginin zerresini hissetmediğinin net bir kanıtıdır bana göre.. Ben insanları anlayamıyorum ayrılmak için illaki aldatması mı gerekiyo? Niyet etmesi de ihanetin dik alası değil mi? Evinizde kalın gelirse tekrar kapının önüne koyun kendisini zira o sizi sevmeyen adamı siz hiç istemeyin ve acımayın.Bir kac arkadas daha soyledi yukarida aceleci davranmamam gerektigini.Evet soyledigim gibi biraz sabirsiz bir insanim ama bu konuda tavizim yok.Bir kez yapmaya yeltenen firsatini buldugu ilk an yapar diye düşünüyorum.
Yatakta basmanız gerekmiyor ama insanoğlu on kere iyilik düşünse bir kere kötülük düşünür. Mesela benim şuan taramalı tüfekle taramak istediğim o kadar insan var ki... Ama bu beni katil yapmaz.Ayni seyi bende esime soyledim inanin.Piskin piskin ben birsey yapmadim diyor.Yatakta basmam mi gerekiyordu? Dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?