sanırım aldatılıyorum .

evet ben hemen yumuşuyorum bu sefer yumuşayacağım diyorum kırıcı olamıyorum ama yapım bu zaten .o daha farklı .senin dediğin gibi .ama sonuça pek konuşmaz .böyle çocuğu gibi görüyor beni .anne oldum hala aynı .bakalım bu sefer ne yapıcak merak ediyorum .

tatlım sen daha yatmadın mı ya..:44::44::44: kucuk bebısın var bıraz dınlensen ıyı olur dunde uyumamıssın..

tatlım sen daha yatmadın mı ya..:44::44::44: kucuk bebısın var bıraz dınlensen ıyı olur dunde uyumamıssın..

Evet hadi bakalım yatağa... Saat geç oldu, kendine eziyet etmekten vazgeç, ılık bir bardak süt rahatlatır seni. Uyu ve dinlen, uykusuz kalmak da insanı gerer, zaten kafan dolu, bir de uykusuz kalıp sinirlerini iyice bozma. Sakinleşmen önemli, herşeyden önce senin canın, sağlığın ve bebişin için önemli. Şimdi doğru yatağa bakalım

kesın yatsamda uyuyamıycam dıyıcekk... benımde ıcım erıyecekk.. kusura bakmada esının hıcbıyerı duymuyor su an kendıne ezıyet etme nolur...

kesın yatsamda uyuyamıycam dıyıcekk... benımde ıcım erıyecekk.. kusura bakmada esının hıcbıyerı duymuyor su an kendıne ezıyet etme nolur...

Kesinlikle eşinin bir tarafı duymayacak, zaten şu anda pireler 11-11 maç yapıyordur eşinde ...Hadi lütfen, yat ve uyu. Uyuyamam diye bir şey yok. Yat, düşünme, kafanı boşalt, uyursun. İyi geceler tatlım

Kesinlikle eşinin bir tarafı duymayacak, zaten şu anda pireler 11-11 maç yapıyordur eşinde ...Hadi lütfen, yat ve uyu. Uyuyamam diye bir şey yok. Yat, düşünme, kafanı boşalt, uyursun. İyi geceler tatlım

canlarım dün çıktım görmedim msjları .yattım uyudum .sağolun beni düşündüğünüz için .

Sabır canım bu bir hafta kendini oyalayacak bir şeyler bul ,mutlaka ekstradan başka şeylerle uğraşmalısın yoksa zaten zihnin sürekli bu konuyla uğraşacak. Ne yapacağını elbette düşün de fazla düşünmek seni yorar.

canım ya üzüldüm gerçekten ama hemen stres yapma
bi anla dinle bakalım bu iliki siz evlenmeden önce falanda olmuş olabilir
kadın daha sora bulup rahatsız etmişştir eşini belki
hemen aldatıldım moduna girme kendine yazık

keş öyle olsa ama duvarda aşk cümleleri yazmış kadın epey ayrılık vs .şarkı-türkü paylaşmış.

düşünüyorum içinden çıkamıyorum .eşime msjları göstericem eğer inkar ederse ama bu seferde eski bir ilşkiydi vs diyecektir .

ama bitti artık istemiyorum görüşmek vs demiş eşim .yani bir geçmiş var .kadında lütfen son bir defa görüşelim anlatacaklarım var falan demiş .

yanlış anlama polyannacılık oynamıyorum senle
sadece yargısız bişey yapmanı istemem nede olsa bebek var

yanlış anlama polyannacılık oynamıyorum senle
sadece yargısız bişey yapmanı istemem nede olsa bebek var

evet 6 aylık bir oğlumuz var .bilmiyorum ya ortada bariz aldatılmışım .bitirmek istemiş şimdide kadın bırakmıyor .bir süre takıldı demek .uzun süreli olduğunu sanmam .

evet 6 aylık bir oğlumuz var .bilmiyorum ya ortada bariz aldatılmışım .bitirmek istemiş şimdide kadın bırakmıyor .bir süre takıldı demek .uzun süreli olduğunu sanmam .

sen eminsen aldatııldığından bişey diyemiycem
eşinle konuşcaksın anladığım kadarıyla
ne yapmayı düşünüyorsu
n

iyi de banbi sen nasıl emin olabildin aldattığına ki,nasıl bir ilişkidir sence bu
yazışmalardan belli açık .bide kadın duvarında hep birşeyler paylaşmış hani terk edildim çok sevdim vs vs .bir sürü söz şarkı vs .
duvarı açık kadının .bilmiyorum ki nasıl bir ilişki evli çocuklu adamla aşk yaşıyor kadın çok rahat .

şu an evde yok seyahate .bir hafta sonra gelicek .o zaman konuşacağım .

üzgünüm gerçekten senin için
her ne karar vvericeksen çok iyi düşünerek ver
ve her durumda hakkında hayırlısı olmasını dilerim.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…