- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Papatya129
Katılıyorum sze her cümlenize.. Ben anneme azıcık sesimi yükseltsem viçdan azabı çekiyorum..1 hafta önce sezeryan oldum afedersiniz gazım için bile 25 yaşındaki kıza elinden geleni yapan kadına ben yaşlandığı zaman nasıl sırtımı döneyim nasıl bir tabağı durulayıp koydu diye bağırayım.. Veya babama.. Biliyorsam huylarını arkalarını toplamaya çalışırım.. 100 kere anlattım anlamadılar mı 200 olur bu gerekirse.. Yaşlı insanların çoğu anlamıyor yapacak birşey yok.. Konu sahibi 1 haftadır koku gelio dedem sifonu çekmamiş diyorr sen ne güne duruon 1 haftadır hiç mi aklınıza gelmedi o tuvaleti temzlemek ben hergün çamaşr suyuyla temizliyorum.. Yaşlı insanları çocuk gibi görüyorum ve onlarında şevkatle büyüttükleri evlatlarının bir gram şevkatine ihtiyaç duyarlar diye düşünüyorum.. Ama bunu herkes anlamıyor.. Eminim ki konu sahibi de annesi gibi davranacak annesine çünkü kendisini gösterdi düşünçeleriyle..
aynen. yani o zaman biz büyüyünce de bize bakmasınlar değil mi ? büyüttüm bunu 25 yaşında koca insan, kendine baksın desinler.
bunu bir vefa olarak görüyorum ben de. hakediyorlar da sonuna kadar.