sanırım aldatılıyorum .

bakıcam canım bunada .neden böyle oluyor anlamadım .ne hayallerle evlilik yapıyorsun bu çok fazla geliyor bana .

önemli olan başımıza gelenler değil ona verdiğimiz tepkilerdir.
Elbette verdiğiniz sizin tepkinizde çok normal, hayalkırıklığı, kırgınlık, öfke, arada nefret arada sevgi, gelgitler olacak.
Bu hangimizin başına gelse böyle olur.
Ama siz akıllı bir kadınsınız bunu en güzel biçimde ve doğru verilmiş tepkiler
sayesinde atlatacaksınız.
size verdiğim mailden ya da telefondan Ebru hanıma ulaşın ben kendisini ekrandan
tanıdığım kadarıyla çok seviyorum.
Akıllı bir bayan, işinde çokta başarılı.

Son düzenleme:

uamarım atlatırım .

uamarım atlatırım .

benim tanıdığım, aldatılan kadınların çoğu atlattı.
Eminim, sizde atlatacaksını.
İlk başta çok üzgündüler ama zamanla bunun kendilerinin değil
eşlerinin zayıflığı olduğunu anladılar.
Siz bu durumdaki en masum insansınız ve öfkenizin haklılığınızı
gölgelemesine izin vermeyin.
Zor olacak, ama mutlaka geçip gidecek.
Lütfen sizi oyalayacak bir şey yapın, neşeli müzik açın mesela.
Komik bir film izleyin gülmek için değil maksat kafa dağıtmak.

Anladım kırmamışsınız, şifreyi tahmin etmişsiniz.

Belki bir kaç defa yazdınız ama niyetiniz ayrılmak değilse söylemek daha çok canınızı yakmayacak mı ?
Ne olacak sonrasında ?

Söylememekte yine bir o kadar can yakar..Allah yardımcınız olsun.

Lütfen ama lütfen sakin ol. Öncelikle kendin için sakin ol, sağlığını, bebeğini düşün. Sakin ol ki, sağlıklı düşün, kendi kendine kuruntu yapma, bilmediğin şeyleri kafanda kurma, olayları büyütürsün kafanda sinirle. Sakin ol ki, sakin konuş, kendini doğru ifade et, böylece suçlayıcı konuşmazsın, eşinde kendini savunmak için sana saldırı moduna geçmez. Sakin olmadan konuşursan, belli bir süre sonra konuşmalarda tıkanırsın ve birbirnizi suçlarsınız. Bence evliliklerde en büyük sorunumuz iletişim kopukluğu, konuşmayı bilmiyoruz. Sakin olup mantıklı konuşmayı beceremiyoruz. Sinirl iken konuşunca insan ağzından çıkanı kulağı duymuyor moduna giriyor ve sonra pişman olacağı sözler söyleyebiliyor. Sakın ol arkadaşım, kendine yakışır şekilde konuş.

eve yanlış yazdım pardon hani kırdım derken şifreyi girdim bir iki denedim tutturdum .
aslında ayrılmak istiyorum ama bilmiyorum konuşmam gerek bu şekilde içime atamam .

Çoğu zaman yazarım .. Aldatılmalara katlanılmamalı.Aldatıldığınızı ispatladığınız da , kocanızı sizi aldattığına o kadar pişman edebilirsiniz ki .. Bir kere en başta kocanız olmaktan mahrum bırakır sonra gerekli yasal adımları atabilirsiniz.Tabi ispat önemli.Şüphelerle yürümez adalet sistemi.

Canım konunun hepsini okuyamadım ilk yazdıklarına göz attım da belki de kadın yanaşıyodur eşine eşinde iş yerinde olduğu için mecbur yüzünü görüyor ama pas vermiyodur çünkü istemiyorum falan demiş ya. Ne bilim öyle de olabilir diye düşünüyorum. Sonuç ne peki, ne oldu emin oldun mu iyce? :26:

zaten iletişim eksikliği var bizde .bu bizim sorunumuz .şöyle bir tavrı var eşimin kendi kızdığında yada birşeyler yolunda gitmediğinde susar çekilir konuşmaz .ben kızınca yalnız kalmak istedğimde beni yalnız bırakmaz asla gelir gönlümü alır hep şöyle hissediyorum bazen kendine ait bir dünyası var .tamam bazen anlıyorum çok çalışıyor sabahlara kadar ders çalşır eve gelir bazende .o kadar dikkat ederim çıt çıkmasın diye .yani hep kendi istekleri önemli beni sanki ciddiye almıyor benim kızmama sinirlenmeme yalnız kalmak istememe hakkım yok sanki.bunlar başka sorunlar ama aldatma apayrı tabi.

