sanırım aldatılıyorum ((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
acıklama yapabılırdı ama beraber kahvaltı yapıcaktık hala hıcbırsey yemedım ben onu dusundugum kadar o benı dusunmuyor

hamilelik senın ıcın sadece nazlanmak mı?
karnında ki bebeğinin senın yedıklerınle besleneceğinin farkında değil misin?

demek erkeklere o kadar da yüz vermemek gerekiyor..

hamilelik senın ıcın sadece nazlanmak mı?
karnında ki bebeğinin senın yedıklerınle besleneceğinin farkında değil misin?

hamınefendı nazlandıgım falan yok ıdrak etmek de zorlanıyosunuz sanırım.. su anda zaten sınırlerım tavan yapmıs durumda hıc tanımadıgım bı ınsanın da kalbını kırmak ıstemem evet bebegım benım yedıklerımle beslenıyor bunun da farkındayım ama canım sıkıldıgı ıcın hıc bırsey yemek ıstemedım hepsı bu ölüm orucuna gırdım demedım elbette yıcem

sadece bebeğinle kendini düşün azıcık da olsa birşeyler yemeye çalış..
hamileliğin daha önemli..
stres yaparsan ileride bebeğine de sansıyacak ..
bunları düşün..

yuz vermek degıl canım bu olması gereken seyler

ailesini arasanız çekip giden sorumsuzca davranan o aileside ayaklansın bu nerde die hepinize hesap vermek zorunda kalsın bir kere
Tek yaşamıyor ki bu adam kapıyı çarpıp çıksın bide hamilesin yani stresli yaşamaman lazım

acıklama yapabılırdı ama beraber kahvaltı yapıcaktık hala hıcbırsey yemedım ben onu dusundugum kadar o benı dusunmuyor

canım benım kac haftalık hamılesın sen??
hamılelıkte ınsanlar cok hassa oluyor bende haıleyım anlayabılıyorum senı..
normal bır donemde bu sekılde bırsey olsa bu kadar aglayıp sızlanmazdın..
ıcın rahat olsun aldatma yok..gelınce hesap sorarsın..
sımdı kahvaltını yap hadı canım bebısıne yazık annesı

sakın aılesıne soleyıpte ortalıgı kaldırmayın:))
gelınce anlasılır hersey gerek yok aıleye aktarmaya..bu bır aılenın ozel meselesı neden baskaları bılsınkı

yuz vermek degıl canım bu olması gereken seyler

yok belki doğrudur ama erkekğin yüreği her zaman bi hop hop edecek.. nasıl senin onu kaybetme korkun varsa onda da seni kaybetme korkusu olacak. ve değer verecek..
evet eşe süslenmek güzeldir ama bazı şeylerde de ipler senin elinde de olacak.. tavrını bilecek korkacak senden.. 2,5 yıllık evliyim hala akşama o beni özler ben onu gelince aylardır hasretmişiz gibi sarılırız birbirimize ama hiç de öyle kıyafet değiştirme adetim olmadı.. o beni ben onu her halimizle seviyoruz.. ama beni üzdüğünde tavır koyacağımı bilir üzmemeye çalışır çok üzdüğünde arkama bakmadan gideceğimi bilir.. o öyle değil üzsem de kıyamaz bana ama ben o huyunu kullanmam kıyamam ben de onu üzmek istemem..
aldatma konusuna gelince Allah hiç kimseyi şeytana uydurmasın ne kendimden ne ondan eminim diyebilirim büyük konuşmak istemem çünkü..

sadece bebeğinle kendini düşün azıcık da olsa birşeyler yemeye çalış..
hamileliğin daha önemli..
stres yaparsan ileride bebeğine de sansıyacak ..
bunları düşün..

haklısınız bebegımı dusunuyorum ama kocamı da dusunuyorum hep dusunen benım nedense

bi arkadaşta demiş, aldatsa bu kadar bariz yapmazdı heralde..
bence biraz hassassınız ve şuan aklınıza hep en kötüsünü getiriyosunuz.
biraz sakin olun, birçok ihtimal olablir acil çıkmasını gerektirecek..
pollyanacılık oyanyın demiyorum ama bu kadarda kafanızda kurup yargılayıp bitirmeyin herşeyi..
eşiniz gelince açık açık konuşursunuz, şimdi bence bunları düşünmek yerine kendinizi oyalayacak bişeyler bulun,
hamileymişsiniz yıpratmayın kendinizi..

