sanırım aldatılıyorum ((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok canım yanlıs anlamadım :) sımartılmak da ıstemıyorum aslında hamılelıkle alakalı sanırım herseye uzulup aglıyorum boyle

bence her hamile az da olsa ilgi, şımartılmak ister. Üzülüp ağlamana gelince o hormonlardan bende her şeye duygulanıyorum gözüm doluyo ama bebeğim için ağlamamaya çalışıyorum çünkü onlar anlıyorlar anneleri üzüldüğü zaman...

ben tutamıyorum kı kendımı cesme gıbı akıyor gozyaslarım. aslında hamıleleıgım cok rahat ne bulantım var ne bas donmem ne de aserıyorum. ıyı kı asermıyorum bı de asersem koca her saat yanım da olmuyor..

aşerme için daha çok erken zaten gerçi ben 4 buçuk aylık oldu halen aşermiyorum eşim neyin ismini söylesem canım istiyor diye alıyo :)

canım aradım aramaz olurmuyum ulasamıyorum nefes sen bılıyosun dun neler oldugunu.. hıc boyle yapmazdı hamıle oldugumu ve yalnız kalamayacagımı da cok ıyı bılıyor kesın baska kadın var

umarım düşündüğün gibi değildir yanılıyorsundur inşallah:26: hiç bir kadın aldatılmayı haketmez ben çok üzülüyorum böyle şeylere ya hamilesin üstelik hemen panik yapma lütfen

konusucam tabıkı ama anladıgı dılden

öyle deme berine kavga etmek huzursuzluktan baska bişe değil yetişkin insanlarsınız oturun sakin sakin konuşun eminim ki geçerli bi nedeni vardır aldatıyor diye günahına girme..

aşerme için daha çok erken zaten gerçi ben 4 buçuk aylık oldu halen aşermiyorum eşim neyin ismini söylesem canım istiyor diye alıyo :)

asermeyım dah ıyı canım yaa. cok mutsuzum

umarım düşündüğün gibi değildir yanılıyorsundur inşallah:26: hiç bir kadın aldatılmayı haketmez ben çok üzülüyorum böyle şeylere ya hamilesin üstelik hemen panik yapma lütfen

aldatırsa da kendısı bılır canımm yapabılecegım bısey yok

senin mutsuz olman bebeğine zarar verir onu düşünmüyor musun sana tutunmaya çalışıyor sen kendini üzerek onu da üzüyorsun...

bızım duzelecegımız yok sanırım cnım hamılelıgımı ogrenmemın ardından 2 gun gectı bunu yapmaması lazım 4 ayda cocuk verırsek boyle olur sınırden sacmalamaya basladım

arayıp sorun ilk önce hemen en kötüsünü getirmeyin aklınıza, direk soramıyorsanızda yollar çok kötü sana bir şeyler hazırlayım yolda lazım olur filan diyin bence..

benim eşimin önceden bi sözlüsü vardı kızı bırakmak istiyo kız bırakmıyo zaten sözlendikten sonra kızla ilgili birseyler duymus o yüzden bırakmak istiyordu zaten sonra beni gördü aşık oldu :) kız evlendi gitti samsuna hala eşimin arkasından konuşuyordu babam zaten beni vermeye ikna olmuyordu iyice işi yokuşa sürdü
adıda esraydı onun yüzünden nefret ettim o isimden. herkesin başına neler geliyor ama sen kocanla bir ol yeterki aşarsın bütün sorunları bence aldatmıyordur zaten..

bızım duzelecegımız yok sanırım cnım hamılelıgımı ogrenmemın ardından 2 gun gectı bunu yapmaması lazım 4 ayda cocuk verırsek boyle olur sınırden sacmalamaya basladım

iyide ben 5 aylık evliyim 4 buçuk aylık hamileyim hemen hamile kaldım öyle deme bence hem bebek dünyaya getirmek eşleri birbirine bağlar

iyide ben 5 aylık evliyim 4 buçuk aylık hamileyim hemen hamile kaldım öyle deme bence hem bebek dünyaya getirmek eşleri birbirine bağlar

