- Konu Sahibi kirciceklerim
-
Birde çocuk cevap verdi ne yapayım şimdi..
Merhaba bayanlar az önce bir şeye tanık oldum sizinle paylaşmak istedimBenim Yonja'da fake bir hesabım var atılan mesajlara cevap vermediğim sadece meraktan açtığım bir hesap. Bu hesapta lise arkadaşımın sevgilisini gördüm başka bir adla Facebook'tan silmiş beni lise arkadaşım pek samimi değildik zaten sevgilisiyle ortak hesap kullanıyor.. Ama Yonja hesabında sevgilisiyle olan 1 tane bile fotoğraf yok! Ben şüphelendim tabi ki ama emin değilim şuan mesaj attım "sizin gibi düzgün birisinin yonja'da işi ne?" diye.. Amacım cevap verirse ve işi flörte götürürse sevgilisine belgelerle söylemek.. Sizce böyle bir şeyi yapmalı mıyım yoksa sessiz mi kalmalıyım?
Be demis ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kardes sakasiz uzak dur. Karisma. Bazi kadinlar tuhaftir. Sevgilisini affeder, sen yonjaya giren kötü kız olursun..
Konuşmalardan ss al.
Fake hesapla kıza yolla altına da not düş bir dost diye.
Vicdanın rahatlasın.
Dediğiniz gibi baktım.. En son bugün girmiş daha yeni yani.. Yonja facebook gibi değil yani nasıl desem biraz daha kötü bir site.. Aklım karıştı şimdi söylemesem vicdanım el vermeyecek söylesem belki inanmayacak..
İşte nerede oturuyorsun ne yapıyorsun vs vs.. En iyisi uzak durmak bu işten..
o da sizin gibi öylesine giriyodur.
sanırım sizin de sevgiliniz var ve giriyosunuz yonja'ya fake hesapla da olsa.
Evet, kesinlikle uzak dur. ne kadar az insanin isine karisirsan o kadar az agrir basin.
önceki gün sosyal bir sitede bir yorum yaptım, bilirsiniz bazı abazalar hemen atlar. aynısı oldu, üstelik adamın profilinde ...... ile evli yazıyor ve düğün fotosu var, aynen geri mesaj yazdım, bu mesajını eşin ....... e gönderiyorum diye, (tabiki göndermedim) bir daha adamdan çıt çıkmadı. bence arkadaşına henüz söyleme ama adama sevgilisini tanıdığını ve bunları ona göstereceğini belirt, nasılsa senin profilin de fake, tanımaz. sonuca göre davranırsın ama her zaman araya giren kötü olur.
arkadaşın çok değişik tepkiler verebilir durduk yere canın sıkılabilir sen mesaj atma sadece ya gezinirken gördüm hesabı mı vardı de mesaj atma arkadaşın yanlış yorumlar çıkartmasın bence tatlım sen bilirsin yinede ama başın ağrımasın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?