sanırım aldatılıyorum .

Bir de yüzsüz yüzsüz neler yazmış hey Allah'ım..İnsan olan utanır sen kendine dert etme..

Son düzenleme:
öyle .büyük aşk yaşamış eşimle .ne şarkılar ne sözler .bide beni terk ettin gitin sen mutlusun şimdi ben yapayalnızım gibi şeyler hep .acıtasyon yapmış.

bak bunları yeni okudum
bu ne biçim ahlaksız kadın ya hayret

yaa biz de kadınız ama ben kadınların şerrinden çok korkarım,belki kocan direndi o kadına,kadın hamileyken bütün erkekler bir bocalama yaşar haklı olarak,belki o zamana denk geldi kocan bir bocalama yaşadı ve o pisliğe istediklerini vermedi,bilemeyiz ama sen acele etme,eğer duyguya veya cinselliğe dönüşmüş bir şey yoksa yapacakların belli,şimdi bunu öğrenmelisin sen,kocanın vücut dilini bilir misin,anlar mısın

ya zaten eşimin peşinde bir sürü kadın vardı evlenmeden önce .ama evlenince kesilir falan diye düşündüm devam etmiş .anlarım yani 3 yıllık evliyim zaten şüphem vardı bir bakayım dedim acı gerçekle karşlışatım .

evde yok ki canım seyathatte şu an bir hafta var gelmesine .

Canım öncelikle geçmiş olsun. Hala eşinle konuşmadın mı?Konuşmayı erteleme, kendi içini de kurup kurup daha fazla kemirme derim. Artık yüzleşme zamanı gelmiş gibi görünüyor. Bundan sonrasını o düşünsün zaten.

güçlü gözük diyorsun yani.haklısın canım .öyle yapıcam .

evde yok ki canım seyathatte şu an bir hafta var gelmesine .

O zaman bekleyeceksin tabii çare yok :/ Bu bir haftada çok fazla düşünüp de kendi kendini üzmemeye bak. Bebişinle ilgilen. Kendinle ilgilen. Hatta benim farklı bir önerim olacak. Konuşma yapacağın gün, kendine ayrıca bir özen göster. Saçlarını, makyajını yap ve karşısına geçip öyle konuş. Ve tabiki soğuk kanlı ol. Bağırıp çağırma. :)

Seytan diyor ki bu ruh hastasi kim acikla diger hesabinda 2012 gelini olacagim diyor burada bebegim var esim aldatiyor diyor ....

bu nasil bir hatsalikli ruh halidir .....

simdi gelir bana ama bu komsum der komsusuda bu banlaninca hortluyor ve enteresan 5 tane komsu ayni pc den sitede....

1 uyelik daha alirsan aciklarim kim oldugunu istersen dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…