Öncelikle geçmiş olsun diyorum bu bir şokdur ben de yaşadım biliyorum..

Sonucunda hangi yolu seçerseniz seçin kendinize güvenin ve inanın en doğru yolu seçeceksinizdir.

Size şu an bilmediğiniz tek bir şey söyleyeceğim belki sizi rahatlatır ...geçiyor,bu acı geçiyor,zaman bunun da ilacı ...

Siz doğrusunuz,haklısınız,bu yüzden çok yakınınız da olsa neden başkasının yapdığı hatayı ondan daha ağır bedel ödeyerek yaşayasınız ??

Diğer kadını düşünmeyin,sizi bir yere götürmez sadece üzer ve hata yapmanıza yol açar.

Önce bebeğinizi,kendinizi en son da eşinizi düşünün,emin olun atlatacaksınız....

şüpehelerimde haklıyım belli ama yüzleşmem lazım eşimle bakalım ne diyecek bilmiyorum .iyice içinden çıkamazsak beni ve bebeğini kaybeder .tavrı önemli benim için şu saatten sonra .

şüpehelerimde haklıyım belli ama yüzleşmem lazım eşimle bakalım ne diyecek bilmiyorum .iyice içinden çıkamazsak beni ve bebeğini kaybeder .tavrı önemli benim için şu saatten sonra .

sizde mi aldatılsınız peki devam ettiiniz mi evliliğinize?

İnan iletişim eksikliği pek çok ailenin, pek çok çiftin sorunu. Galiba erkeklerin büyük çoğunluğu böyle, susarak, çekilerek kendi kendine halletmeyi istiyorlar sorunları. Biz kadınlar ise konuşmaktan yanayız. Elbette sorunlar konuşarak çözülür, konuşmak kadar doğru zamanda, doğru şekilde konuşmak önemli. Şöyle düşün bak, konuşmak onu konuşturmaya çalışmak yerine, onun istediği zaman konuşmasını beklersen daha farklı bir konuşma ortamı olur. Hem de eşinin beklemediği bir şekilde davrandığın için o da daha sakin konuşur.

yok ben zaten konuşmuyorum ki çünkü ir kaç konuşacak oldum birşeyler söyledi kalbim çok kırıldı zaten çok hassas biriyim .o günden beri hep alttan alıyorum .huyunu biliyorum üstüne gitmiyorum .

Ilk iki sayfayi okudum
bende eski esmin beni aldattigini tel yakaladim ve perisan oldum
siz daha iradeli ve sakinsiniz ben darma duman olmustum

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ne diyebilirim ki bilemiyorum şimdi...ama canım birazcık daha bekle bazı şeylerden emin ol o kadının msj tarihi saati ve eşinin kiler yazar baktın mı??o kadının her mesajına eşin mesaj yazmışmı telefonuna bak ne bilim biraz daha bi şeyleri tam olarak öğren emin ol ve sonra eşinin karşısına çık çıkış bağır çağır ne hali varsa görsün bu arada bunları bildiğini eşine hissettirmemeye çalış tabii...ve eşin sana face şifresini msn şifresini yada telini veriyormu yoksa hep gizli mi tutuyor?

yok vermez ben tahmin ederek girdim .kolay birşey yapmış oğlumuzun adı şifresi bu arada .değiştiriyordur arada .telini bırakıyor otada onda bir sorun yok .arada bakıyordum hep zaten ama uzun zamandır bakmamıştım .

yok ben zaten konuşmuyorum ki çünkü ir kaç konuşacak oldum birşeyler söyledi kalbim çok kırıldı zaten çok hassas biriyim .o günden beri hep alttan alıyorum .huyunu biliyorum üstüne gitmiyorum .

Alttan almak olarak adlandırma bunu bence. Huyunu biliyorsun eşinin, sen sinirlenince o sana yılışıp, konuşmaya çalşıyor, seni öyle rahatlatacağını düşünüyor. Ben sinirlendiğimde konuşmam, eşimde dokunmaz bana, sakinleşmemi bekler, o deli sinirim geçince neden sinirlendiğimi anlatırım, o da bana fikir verir yada haksızsın der. Ben sinirli iken eşim beni zorlarsa kırıcı olurum, doğru bişey söylese de yanlış anlamaya, sinirimi ondan çıkarmaya meyilli olurum. Senin eşinde sinirli iken benim gibi demek ki. Fark şu olabilir, ben biraz sakinleşince mutlaka eşimle konuşurum.

sizde mi aldatılsınız peki devam ettiiniz mi evliliğinize?

Hayır ben boşandım ancak çocuklarım sizin bebeğinizden daha büyük ve başka sorunlarımız da vardı bu olay tuz biber oldu bu yüzden size boşanın ya da boşanmayın diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…