sanırım aldatılıyorum ((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
madem evde yalnız kalmaya korkuyosun, topla eşyalarını ailenin yanına git. hem özlem giderirsin hemde kafan dağılır. eşin eve gelip seni bulamayınca '' aramıştım, kapalıydı telin. biliyosun evde yalnız kalmaya korkuyorum. hamile olunca da iyice panikledim, gittim'' dersin.

aıleme ne dıyımm pekı esım gıttı haberım yok gelınce donucem mı dıyım

inşallah gerçeği öğrendiğinde buraya gelir kızlar yanlış anlamışım hepsi sadece benim yanlış anlamammış dersin
bence konuşup nedenini öğrenmeden kendini yıpratma
bak birde hamileymişsin karnındaki yavruyada yazık
önce gelsin konuş açıklaması seni tatmin etmezse gerekeni yaparsın
eşler birbirine saygı göstermek zorunda sorumluklarını yerine getirmek zorunda ama bazen insan kendinde olan hataları göremiyor
illaki sizdede hata vardır demek istemiyorum ama bizim için önemsiz olan bir konu erkekler için önemli olabiliyor bence bekleyin iyisi içinde kötüsü içinde bekleyin

aıleme ne dıyımm pekı esım gıttı haberım yok gelınce donucem mı dıyım

iş için şehir dışına gitti, yalnız kalacağıma gideyim annemlerde kalayım, özlem gidereyim dedim, dersin.
ne zaman döncek derlerse işin durumuna bağlı dersin.

senin için söylemiştim. insan evde yalnız olunca kafasında bir sürü şey kurar.

Eşin seni aldatmıyordur içini ferah tut sen bence bugün pazar olduğu için eşinle beraber dışarı çıkıp gezmeyi düşünüyordun.Oda çekip gidince öfkenden dolayı aklına kötü şeyler getirdin.Bırak ne hali varsa görsün sonuç olarak yine ewe dönecek Allah kaza bela vermesin

aldatmıyordur umarım bıraz once aradı aksama ne yemek var dedı zıkkım dedım kac saattır dısarıdasın dısarı da ye gel dedım bagrıstık kapattı oooff

yok canım aksama gelıcek sanırım. o gelsın ben cıkıcam dısarı :) en ıyısı neler cektıgımı uygulamalı gostermek :)

Aynı ben gibisin :) Sevgiden de öte hastalık bu eşlerimize karşı bağımlılık:)) Ne onlarla yapabılıyoruz nede onsuz neden bagrıstın dıyecegım ama dıyemıyorum cunkı bende olsam aynısını yapardım:)) Sakin ol sadece sakin olacağım dıye de kendını bastırıp tamamen sınır olma sakinn ol.

Eşine onun yaptığı türden karsılık vermek sadece senı yıpratır eminim ki onun umrunda bile olmayacaktır.Çünki onlar bızım gıbı ince zekaya sahip değiller:))

hayatta hıc beceremedıgım sey sakın olmak gelsın daha sıddetlı kavga edıcez emınım artık vazolar bardaklar kafasında kırılır.. kı sınırıme hakım olamayan ınsanım ben onun hesabını verıcek bana yemek de yapmıyorum zıkkım yesın bana mı sordu gıderken bagrıp cıkıp bıncem arabama gıdıcem telımı de kapatıcam.. tabı eve gelınce kedı gıbı sırnasıcam onu da bılıyorum :))

Eşine onun yaptığı türden karsılık vermek sadece senı yıpratır eminim ki onun umrunda bile olmayacaktır.Çünki onlar bızım gıbı ince zekaya sahip değiller:))

yok benım kı farklı turden oturur kadın gıbı aglar bende bakar bakar caktırmadan gulerım :))

demek erkeklere o kadar da yüz vermemek gerekiyor..

çok garip ,bakımlı olmak ,evde temizlik yapılan kıyafetlerle dolaşmamak yüz vermemek mi ? oluyor,
konu sahibi haklısın yazdıklarında ama üzülüp kendini harap etme ortada bir şey yokken ,kendini ve bebeğini düşün ,
eşinin yaptığı çok mantıksız sanırım hala evli olduğunu idrak edemedi ,haber vermeden gittiğine göre...
geçerli bir açıklaması vardır umarım.

İntikam duygusu :)) çıkar at içinden o duyguyu boşuna soğukluk sokma araya zaten zar zor ilgi gösteriyorlar onuda böyle yapa yapa bitiricez:))

yuz vermemek evet canım.. bakımlı olmak sence onu sımartmak mı ? ben dıger tıpık ev kadınları gıbı olamam olamıyorum bu kocamla alakalı degıl kı benımle alakalı sevıyorum bakımlı olmayı bakımlı ama kokoş degıl :)

daha dün öğrenmişsiniz hamile olduğunuzu, ben bırakın bu fikre alışsın dedim salın çayıra 9 ay ne hali varsa görsün demedim sanırım yanlış anladınız :)

muhtemelen eşinizden hamile olduğunuzu öğrenmenizin ertesi günü farklı bir program bekliyordunuz, beklemediğiniz bir tepki ile karşılaşmanız sizi hayal kırıklığına uğrattı. bu gibi dönemlerde biraz olsun şımartılmak her kadının hakkı. uygun bir zamanda kavga etmeden bu konuyu eşinizle konuşun bence..

yok canım yanlıs anlamadım :) sımartılmak da ıstemıyorum aslında hamılelıkle alakalı sanırım herseye uzulup aglıyorum boyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…