- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
acıklama yapabılırdı ama beraber kahvaltı yapıcaktık hala hıcbırsey yemedım ben onu dusundugum kadar o benı dusunmuyor
4 aylık evlıyım esımle 3 yıldır tanısıyoruz.. dun hamıle oldugumu orendım esım aldırma taraftarıydı ama sonra sorun cıkarmadan kabul ettı.. benım esıme karsı bı guvensızlıgım yok ama benden oncekı kız arkadaslarını hep aldatmıs bı ınsan belkı sevgılıyken benı de aldattı ama bugune kadar evlılıgım suresınce hıssetmemıstım.. bugun durduk yere ben sehır dısına cıkıyorum dedı ve 2 saattır haber de yok.. esımın baska kadınlara yonelmesını gerktıren bı sebep d yok aslında calısan bı bayanım ama evımı de cekıp cevırır kadınlıgımı da yapar her zaman bakımlı da olurum.. temızlık ypsam bıle hıc bır zaman esımı pıjamayla ya da temızlık yaptıgım kıyafetlerle karsılamam.. ısten gelecegı zaman hep yemegı ve kahvaltısı hazır olmustur ama. sımdı durduk yere bu nerden cıktı anlam veremedım ısle alakalı da degıl onu cok ıyı bılıyorum ne yapacagım kızlar
hamilelik senın ıcın sadece nazlanmak mı?
karnında ki bebeğinin senın yedıklerınle besleneceğinin farkında değil misin?
demek erkeklere o kadar da yüz vermemek gerekiyor..
hamınefendı nazlandıgım falan yok ıdrak etmek de zorlanıyosunuz sanırım.. su anda zaten sınırlerım tavan yapmıs durumda hıc tanımadıgım bı ınsanın da kalbını kırmak ıstemem evet bebegım benım yedıklerımle beslenıyor bunun da farkındayım ama canım sıkıldıgı ıcın hıc bırsey yemek ıstemedım hepsı bu ölüm orucuna gırdım demedım elbette yıcem
yuz vermek degıl canım bu olması gereken seyler
acıklama yapabılırdı ama beraber kahvaltı yapıcaktık hala hıcbırsey yemedım ben onu dusundugum kadar o benı dusunmuyor
ailesini arasanız çekip giden sorumsuzca davranan oaileside ayaklansın bu nerde die hepinize hesap vermek zorunda kalsın bir kere
Tek yaşamıyor ki bu adam kapıyı çarpıp çıksın bide hamilesin yani stresli yaşamaman lazım
yuz vermek degıl canım bu olması gereken seyler
sadece bebeğinle kendini düşün azıcık da olsa birşeyler yemeye çalış..
hamileliğin daha önemli..
stres yaparsan ileride bebeğine de sansıyacak ..
bunları düşün..
sakın aılesıne soleyıpte ortalıgı kaldırmayın:))
gelınce anlasılır hersey gerek yok aıleye aktarmaya..bu bır aılenın ozel meselesı neden baskaları bılsınkı
yok belki doğrudur ama erkekğin yüreği her zaman bi hop hop edecek.. nasıl senin onu kaybetme korkun varsa onda da seni kaybetme korkusu olacak. ve değer verecek..
evet eşe süslenmek güzeldir ama bazı şeylerde de ipler senin elinde de olacak.. tavrını bilecek korkacak senden.. 2,5 yıllık evliyim hala akşama o beni özler ben onu gelince aylardır hasretmişiz gibi sarılırız birbirimize ama hiç de öyle kıyafet değiştirme adetim olmadı.. o beni ben onu her halimizle seviyoruz.. ama beni üzdüğünde tavır koyacağımı bilir üzmemeye çalışır çok üzdüğünde arkama bakmadan gideceğimi bilir.. o öyle değil üzsem de kıyamaz bana ama ben o huyunu kullanmam kıyamam ben de onu üzmek istemem..
aldatma konusuna gelince Allah hiç kimseyi şeytana uydurmasın ne kendimden ne ondan eminim diyebilirim büyük konuşmak istemem çünkü..
ailesini arasanız çekip giden sorumsuzca davranan oaileside ayaklansın bu nerde die hepinize hesap vermek zorunda kalsın bir kere
Tek yaşamıyor ki bu adam kapıyı çarpıp çıksın bide hamilesin yani stresli yaşamaman lazım
anlıyorum bızde bırbırımızı her halımızle sevıyoruz ama ben bakımlı olmayı tercıh eden bayanlardanım neden esımı ısten gelınce camasır suyu kokan kıyafetlerımle karsılayım kı uzerıme degıstırıp kendıme bakma fırsatım varken.. aldatılma konusun da emınım ya da degılım dıyemem sadece dusundum belkı de haksızlık edıyorum ama dusunmeden de yapamıyor ınsan
canım benım kac haftalık hamılesın sen??
hamılelıkte ınsanlar cok hassa oluyor bende haıleyım anlayabılıyorum senı..
normal bır donemde bu sekılde bırsey olsa bu kadar aglayıp sızlanmazdın..
ıcın rahat olsun aldatma yok..gelınce hesap sorarsın..
sımdı kahvaltını yap hadı canım bebısıne yazık annesı
dun ogrendım hamıle oldugumu henuz doktora gıdemedım kac haftalık oldugumu bılmıyorum tahmınım 2 haftalık. normal donem de evet cok takmazdım belkı ama hamıle oldugumu ogrenene kadar da boyle bı durumla hıc karsılasmadım kı esımı cok sevıyorum aldatılmayı kaldıramayacak kadar gucsuzum onsuz yapamam aldatılsam da affederım ben onu o kadar sevıyorum kı bebegımız olucagını ogrendıgım de daha da baglandım sankı ondan bı parca tasıyorum nasıl terkederım oyle bı durum varsa bu kadar severkençç aldatılsam bıle ben aıleme aldattı benı dıyemem aılemın gozunde onu kucuk dusuremem(
bence insanların gazına gelip hemen ortalığı ayağa kaldırmayın. herkesin çok bunaldığı ve nefes almak için dışarı çıkma ihtiyacı olur. ilk mesajınızda baştan eşinizin çocuğu aldırma taraftarı olduğunu ancak sonrasında onu ikna ettiğinizi söylemişsiniz. baba olma fikrine alışması için eşinize biraz zaman tanıyın bence. bu tip bunalmalar olabilir..
hah işte az önceki bahsettiğim buydu erkeğinin kalbinde hiç bi korku olmaz sen bu düşünceni kocana da yansıtıyorsan eğer.. başka bişey demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?