sanırım arkadaşım aldatılıyor

Benim anam senin ananı kerhanede görmüş. E peki senin ananın ne isi vardı kerhanede?

Kardes sakasiz uzak dur. Karisma. Bazi kadinlar tuhaftir. Sevgilisini affeder, sen yonjaya giren kötü kız olursun..

Olayı siz büyütmeyin simdi sadece orda bi üyeliğinizin olduğunu ve sevgilin bana böyle mesaj attı fake adresi var deyin. ve başkada karışmayın. kendı aralarında halletsinler..

Cok luzumsuzca bi davranis olmus.

Adamin orda hesabinin olmasi aldattigini gostermez. Kaldi ku ilk mesaji da sen atmissin. Kiz sana 'sevgilimi ayartip, bizi ayirmak istedin' dese haksiz sayilmaz..

Kendini kucuk dusurme..

o da sizin gibi öylesine giriyodur.
sanırım sizin de sevgiliniz var ve giriyosunuz yonja'ya fake hesapla da olsa.

önceki gün sosyal bir sitede bir yorum yaptım, bilirsiniz bazı abazalar hemen atlar. aynısı oldu, üstelik adamın profilinde ...... ile evli yazıyor ve düğün fotosu var, aynen geri mesaj yazdım, bu mesajını eşin ....... e gönderiyorum diye, (tabiki göndermedim) bir daha adamdan çıt çıkmadı. bence arkadaşına henüz söyleme ama adama sevgilisini tanıdığını ve bunları ona göstereceğini belirt, nasılsa senin profilin de fake, tanımaz. sonuca göre davranırsın ama her zaman araya giren kötü olur.

Son düzenleme:

Anladım canım yorumun için teşekkür ederim henüz söylemedim zaten.. Ortak arkadaşımıza anlattım konuyu o sen karışmazsan ben konuşurum dedi o konuşacak galiba.. :18:

arkadaşın çok değişik tepkiler verebilir durduk yere canın sıkılabilir sen mesaj atma sadece ya gezinirken gördüm hesabı mı vardı de mesaj atma arkadaşın yanlış yorumlar çıkartmasın bence tatlım sen bilirsin yinede ama başın ağrımasın bence

Tamam canım teşekkür ederim.. Öyle yapacağım büyük ihtimal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…