- Konu Sahibi kirciceklerim
-
Ama inanmama ihtimali var.. Dediğim gibi silmiş beni facebooktan politik görüşlerimiz farklı olduğundan dolayı sanırım tam emin değilim ama.. Zaten daha önce de aldatılma olayı olmuş alarında şimdi çıkıp demesin sen bizi kıskanıyorsun benim sevgilim yapmaz öyle bir şey diye?
Merhaba bayanlar az önce bir şeye tanık oldum sizinle paylaşmak istedimBenim Yonja'da fake bir hesabım var atılan mesajlara cevap vermediğim sadece meraktan açtığım bir hesap. Bu hesapta lise arkadaşımın sevgilisini gördüm başka bir adla Facebook'tan silmiş beni lise arkadaşım pek samimi değildik zaten sevgilisiyle ortak hesap kullanıyor.. Ama Yonja hesabında sevgilisiyle olan 1 tane bile fotoğraf yok! Ben şüphelendim tabi ki ama emin değilim şuan mesaj attım "sizin gibi düzgün birisinin yonja'da işi ne?" diye.. Amacım cevap verirse ve işi flörte götürürse sevgilisine belgelerle söylemek.. Sizce böyle bir şeyi yapmalı mıyım yoksa sessiz mi kalmalıyım?
Daha farklı fotolar derken?
Kız çok samimi bir arkadaşınız, size sorgusuz sualsiz güvenecek biri değilse bulaşmayın derim. Size çamur atıp, suçlu durumunda bile bırakabilirler.
.
Belki bilmek istemiyor.
Neden ispatlama ihtiyacı duydunuz onu anlayamıyorum ben.
Siz uyarırsınız inanıp inanmamak ona kalır.
Sizi yalancılıkla suçlayacak değil ya.
Araştırmak isterse araştırır..
Ben anlamıyorum neden başkalarının hayatına karışasınız ki? tamam samimi dostunuz olsa anlarım da öyle bir arkadaşlığınız yok sanırım. hem taaa lise arkadaşınız hem samimi değilsiniz hem de sizi face den silmiş birine ne diye sevgilin seni aldatıyor olabilir diyesiniz ki? İnsanlık yapmak değil bu kusura bakmayın. Özel hayatlarına da karışmayın derim ben. Eğer o kızın yerinde ben olsaydım ve bana yapsaydınız tepkim büyük olurdu size...
Peki madem napalım sessiz kalıcaz söylemeyeceğim
Karışmak değil de hani madem görmüşüm böyle bir şeyi gidip söyleyeyim dedim ama söylemeden önce size danıştığım iyi oldu teşekkür ederim
Sessiz kalın demedim ki ben size.
Bildiklerinizi söylersiniz.
Gerisini o düşünür..
rica ederim ama şöyle düşün, hani mahallede dedikoducu hiç bir işi olmayıp ondan ona laf taşıyan insanlar vardır ya,meraklı... sanki böyle birşey yaparsan bu duruma düşermişsin gibi geliyor. karar senin tabi
O zaman ne diyeyim? Sevgilinin yonja da hesabını gördüm, belki bilgin dahilindedir ama yine de sana haber verdim gibi bir şey söylesem uygun olur mu?
Merhaba bayanlar az önce bir şeye tanık oldum sizinle paylaşmak istedimBenim Yonja'da fake bir hesabım var atılan mesajlara cevap vermediğim sadece meraktan açtığım bir hesap. Bu hesapta lise arkadaşımın sevgilisini gördüm başka bir adla Facebook'tan silmiş beni lise arkadaşım pek samimi değildik zaten sevgilisiyle ortak hesap kullanıyor.. Ama Yonja hesabında sevgilisiyle olan 1 tane bile fotoğraf yok! Ben şüphelendim tabi ki ama emin değilim şuan mesaj attım "sizin gibi düzgün birisinin yonja'da işi ne?" diye.. Amacım cevap verirse ve işi flörte götürürse sevgilisine belgelerle söylemek.. Sizce böyle bir şeyi yapmalı mıyım yoksa sessiz mi kalmalıyım?
Ben anlamıyorum neden başkalarının hayatına karışasınız ki? tamam samimi dostunuz olsa anlarım da öyle bir arkadaşlığınız yok sanırım. hem taaa lise arkadaşınız hem samimi değilsiniz hem de sizi face den silmiş birine ne diye sevgilin seni aldatıyor olabilir diyesiniz ki? İnsanlık yapmak değil bu kusura bakmayın. Özel hayatlarına da karışmayın derim ben. Eğer o kızın yerinde ben olsaydım ve bana yapsaydınız tepkim büyük olurdu size...
Sevgiliniz arkadaşlık sitelerinde fink atsın ve size bunu söyleyecek kaynak ancak yakın dostlarınız mı olsun? Yakın değilse sizin bu durumunuza göz mü yumsunlar. Ben sevgilimin arkadaşlık sitelerinde olmasından gocunmam dersiniz saygı duyarım, ama yok hoş bir durum değil diyorsanız sizi zor durumda bırakan bir durumu size haber veren kişi mi kabahatli şimdi. Çok ilginç.
Mesaj atmamış olsaydınız gidin söyleyin derdim ama mesajdan sonra adamın "Bana böyle mesaj atmış yüz vermeyince iftira atıyor" deme ihtimali var. Kadınlarımız da her türlü sevgilisine inanma eğilimindedir. Karışmayın bence. Kötü olursunuz.
arkadaşlık sitesine üye olması onun kızı aldattığını göstermez ki, sadece hesabı var. Ya kız da biliyorsa tüm bunları. gidip kıza söylediğinde ne duruma düşecek farkında mısınız? erkek arkadaşını ispiyonlamak için fırsat kolluyormuş gibi, sanki çocuğu takip ediyormuş araştırıyormuş gibi... Özel hayat adı üstünde, herkes burnunu sokamaz. Aldattığını görmüş mü, duymuş mu yok, eee ortada birşey yok sadece bir şüphe var. Asıl bu kadar önyargılı ve herşeye burnumuzu sokma derdine düşmemiz ilginç...
arkadaşlık sitesine üye olması onun kızı aldattığını göstermez ki, sadece hesabı var. Ya kız da biliyorsa tüm bunları. gidip kıza söylediğinde ne duruma düşecek farkında mısınız? erkek arkadaşını ispiyonlamak için fırsat kolluyormuş gibi, sanki çocuğu takip ediyormuş araştırıyormuş gibi... Özel hayat adı üstünde, herkes burnunu sokamaz. Aldattığını görmüş mü, duymuş mu yok, eee ortada birşey yok sadece bir şüphe var. Asıl bu kadar önyargılı ve herşeye burnumuzu sokma derdine düşmemiz ilginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?