@benYaz @buneyahuuu
Kizlar burdan yaziyorum sizin icin. Belki baskalarininda isine yarar.
Lazim olanlar;
-- bi laptop/pc( tabletlede is gorulurmu diye soran olmustu bilgim yok, belki baska arkadaslar bilir bunu)
-- takip etmek istedginiz kisinin telefonu
( bir kereligine mahsus whatsappina girmeniz gerekicek, egerki esinizse bu ve sifresi varsa biyerlerde taktik vermistim ayni bu konuda, arkdasinza beni esimin numarasindan ara deyin ve sizi istesin. Esiniz size telefonu uzaticaktir, yan odaya gecin ve islemi baslatin)
Yapilmasi gerekenler.
En en basta, whatsappi guncelleyin. Whatsapp web belki herkeste yoktur baya bi zmandir olmasina ragmen.
1. Laptoptan web.whatsapp.com a girin. Soyle bi ekran cikicak karsiniza. Ekranda gordugunuz barcodunu telefondan okutmaniz gerektigi yaziyor.
Eki Görüntüle 1811921
2. Sira okutmada. Telefonu alin elinize ve whatsappa girin. Samsung ve iphone biraz farkli yollardan, ikisinide siraliyim hemen.
Samsung icin: sohbetleri acin( resimdeki "chat" gibi.
Eki Görüntüle 1811931
3. Sonra sag ust tarafta 3 noktaciklara basin ve orda bi whatsapp web goruceksiniz( resimdeki gibi)
Eki Görüntüle 1811932
4. Whatsap webe bastiginz an bi barcodu kamerasi acilicak.
Eki Görüntüle 1811976
5. O kamerayi laptopta hala acik tuttugunuz barcodu ekranina denk getirin ve bekleyin. Aninda bi ekran gelicek( resimdeki gibi).
Eki Görüntüle 1811934
6. Tamamdir, bu kadar. Artik telefonda yazilanlari laptoptan goruyosunz. Her takip etmek istediginzde web.whatsapp.com a girin, siteden cikarken sadece ve sadece ekraninsag ustteki carpi tusuna basin. Baska hic biyere basmayin, aksi taktirde yanlis yere basmaniz tum proceduru bastan gerektirir.
Bu samsung icindi, simdi iphonelar icin 2inci adimdan devam ediyoruz.
2. Ayarlara girin( sag alt kosede) ve whatsapp webi acin( resimdeki gibi)
Eki Görüntüle 1811979
3. Yine ayni kamera geliyor ve burdan yukardaki anlattigim 5inci adimdan devam edin.
Edit; kizlar bazilariniz benim telefonumun takip edildigini nasil anlarim diye sordunuz. Bunu su sekilde anlarsiniz. Ne zamanki telefonunuzdan whatsapp webe bastiniz( samsungda adim 3 iphoneda 2), ozmn size bi barcodu kamera gelmez. Onun yerine soyle bi ekran gelir.
Eki Görüntüle 1811982
@nilasel27 senin sorun buydu sanirim.