Sanırım aldatıldım!

Evet cok haklisiniz.Sizin icin de üzüldüm,bosandiginiz icin degil ama boyle birsey yasadiginiz yasamak durumunda birakildiginiz icin.Umuyorum ki hersey sizin ve evladiniz icin cok guzel olur bundan sonra.
Tesekkur ederim. Sizin icin de guzellikler dilerim. Boyle guclu, onurlu kadinlari gormek ne mutlu. Evladiniz boyle bir annesi oldugu icin gurur duyacak, inanin. Sevgiyle kalin.

Esiniz merakli biri midir? Yani belki birilerinden duydu, nasil bir sey oldugunu merak ettigi icin girdi siteye? Ya da nasil tipler var diye merak etti. Ben hic uye olmadim, ama ifsa olacagimdan korkmasam fake bir hesap acip bakabilirdim nasil bir ortammis bu kadar konusulan ne varmis diye. Tepkinizi abartili bulmuyorum, cunku amaci birilerini bulmak da olabilir, olmasa bile evli birisi olarak tinder'da bir tanidiginiz gorse siz de esi olarak rezil olursunuz. Yaptigi kesinlikle dusuncesizce. Sadece ben sizin yerinizde olsam, eger seviyorsam kesin emin olmak isterdim gercekten amaci birileriyle birlikte olmak miymis diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…