madem evde yalnız kalmaya korkuyosun, topla eşyalarını ailenin yanına git. hem özlem giderirsin hemde kafan dağılır. eşin eve gelip seni bulamayınca '' aramıştım, kapalıydı telin. biliyosun evde yalnız kalmaya korkuyorum. hamile olunca da iyice panikledim, gittim'' dersin.
aıleme ne dıyımm pekı esım gıttı haberım yok gelınce donucem mı dıyım
Eşin seni aldatmıyordur içini ferah tut sen bence bugün pazar olduğu için eşinle beraber dışarı çıkıp gezmeyi düşünüyordun.Oda çekip gidince öfkenden dolayı aklına kötü şeyler getirdin.Bırak ne hali varsa görsün sonuç olarak yine ewe dönecek Allah kaza bela vermesin
iş için şehir dışına gitti, yalnız kalacağıma gideyim annemlerde kalayım, özlem gidereyim dedim, dersin.
ne zaman döncek derlerse işin durumuna bağlı dersin.
senin için söylemiştim. insan evde yalnız olunca kafasında bir sürü şey kurar.
Aynı ben gibisin :) Sevgiden de öte hastalık bu eşlerimize karşı bağımlılık:)) Ne onlarla yapabılıyoruz nede onsuz neden bagrıstın dıyecegım ama dıyemıyorum cunkı bende olsam aynısını yapardım:)) Sakin ol sadece sakin olacağım dıye de kendını bastırıp tamamen sınır olma sakinn ol.
Eşine onun yaptığı türden karsılık vermek sadece senı yıpratır eminim ki onun umrunda bile olmayacaktır.Çünki onlar bızım gıbı ince zekaya sahip değiller:))
demek erkeklere o kadar da yüz vermemek gerekiyor..
çok garip ,bakımlı olmak ,evde temizlik yapılan kıyafetlerle dolaşmamak yüz vermemek mi ? oluyor,
konu sahibi haklısın yazdıklarında ama üzülüp kendini harap etme ortada bir şey yokken ,kendini ve bebeğini düşün ,
eşinin yaptığı çok mantıksız sanırım hala evli olduğunu idrak edemedi ,haber vermeden gittiğine göre...
geçerli bir açıklaması vardır umarım.
yok asla ortalıgı ayaga kaldırmam tabı kı ama baba olmaya hazırlanma surecını dısarıda gecırecekse ben o durum da bısey yapamam tek basıma yapmadım bu cocugu ılk duydugum da sevınemedım cunku esım olursa aldırırz dıyordu benım de yasadıgım kolay degıl onun da bana hak vermesı gerekmez mı ?
birşey sorucam burcun basak mı yada aslan
daha dün öğrenmişsiniz hamile olduğunuzu, ben bırakın bu fikre alışsın dedim salın çayıra 9 ay ne hali varsa görsün demedim sanırım yanlış anladınız :)
muhtemelen eşinizden hamile olduğunuzu öğrenmenizin ertesi günü farklı bir program bekliyordunuz, beklemediğiniz bir tepki ile karşılaşmanız sizi hayal kırıklığına uğrattı. bu gibi dönemlerde biraz olsun şımartılmak her kadının hakkı. uygun bir zamanda kavga etmeden bu konuyu eşinizle konuşun bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?