sanırım arkadaşım aldatılıyor

madem samimi deilsin uzak dur bence..arada sein başın yanar hiç karışmaa.

Peki sizin bir sevgiliniz olsa ve bi arkadaşınız böyle bir olaya şahit olsa ve sussa daha sonra siz arkadaşınızın bunu bildiğini öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? Söylemesini ister miydiniz size?

Uzun zamandır görüşmediğiniz, sizi facedende silmiş bulunan lise arkadaşınız sizi neden bu kadar ilgilendiriyor anlamadımki.. Bırakın ne yaparsa yapsınlar.Biraz gereksiz geldi bana açıkcası ama siz bilirsiniz tabi yinede

Peki sizin bir sevgiliniz olsa ve bi arkadaşınız böyle bir olaya şahit olsa ve sussa daha sonra siz arkadaşınızın bunu bildiğini öğrenseniz tepkiniz ne olurdu? Söylemesini ister miydiniz size?

aynısı başıma geldi canım erkek arkadaşımın beni aldattığıni en yakın arkadaşımdan öğrendim...bunu bilip sussa ona cok ama coooookkk kızardım ..nedenini sorarsan biz onla kardeş gibiydik..aşırı samimiydik bunu bildiği halde susması kardeşliğimizi bitirme nedenim olurdu..ama bak sen pek samimi deilim diorsun kız seni faceden bile silmiş bu kadar uzaksınız birbiriinize o yüzden karışma..

Aynen canım ama kendimi onun yerine koydum ve o böyle bir olaya şahit olsaydı ve söyleseydi teşekkür ederdim ona beni bilgilendirdiği için.. Bu yüzden dert edindim bu kadar

Geçmiş olsun canım.. Tamam madem söylemiyim ne yaparlarsa yapsınlar ama keşke şahit olmasaydım diyorum..

Neden? Fikrinizi belirtir misiniz lütfen bende düşünüyorum hala karışsam mı karışmasam mı diye..

Birincisi çok yakın bir arkadaşınız değil, ikincisi adamı tanımıyorsunuz böyle bir duruma karıştığınız için başınızı ağrıtabilir.
3. belki ayrılmışlardır bu durumda kişisel alanına müdahale edilmiş gibi hissedilebilir.
Ne olur ne olmaz çok yakınım olmadığı sürece ben asla böyle işlere girmem.

Aynen canım ama kendimi onun yerine koydum ve o böyle bir olaya şahit olsaydı ve söyleseydi teşekkür ederdim ona beni bilgilendirdiği için.. Bu yüzden dert edindim bu kadar
Evet ama canım bunu yakın bir arkadaşımdan duymak isterdim. Görüşmediğim ve faceden falan sildiğim bir kışiden duymak istemezdim sanırım .Senin söylemende bir beis yokta ters tepebilir. Kız sana karşı ters bir laf edebilir canın sıkılır ..

Ayrılmamışlar baktım az önce hesap duruyor hala.. Off kafam karıştı.. Dediğiniz gibi en iyisi susayım ben

Evet o ihtimalde var.. Teşekkür ederim

Ayrılmamışlar baktım az önce hesap duruyor hala.. Off kafam karıştı.. Dediğiniz gibi en iyisi susayım ben

Yani canım dertsiz başına dert açma bence de.
Siz çok iyi niyetli de olsanız insanların tepkileri farklı olabiliyor.
En iyisi görmemiş gibi davranın.

İçimdeki adalet duygusu, git söyle bilsin o da diyor ama '' Benim kociş yapmaz '' tarzı biriyse karşınızdaki ( ki olmaması için hiç bir sebep yok maalesef ) adınız kıskanç, fesat, ara bozucu hatta çocuğu hatırladığınız için takıntılı birine bile çıkabilir sanıyorum. Yine de siz bilirsiniz...

Öyle birisi zaten dediğim gibi aralarında daha önce de aldatma mevzusu olmuş ki zaten beni sildiğine göre tekrar ekleyip söylesem adım ara bozucu fesata çıkabilir.. Söylemeyeceğim madem kalsın böyle..

Canımm bu seni hiç ilgilendirmiyor. Lütfen bu işe karışma.

Açıkcası ben böyle bir şeyi söylemekten korkarım bana bişey yaparlar diye.

Dünyada neler oluyor bak iyilik yapayım derken kötülük olur senin için Allah korusun.

Bence hiç karışma boşwer arkadaşın zaten seni de silmiş boşweeeerrr.....

hiç düşünme böyle şeyleri takma kafana.

Öyle birisi zaten dediğim gibi aralarında daha önce de aldatma mevzusu olmuş ki zaten beni sildiğine göre tekrar ekleyip söylesem adım ara bozucu fesata çıkabilir.. Söylemeyeceğim madem kalsın böyle..

Daha önce aldatılmayı affettiyse zaten gerçekten hiç gereği yok. Boşuna kendi canınızı sıkmayın karşılaşacağınız muameleyle

Son düzenleme:

Tamam canım yorumun için teşekkür ederim

Daha farklı fotolar derken?

Kız çok samimi bir arkadaşınız, size sorgusuz sualsiz güvenecek biri değilse bulaşmayın derim. Size çamur atıp, suçlu durumunda bile bırakabilirler.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…