ne halı varsa gorsun ya nefes

canim erkeğin kaybetme korkusu olmaz neden dersen onlar senin kendisine ait oldugunun farkındanlar eşimin gözu benden başkasını görmez derler sen benimsin bana aitsin derler o yuzden kaybet korkusu yoktur onların sıkma canını bi kitapta okumustum nasil dusunursen o başina gelirler ben iyiyim eşim beni cok seviyo eşime güveniyorum de eşin ne iş yapiyo bilmiyorum ama sunu dusun eşin calişiyo seni aldatmak istese senin ruhun duymadan yapar bunu emin ol peşinde gezen cok kişi vardir o onun kalbi sana aittir bunu untma arani bozma seni cok ii anliyorum ben o olmadan nefes almak zor gelirsana eşinin peşinden koşmaya calişanlar varsada parasi için koşarlar kednisi için değil onlar neyin ne oldugunun farkindalr cok ilişkisi oldu diyorsun onlarin arasindan seni secmiş seni özel tutumuski evlenmiş uzme kendini moralin yuksek olsun cok sık arama eşini bıktım demesin sana umarim işie yaramiştir yazdiklar,m

canım evet bıraz rahatladım esım polıs ben hep derım esıme kızlar sana ılgı duyuyorsa eger sen oldugun ıcın degıl ustunde kı unıforma ıcın dıye. aldatsa cok rahat aldatabılır haftanın 2 gunu evde olmjyor mesela bazen suphelenmıyo degılım ama telefonu hep acıktır uyurken bıle ortada bırakır aldatmıyor da dıyemem ama aldatması ıcın de bı bahanesı yok.. esımı normalde de cok sık arayan bı ınsan degılımdır genel de o arar vakıt buldukca bazen calısmayacagı gunler de bıle ıse gıttıgı oluyor ben bellı etmıyorum ama aradıgın da polıs telsızını duyunca rahatlıyorum :)) hamıleyım sımdı bu kıskanclık krızlerım daha cok artıcak sanırım kılo alıcam falan

o dert benım basım da da var mesela bı sevgılısı varmıs benden once kız resmen sızofren nasıl bı sevgıdır anlamadım kı hastalık gıbı hala sevıyor esımı hatta face de sayfa acmıs esıme daır sıırler yazıyor bende ayse adından nefret ederım ama daha evlenmedı hala da esımı bulmaya calısıyor belkı de bu yuzden bu kadar kıskanc oldum cunku sevgılıyken cok ugrastı bızımle o kadar cok ugrastı kı hatta nısanım dan 1 hafta sonra nısanlından cocuk aldırdım dedı tabı bız esımle bırbırımıze gırdık. o da ayseyı buldu ıspatla dedı hngı hastane hangı doktor nasıl olsa cıkar dıye meger kız hıc hamıle kalmamıs sonra cıktı ortaya cok cektırdı bana o cadı

sen ortada falan kalmadın .. ben senın actıgın konuyu okumustumm .. ve aglamıştım bılıyor musun bende bes aylık hamıleyımm .. su an kocam cok afedersin s...tir olup gitsin asla ortada kaldım dıye düşünmem .. evladının yüzünü ölene kadar göstermem ne hali varsa görsün derimm .. bbek bi aileyı bırbırıne baglamaz unutun bunu .. eger koca gaddarsa evladına karsı sempatısi sevgisi yoksa her türlü gider...

ne halı varsa gorsun ya nefes
bak canımm o karnındaki kan pırtısı kadar seyy varya .. ona öyle sarıl kii.. ne koca sevgisi ne anne sevgisi .. hepsi yalan .. bak benım cocugum yok .. hamıleyımm 5 aylık .. kocan seni aldatıyorsa dünyanın en aşagılık insanıdır .. sen kadınlık gorevlerını yerıne getırıyorum dıyorsun .. getırsende getırmesende kımsenın kımseye ıhanet etmeye hakkı yok .. cesareti varya ayrılsınn....

aniden evden çıktı diye hemen bu kanıya nasıl vardınız anlayamadım..başka bir işi çıkmıştır dünyanın binbirtürlü hali var
kendinizi yiyip bitirmeyin boş yere nasıl olsa eve gelecek ve size bi açıklama yapacak..eğer yapacağı açıklamaya inanmazsanız kafanızda hala soru işaretleri olursa irdelersiniz..
zaten işlerinden dolayı yeterince stresliler
daha çok yenisiniz zaman..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…