yazışmalardan belli açık .bide kadın duvarında hep birşeyler paylaşmış hani terk edildim çok sevdim vs vs .bir sürü söz şarkı vs .
duvarı açık kadının .bilmiyorum ki nasıl bir ilişki evli çocuklu adamla aşk yaşıyor kadın çok rahat .
Bir de yüzsüz yüzsüz neler yazmış hey Allah'ım..
öyle .büyük aşk yaşamış eşimle .ne şarkılar ne sözler .bide beni terk ettin gitin sen mutlusun şimdi ben yapayalnızım gibi şeyler hep .acıtasyon yapmış.
bak bunları yeni okudum
bu ne biçim ahlaksız kadın ya hayret
çok acı verici bir durum ....inşallah mazide kalan birisidir....:26:allah yardımcınız olsun..:18:
evet bu tarz insanlar ne rahat valla .utanma sıkılma yok .
sen yinede kendine sahip ol
düşünmen gereken bir bebeğin var kendini dolduruşa getirme lütfen
huzurunu geri kazanmanı temenni ederim
yazışmalardan belli açık .bide kadın duvarında hep birşeyler paylaşmış hani terk edildim çok sevdim vs vs .bir sürü söz şarkı vs .
duvarı açık kadının .bilmiyorum ki nasıl bir ilişki evli çocuklu adamla aşk yaşıyor kadın çok rahat .
yaa biz de kadınız ama ben kadınların şerrinden çok korkarım,belki kocan direndi o kadına,kadın hamileyken bütün erkekler bir bocalama yaşar haklı olarak,belki o zamana denk geldi kocan bir bocalama yaşadı ve o pisliğe istediklerini vermedi,bilemeyiz ama sen acele etme,eğer duyguya veya cinselliğe dönüşmüş bir şey yoksa yapacakların belli,şimdi bunu öğrenmelisin sen,kocanın vücut dilini bilir misin,anlar mısın
Canım öncelikle geçmiş olsun. Hala eşinle konuşmadın mı?Konuşmayı erteleme, kendi içini de kurup kurup daha fazla kemirme derim. Artık yüzleşme zamanı gelmiş gibi görünüyor. Bundan sonrasını o düşünsün zaten.
işte benim dediğim de bu,bir sürü kadın olabilir de eşinin tavrı önemli,eşin bu kadına karşılık vermiyor anladığım kadarıyla
güçlü gözük diyorsun yani.haklısın canım .öyle yapıcam .O zaman bekleyeceksin tabii çare yok :/ Bu bir haftada çok fazla düşünüp de kendi kendini üzmemeye bak. Bebişinle ilgilen. Kendinle ilgilen. Hatta benim farklı bir önerim olacak. Konuşma yapacağın gün, kendine ayrıca bir özen göster. Saçlarını, makyajını yap ve karşısına geçip öyle konuş. Ve tabiki soğuk kanlı ol. Bağırıp çağırma. :)
evde yok ki canım seyathatte şu an bir hafta var gelmesine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?