Alttan almak olarak adlandırma bunu bence. Huyunu biliyorsun eşinin, sen sinirlenince o sana yılışıp, konuşmaya çalşıyor, seni öyle rahatlatacağını düşünüyor. Ben sinirlendiğimde konuşmam, eşimde dokunmaz bana, sakinleşmemi bekler, o deli sinirim geçince neden sinirlendiğimi anlatırım, o da bana fikir verir yada haksızsın der. Ben sinirli iken eşim beni zorlarsa kırıcı olurum, doğru bişey söylese de yanlış anlamaya, sinirimi ondan çıkarmaya meyilli olurum. Senin eşinde sinirli iken benim gibi demek ki. Fark şu olabilir, ben biraz sakinleşince mutlaka eşimle konuşurum.
Hayır ben boşandım ancak çocuklarım sizin bebeğinizden daha büyük ve başka sorunlarımız da vardı bu olay tuz biber oldu bu yüzden size boşanın ya da boşanmayın diyemem.
tatlım sen daha yatmadın mı ya..:44::44::44: kucuk bebısın var bıraz dınlensen ıyı olur dunde uyumamıssın..
Evet hadi bakalım yatağa... Saat geç oldu, kendine eziyet etmekten vazgeç, ılık bir bardak süt rahatlatır seni. Uyu ve dinlen, uykusuz kalmak da insanı gerer, zaten kafan dolu, bir de uykusuz kalıp sinirlerini iyice bozma. Sakinleşmen önemli, herşeyden önce senin canın, sağlığın ve bebişin için önemli. Şimdi doğru yatağa bakalım
kesın yatsamda uyuyamıycam dıyıcekk... benımde ıcım erıyecekk.. kusura bakmada esının hıcbıyerı duymuyor su an kendıne ezıyet etme nolur...
Kesinlikle eşinin bir tarafı duymayacak, zaten şu anda pireler 11-11 maç yapıyordur eşinde ...Hadi lütfen, yat ve uyu. Uyuyamam diye bir şey yok. Yat, düşünme, kafanı boşalt, uyursun. İyi geceler tatlım
canım ya üzüldüm gerçekten ama hemen stres yapma
bi anla dinle bakalım bu iliki siz evlenmeden önce falanda olmuş olabilir
kadın daha sora bulup rahatsız etmişştir eşini belki
hemen aldatıldım moduna girme kendine yazık
keş öyle olsa ama duvarda aşk cümleleri yazmış kadın epey ayrılık vs .şarkı-türkü paylaşmış.
Sabır canım bu bir hafta kendini oyalayacak bir şeyler bul ,mutlaka ekstradan başka şeylerle uğraşmalısın yoksa zaten zihnin sürekli bu konuyla uğraşacak. Ne yapacağını elbette düşün de fazla düşünmek seni yorar.
tamamda eşin eklememiş onu sonuçta
belki o istemedi ama kadın yapıştı sence olmazmı
ama bitti artık istemiyorum görüşmek vs demiş eşim .yani bir geçmiş var .kadında lütfen son bir defa görüşelim anlatacaklarım var falan demiş .
yanlış anlama polyannacılık oynamıyorum senle
sadece yargısız bişey yapmanı istemem nede olsa bebek var
evet 6 aylık bir oğlumuz var .bilmiyorum ya ortada bariz aldatılmışım .bitirmek istemiş şimdide kadın bırakmıyor .bir süre takıldı demek .uzun süreli olduğunu sanmam .
sen eminsen aldatııldığından bişey diyemiycem
eşinle konuşcaksın anladığım kadarıyla
ne yapmayı düşünüyorsu[/B]n
yazışmalardan belli açık .bide kadın duvarında hep birşeyler paylaşmış hani terk edildim çok sevdim vs vs .bir sürü söz şarkı vs .iyi de banbi sen nasıl emin olabildin aldattığına ki,nasıl bir ilişkidir sence bu
şu an evde yok seyahate .bir hafta sonra gelicek .o zaman konuşacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?