sanırım arkadaşım aldatılıyor

Samimi dahi olmadgnz biri icin bu çaba niye? Ortada sizi ilgilendiren bisey yok bence..
Fazla mi sert kaçtı ya:)ama vazgeçin karismayin die öle sert knuştm:)

Yok canım ne serti.. İyiliğimi düşündüğünüz için teşekkür ederim ayrıca.. Bence de karışmamak en mantıklısı.. Sadece hesabını ve arkadaşı olduğu kızları fotoğrafları görünce sevgilisinin bilmesi gerektiğini düşünmüştüm..

yakın arkadaş uzak arkadaş meselesini yanlış anlamışsınız. Uzak arkadaş eminse eğer tabi ki söyleyebilir. ama Bİr samimiyeti yok, yakınlığı yok kızın hayatını nerden bilebilir ki? Uzaktan sadece tanışıklığı olan bir kişi, onları, hayatlarını bilmeden tanımadan 'sevgilin seni aldatıyor o0labilir' diye söyleyip kızın içine şüphe düşürmeye hakkı yok bence.

Anladım. Açıkçası ben öyle aman aman kıskanç bir insan değilim ama tek amacı kız düşürmek olan sitelerden birinde aktif hesabı varsa da bilmek isterim. Facebook değil, twitter değil amaç sosyalleşmek değil.

bence hiç karışma. hem sana sen nerden biliyosun derse nasıl cevap vereceksin. sonra araları bozulursa bunu senin aleyhinde kullanır.

Teşekkür ederim herkese.. Tartışmaya dönmesin bence konu ceza almayalım durduk yere.. Sessiz kalmak daha iyi bence de haklısınız..

Sizin bile fotolarınız sahte iken karşı tarafında sahte olma ihtimali yüzde kaç?

Ya ordan burdan fotoları kendisinden izinsiz alınıp hesap açıldıysa?

Sizin bile fotolarınız sahte iken karşı tarafında sahte olma ihtimali yüzde kaç?

Ya ordan burdan fotoları kendisinden izinsiz alınıp hesap açıldıysa?

Düşündüm onu da ama ikisi ortak hesap kullanıyor ve hani hesapta görmediğim fotoğraflar var.. Ve açık fotoğraflar da var.. Bunları kim nasıl temin edebilir?

Teşekkür ederim herkese.. Tartışmaya dönmesin bence konu ceza almayalım durduk yere.. Sessiz kalmak daha iyi bence de haklısınız..

Önce size ne diye cikisacaktim ama düşündüm de ayni şeyi sevgilim yapsa bunu bilmeyi isterdim.
Bence yapin.
Boşu boşuna kandirilmasin kiz

Düşündüm onu da ama ikisi ortak hesap kullanıyor ve hani hesapta görmediğim fotoğraflar var.. Ve açık fotoğraflar da var.. Bunları kim nasıl temin edebilir?

sahte bir hesapla onun sayfasına ait fotoları çekip atın arkadaşınıza o zaman.

kimsenin başı da yanmaz.

nasılsa herşey sahte

peki o da sana derse senin burda işin ne, sen düzgün biri değilmisin?
ne cevap vereceksin

Konu sahibinin sevgilisi yoksa bu sitelerde bulunması düzgün biri olmadığı anlamına gelmiyor. Burdaki en büyük yanlış sevgilisi varken bir yandan da bu tip sitelere üye olunması.

Konu sahibinin sevgilisi yoksa bu sitelerde bulunması düzgün biri olmadığı anlamına gelmiyor. Burdaki en büyük yanlış sevgilisi varken bir yandan da bu tip sitelere üye olunması.

Sevgilim biliyor buraya üye olduğumu.. Şifresi de onda.. Kimseyle mesajlaşmıyorum zaten ama böyle bir şeye denk gelince ne bileyim tuhaf hissettim biraz..

bence hiç karışmayın bu olayaa
görmezden gelin ve gelen mesaja- yazarsa tabi çocuk- cevap bile yazmayın

sen iyilik yaparken kız; sen benim sevgilime o siteden asılıyosun fln der bu defa sen çıkamazsın işin içinden

Evet o da aklıma geliyor canım.. Teşekkür ederim..

Öyle birisi zaten dediğim gibi aralarında daha önce de aldatma mevzusu olmuş ki zaten beni sildiğine göre tekrar ekleyip söylesem adım ara bozucu fesata çıkabilir.. Söylemeyeceğim madem kalsın böyle..
En yakın arkadaş yada uzak arkadaş fark etmez elbette aldatılıyorsa bilmesi gerekir ama şu yazmış oldugunuz mesaja göre bu kız daha öncede aldatılmış ve affetmiş ben öyle anladım yani şimdi söyleseniz bile yine affeder diye düşünüyorum.Arkadaşınızın telefon numarası varsa mesaj atın söyleyin erkek arkadaşın x isimli sitede üye diye sizin üzerinizden yük kalksın affedip affetmemek ona kalmış birşey lakin ilkinde affettiyse ikincisinde de eder.

Öyle yapacağım o zaman.. Telefon numarası bende yok istedim bi arkadaşımdan bakalım cevap gelmesini bekliyorum.. Çünkü benim sevgilim böyle bir şey yapsa ve uzaktan sildiğim bi arkadaşım haber verse söylese teşekkür ederim ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…