Sanirim annemle rolleri degistik

İlk konuları gayet normaldi sonradan iş zıvanadan cıkmıs gıbı hadı tamam yıldırım sözüyle sözlendinde acıtıgın konularla öncekılerın hıc alakası yok bencede kontrol şart Mune Mune

evet kızlar diğer konusuna bende yazdım. bazılarında 24 yaşında kızım var diyor, bazılarında sözlüyüm diyor, kimisinde de hamileyim eşimi terk ediyorum diyor. bunca zamandır nasıl fark edilmemiş Mune Mune

Bunddıma yanlış ne anlamadım ben senin yerinde olsam egef annemın benden baska kımsesı yoksa ınu yanlız bırakmazdm.o kadar cok kıskandmki keşke bende yaşayabilseydım 11 yaşında annemi kaybettim ve anılarım çok kısıtlı zaten hep calısırdı.yaşasaydı senin gibi olurdum.

20 küsür senelik sözde anne konusunu okuyunca ben de şaşırdım benden önce farkedilmiş demek ki.
Bizi kekliyor aklı sıra...

Keşke benimde evladım beni böyle sevse daha hamile değilim ama imrendim. Maşallah

Inanamiyorum cunku konu sahibini seneler onceki, daha kardesini yanina almaya cabaladigi konulardan beri biliyorum hatirliyorum.
Bu kadar farkli kisilikle, farkli hikayelerle nasil yazmis inanmak istemiyorum.

Konu sahibi senelerdir cok varlikli bir ailenin ilgilenilmeyen kizi; kucuk kardesi kotu bir cocukluk, sevgisiz bir aile yasamasin diye sozlusuyle birlikte kardesini yanina alan, sonra hamileyken aldatilip bosanan bir kadindi.

Inanmak istemiyorum senelerdir ayakta uyutuldugumuza.

Inanamiyorum cunku konu sahibini seneler onceki, daha kardesini yanina almaya cabaladigi konulardan beri biliyorum hatirliyorum.
Bu kadar farkli kisilikle, farkli hikayelerle nasil yazmis inanmak istemiyorum.

Konu sahibi senelerdir cok varlikli bir ailenin ilgilenilmeyen kizi; kucuk kardesi kotu bir cocukluk, sevgisiz bir aile yasamasin diye sozlusuyle birlikte kardesini yanina alan, sonra hamileyken aldatilip bosanan bir kadindi.

Inanmak istemiyorum senelerdir ayakta uyutuldugumuza.

Belki farklı kişilerdir sordum ama açıklamak yerine üyelik iptali istedi...

Back
X