sakın aılesıne soleyıpte ortalıgı kaldırmayın:))
gelınce anlasılır hersey gerek yok aıleye aktarmaya..bu bır aılenın ozel meselesı neden baskaları bılsınkı

o çekip gitcek tellere çıkmıcak ben evde deli olcam yok hemen ailesini ararım oğullarını bulsunlar

anlıyorum bızde bırbırımızı her halımızle sevıyoruz ama ben bakımlı olmayı tercıh eden bayanlardanım neden esımı ısten gelınce camasır suyu kokan kıyafetlerımle karsılayım kı uzerıme degıstırıp kendıme bakma fırsatım varken.. aldatılma konusun da emınım ya da degılım dıyemem sadece dusundum belkı de haksızlık edıyorum ama dusunmeden de yapamıyor ınsan

yoo bunu yapamam ben evımde olan hıc bır kavgayı ne benım aıleme ne de onun aılesıne yansıtmam kayınvalıdemle bazen anlasamayız esım dahı bılmez bunu hesap verecegı bırı varsa o da benım annesı ya da babası degıl onunla ben yasıyorum ben affederım ama onla affetmez bu kez oly daha da cıgrından cıkar gerek yok bence

benim az önceki söylediklerim normal şartlar altındaki herkes için...

ama bu durumuna yorum yapacak olursak anlamadan karar verme bence hamile olduğun için fazla hassas olabilirsin ben de regl dönemlerimde öyle oluyorum çünkü.. sonra herşey çözülüp tatlıya bağlandığında bu sefer bebeğimi niye üzdüm diye üzüleceksin

bence insanların gazına gelip hemen ortalığı ayağa kaldırmayın. herkesin çok bunaldığı ve nefes almak için dışarı çıkma ihtiyacı olur. ilk mesajınızda baştan eşinizin çocuğu aldırma taraftarı olduğunu ancak sonrasında onu ikna ettiğinizi söylemişsiniz. baba olma fikrine alışması için eşinize biraz zaman tanıyın bence. bu tip bunalmalar olabilir..

dun ogrendım hamıle oldugumu henuz doktora gıdemedım kac haftalık oldugumu bılmıyorum tahmınım 2 haftalık. normal donem de evet cok takmazdım belkı ama hamıle oldugumu ogrenene kadar da boyle bı durumla hıc karsılasmadım kı esımı cok sevıyorum aldatılmayı kaldıramayacak kadar gucsuzum onsuz yapamam aldatılsam da affederım ben onu o kadar sevıyorum kı bebegımız olucagını ogrendıgım de daha da baglandım sankı ondan bı parca tasıyorum nasıl terkederım oyle bı durum varsa bu kadar severkençç aldatılsam bıle ben aıleme aldattı benı dıyemem aılemın gozunde onu kucuk dusuremem (

hah işte az önceki bahsettiğim buydu erkeğinin kalbinde hiç bi korku olmaz sen bu düşünceni kocana da yansıtıyorsan eğer.. başka bişey demiyorum..

yok asla ortalıgı ayaga kaldırmam tabı kı ama baba olmaya hazırlanma surecını dısarıda gecırecekse ben o durum da bısey yapamam tek basıma yapmadım bu cocugu ılk duydugum da sevınemedım cunku esım olursa aldırırz dıyordu benım de yasadıgım kolay degıl onun da bana hak vermesı gerekmez mı ?

hah işte az önceki bahsettiğim buydu erkeğinin kalbinde hiç bi korku olmaz sen bu düşünceni kocana da yansıtıyorsan eğer.. başka bişey demiyorum..

tabı kı yansıtmıyorum ıcım ıcımı yıyor ama ben aramıyorum.erkekler onsuz yapamayacagımızı anladıgı an herseyı yaparlar bu eslerımız bıle olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…