Sanırım aldatıldım!

Yani erkekler bu konuda cok zeki değil koycak olsa yeni fotograf koyar acardı diye düşünüyorum
Arama kısmında haklısın ama ne bileyim evlisin cocugun var aldatmada fiilen gercekleşmemiş ve herşeyden önemlisi iyi bir evliliğin varmıs
Tamam bi süre uzak dur burnundan getir bi daha cesaret edemesin ama bosanmayı sakin kafayla bi daha düşün derim

Tinder yeni bir uygulama yani eşinizin eski hesap demesi tamamen çuvallama olmuş. Sıvamış desek yeridir. Bugün tinder açan yarın o tinder’dan bulduğu kadınla yazışır, öbür gün sevgili olur. Kararlı duruşunuzu bozmayın ve boşanın bu yalancıdan.

tinder yeni bir uygulama değil ülkemizde en az beş yılı vardır tabi bunu benim bildigim belki cok daha eski gecmişi vardır bizdede

Tinder 7 senelik bir uygulama.

Çok kararlı,cok netsiniz gerçekten hayran kaldım.ama şu an aldatildiginiza dair net bir durum yok ve herşeyden önce çocuğunuz var.esinizi karşınıza alıp iyice bı tartışın, konusun bu mevzuyu,hiç bir şekilde tatmin olmazsanız dilediğinizi yaparsınız tabi.ama inşallah eski bir hesaptirda evliliğiniz bozulmaz...

kadın haklı.

tinder yatak uygulaması arkadaşlar.

tinder a meraktan üye olup baktı desek bile foto koymuş olması işi bitiriyor.

eski vs klasik yalan. geçelim onları. aldatılmadan ayrılması psikolojisi için daha iyi. dur bekle diyenleri anlamadım. ben eski sevgilimden şüphelendiğimde de bana aynı şeyler denmişti ama ben haklı çıktım noldu giden yıllarım oldu suçlusu da yine ben oldum insanları dinledim diye. üzerine aldatılmayı atlatmaya çalıştım.

ayrıl konu sahibi. tinderdan bulduklarıyla takılsın bundan sonra. o senin tinder hesabını bulsa ayrılmayacaktı sanki. bitsin artık bu kadınlar nasılsa çeker anlayışı.

bekleyip 5 sene sonra aldatılıp gözü yaşlı ayrılmaktansa şimdi ayrıl.

Biraz sakinleşin net kararlı davranmanız çok iyi olmuş bundan sonra onun çabasını bekleyin ama bence gerekli dersi almıştır boşanmak için yeterli değil bence . Tabi bunun dışında sorunlarınız yoksa .

Cok teşekkür ederim oncelikle.Kendimi kandirmanin bana bir fayda saglamayacgini dusunuyorum cunku eyleme dokulmemis olsa bile niyette o var bana gore.Kadin olsun erkek olsun hic farketmez sadakatsizlik ve nankorluk katlanamadigim seyler.

Iyice eskiden olmuş bir şey olsa arama geçmişinde neden şuanda çıksın nasıl kullanılır diye . Ve fotoğrafların ne kadar yeni olduğunu siz bilirsiniz. 3 yıllık evlisini siteye koyduğu resimlerdeki kıyafetlerinden anlarsınız zaten yeni fotoğraf mi eski mi diye

Fotoğraflar eski olsa bile aramalar yeni.Google son aradığın şeyleri güncel olarak arama motorunda tutuyor temizlemediğin sürece.Yani eski hesabı olsa bile onu aktifleştirmeyi düşünmüş,kullanacakmış programı çözdüğünde.Her türlü bir arayış içeresine girmiş.Acele davranmadın bence olayı kökünden hallettin.Bunun hiçbir açıklaması yok.Aramayı da üç harfliler yapmış desin bari...Arama geçmişinin açıklanacak hiçbir tarafı yok.

Bir kac arkadas daha soyledi yukarida aceleci davranmamam gerektigini.Evet soyledigim gibi biraz sabirsiz bir insanim ama bu konuda tavizim yok.Bir kez yapmaya yeltenen firsatini buldugu ilk an yapar diye düşünüyorum.
Aceleci davrandığınızı düşünmüyorum gayet doğru bi ayrılık kararı vermişsiniz bence.. Niyetini bozmuş aklı karışık bi adamdan zaten bu saatten sonra kocalık beklemem ben olsam içim de almaz açıkçası.. Böyle bi arayışa girmesi artık size olan hislerinin sadece alışkanlığa dönüştüğünün, sevginin zerresini hissetmediğinin net bir kanıtıdır bana göre.. Ben insanları anlayamıyorum ayrılmak için illaki aldatması mı gerekiyo? Niyet etmesi de ihanetin dik alası değil mi? Evinizde kalın gelirse tekrar kapının önüne koyun kendisini zira o sizi sevmeyen adamı siz hiç istemeyin ve acımayın.

Ayni seyi bende esime soyledim inanin.Piskin piskin ben birsey yapmadim diyor.Yatakta basmam mi gerekiyordu? Dedim
Yatakta basmanız gerekmiyor ama insanoğlu on kere iyilik düşünse bir kere kötülük düşünür. Mesela benim şuan taramalı tüfekle taramak istediğim o kadar insan var ki... Ama bu beni katil yapmaz.
Bence bu ona iyi bir ders olur. Böyle bir şeye yeltenince başına gelecek olanları önceden öğrenmiş oldu.
Tabi sizin güvensizliginiz ne olacak o da ayrı bir mesele.
Gerçi bir kadın böyle bir uygulamaya üye olsa kocası ne yapar Allah bilir. Olayı her yönüyle iyice düşünün.

Keşke şu tür sosyal mecralar hiç olmasa hayatımızda!!Çok acı ya ilişkilerin evliliklerin böyle saçma sapan uygulamalar yüzünden sorun yaşaması ve bitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…