bakıcam canım bunada .neden böyle oluyor anlamadım .ne hayallerle evlilik yapıyorsun bu çok fazla geliyor bana .
önemli olan başımıza gelenler değil ona verdiğimiz tepkilerdir.
Elbette verdiğiniz tepki normal, hayalkırıklığı, kırgınlık, öfke, arada nefret arada sevgi, gelgitşer olacak.
Bu hangimizin başına gelse böyle olur.
Ama siz akıllı bir kadınsınız bunu en güzel biçimde ve doğru verilmiş tepkiler
sayesinde atlatacaksınız.
uamarım atlatırım .
eşim facebooka girmemiştir sanmam ama girincede anlamaz hata verir sadece kırdığımı anlayacağını sanmıyorum .şüphelenmiyordum öle ciddi değildim şüphelerimde ama yinede bakmak istedim bir arkadaşım kocasının facebookuna girmiş o demişti sende gir .bende şifre denedim bir iki benim tahmin etttiğim şifreyi kullanmış .
Anladım kırmamışsınız, şifreyi tahmin etmişsiniz.
Belki bir kaç defa yazdınız ama niyetiniz ayrılmak değilse söylemek daha çok canınızı yakmayacak mı ?
Ne olacak sonrasında ?
Söylememekte yine bir o kadar can yakar..Allah yardımcınız olsun.
Lütfen ama lütfen sakin ol. Öncelikle kendin için sakin ol, sağlığını, bebeğini düşün. Sakin ol ki, sağlıklı düşün, kendi kendine kuruntu yapma, bilmediğin şeyleri kafanda kurma, olayları büyütürsün kafanda sinirle. Sakin ol ki, sakin konuş, kendini doğru ifade et, böylece suçlayıcı konuşmazsın, eşinde kendini savunmak için sana saldırı moduna geçmez. Sakin olmadan konuşursan, belli bir süre sonra konuşmalarda tıkanırsın ve birbirnizi suçlarsınız. Bence evliliklerde en büyük sorunumuz iletişim kopukluğu, konuşmayı bilmiyoruz. Sakin olup mantıklı konuşmayı beceremiyoruz. Sinirl iken konuşunca insan ağzından çıkanı kulağı duymuyor moduna giriyor ve sonra pişman olacağı sözler söyleyebiliyor. Sakın ol arkadaşım, kendine yakışır şekilde konuş.
Çoğu zaman yazarım .. Aldatılmalara katlanılmamalı.Aldatıldığınızı ispatladığınız da , kocanızı sizi aldattığına o kadar pişman edebilirsiniz ki .. Bir kere en başta kocanız olmaktan mahrum bırakır sonra gerekli yasal adımları atabilirsiniz.Tabi ispat önemli.Şüphelerle yürümez adalet sistemi.
Çoğu zaman yazarım .. Aldatılmalara katlanılmamalı.Aldatıldığınızı ispatladığınız da , kocanızı sizi aldattığına o kadar pişman edebilirsiniz ki .. Bir kere en başta kocanız olmaktan mahrum bırakır sonra gerekli yasal adımları atabilirsiniz.Tabi ispat önemli.Şüphelerle yürümez adalet sistemi.
Öncelikle geçmiş olsun diyorum bu bir şokdur ben de yaşadım biliyorum..
Sonucunda hangi yolu seçerseniz seçin kendinize güvenin ve inanın en doğru yolu seçeceksinizdir.
Size şu an bilmediğiniz tek bir şey söyleyeceğim belki sizi rahatlatır ...geçiyor,bu acı geçiyor,zaman bunun da ilacı ...
Siz doğrusunuz,haklısınız,bu yüzden çok yakınınız da olsa neden başkasının yapdığı hatayı ondan daha ağır bedel ödeyerek yaşayasınız ??
Diğer kadını düşünmeyin,sizi bir yere götürmez sadece üzer ve hata yapmanıza yol açar.
Önce bebeğinizi,kendinizi en son da eşinizi düşünün,emin olun atlatacaksınız....
zaten iletişim eksikliği var bizde .bu bizim sorunumuz .şöyle bir tavrı var eşimin kendi kızdığında yada birşeyler yolunda gitmediğinde susar çekilir konuşmaz .ben kızınca yalnız kalmak istedğimde beni yalnız bırakmaz asla gelir gönlümü alır hep şöyle hissediyorum bazen kendine ait bir dünyası var .tamam bazen anlıyorum çok çalışıyor sabahlara kadar ders çalşır eve gelir bazende .o kadar dikkat ederim çıt çıkmasın diye .yani hep kendi istekleri önemli beni sanki ciddiye almıyor benim kızmama sinirlenmeme yalnız kalmak istememe hakkım yok sanki.bunlar başka sorunlar ama aldatma apayrı tabi.
İnan iletişim eksikliği pek çok ailenin, pek çok çiftin sorunu. Galiba erkeklerin büyük çoğunluğu böyle, susarak, çekilerek kendi kendine halletmeyi istiyorlar sorunları. Biz kadınlar ise konuşmaktan yanayız. Elbette sorunlar konuşarak çözülür, konuşmak kadar doğru zamanda, doğru şekilde konuşmak önemli. Şöyle düşün bak, konuşmak onu konuşturmaya çalışmak yerine, onun istediği zaman konuşmasını beklersen daha farklı bir konuşma ortamı olur. Hem de eşinin beklemediği bir şekilde davrandığın için o da daha sakin konuşur.
arkadaşlar 3 yıllı bir evliliğim var ve bir bebeğim oldu şu an 6 aylık .hamilelikten itibaren eşimde sanki bir soğuma hissettim ama o her zaman buna karşı çıktı .hormonal değişmler göstedğimi söyledi sürekli .neyse bebeğim ldu herşey çok iyi gidiyordu çok mutluydu eşim çok üstüme düştü adeta yeniden aşık oldu bana .
dün facebookunun şifresini kırdım ve bir kadınla msjlaştığını gördüm .kadın ekli değil eşimde ama msjlaşmışlar .dnyam yıkıldı .dünden beri ölü gibiyim .bundan sonra nasıl takip etmeliyim eşimi?zaten sürekli iş için seyahat ediyor gerçekten iş için gittiği zamanlardavardır tabi ama beni aldatmaya gittiğini düşünüyorum dünden sonra şu an yok evde zaten .ne yapmalıyım ki?hayatım mahvoldu .
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ne diyebilirim ki bilemiyorum şimdi...ama canım birazcık daha bekle bazı şeylerden emin ol o kadının msj tarihi saati ve eşinin kiler yazar baktın mı??o kadının her mesajına eşin mesaj yazmışmı telefonuna bak ne bilim biraz daha bi şeyleri tam olarak öğren emin ol ve sonra eşinin karşısına çık çıkış bağır çağır ne hali varsa görsün bu arada bunları bildiğini eşine hissettirmemeye çalış tabii...ve eşin sana face şifresini msn şifresini yada telini veriyormu yoksa hep gizli mi tutuyor?
yok ben zaten konuşmuyorum ki çünkü ir kaç konuşacak oldum birşeyler söyledi kalbim çok kırıldı zaten çok hassas biriyim .o günden beri hep alttan alıyorum .huyunu biliyorum üstüne gitmiyorum .
sizde mi aldatılsınız peki devam ettiiniz mi evliliğinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?