- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
- 323
- Konu Sahibi kirciceklerim
-
Samimi dahi olmadgnz biri icin bu çaba niye? Ortada sizi ilgilendiren bisey yok bence..
Fazla mi sert kaçtı ya:)ama vazgeçin karismayin die öle sert knuştm:)
yakın arkadaş uzak arkadaş meselesini yanlış anlamışsınız. Uzak arkadaş eminse eğer tabi ki söyleyebilir. ama Bİr samimiyeti yok, yakınlığı yok kızın hayatını nerden bilebilir ki? Uzaktan sadece tanışıklığı olan bir kişi, onları, hayatlarını bilmeden tanımadan 'sevgilin seni aldatıyor o0labilir' diye söyleyip kızın içine şüphe düşürmeye hakkı yok bence.Hayır bana deseniz ki yakın arkadaşım olsun uzak arkadaşım olsun farketmez, hemen arkadaşlık sitesinde hesabını gördü diye yetiştirmesin, derim ki tamam. Yani tercih meselesidir. Ama çok yakın arkadaşımsa söyleyebilir ama uzak arkadaşımsa ne burnunu sokuyor diyince anlamadım ben. Çünkü yakın olsun uzak olsun ikisi de sizin iyiliğinizi düşünüyor sonuçta.
yakın arkadaş uzak arkadaş meselesini yanlış anlamışsınız. Uzak arkadaş eminse eğer tabi ki söyleyebilir. ama Bİr samimiyeti yok, yakınlığı yok kızın hayatını nerden bilebilir ki? Uzaktan sadece tanışıklığı olan bir kişi, onları, hayatlarını bilmeden tanımadan 'sevgilin seni aldatıyor o0labilir' diye söyleyip kızın içine şüphe düşürmeye hakkı yok bence.
Merhaba bayanlar az önce bir şeye tanık oldum sizinle paylaşmak istedimBenim Yonja'da fake bir hesabım var atılan mesajlara cevap vermediğim sadece meraktan açtığım bir hesap. Bu hesapta lise arkadaşımın sevgilisini gördüm başka bir adla Facebook'tan silmiş beni lise arkadaşım pek samimi değildik zaten sevgilisiyle ortak hesap kullanıyor.. Ama Yonja hesabında sevgilisiyle olan 1 tane bile fotoğraf yok! Ben şüphelendim tabi ki ama emin değilim şuan mesaj attım "sizin gibi düzgün birisinin yonja'da işi ne?" diye.. Amacım cevap verirse ve işi flörte götürürse sevgilisine belgelerle söylemek.. Sizce böyle bir şeyi yapmalı mıyım yoksa sessiz mi kalmalıyım?
Sizin bile fotolarınız sahte iken karşı tarafında sahte olma ihtimali yüzde kaç?
Ya ordan burdan fotoları kendisinden izinsiz alınıp hesap açıldıysa?
Teşekkür ederim herkese.. Tartışmaya dönmesin bence konu ceza almayalım durduk yere.. Sessiz kalmak daha iyi bence de haklısınız..
Düşündüm onu da ama ikisi ortak hesap kullanıyor ve hani hesapta görmediğim fotoğraflar var.. Ve açık fotoğraflar da var.. Bunları kim nasıl temin edebilir?
peki o da sana derse senin burda işin ne, sen düzgün biri değilmisin?
ne cevap vereceksin
Önce size ne diye cikisacaktim ama düşündüm de ayni şeyi sevgilim yapsa bunu bilmeyi isterdim.
Bence yapin.
Boşu boşuna kandirilmasin kiz
peki o da sana derse senin burda işin ne, sen düzgün biri değilmisin?
ne cevap vereceksin
sahte bir hesapla onun sayfasına ait fotoları çekip atın arkadaşınıza o zaman.
kimsenin başı da yanmaz.
nasılsa herşey sahte
Konu sahibinin sevgilisi yoksa bu sitelerde bulunması düzgün biri olmadığı anlamına gelmiyor. Burdaki en büyük yanlış sevgilisi varken bir yandan da bu tip sitelere üye olunması.
bence hiç karışmayın bu olayaa
görmezden gelin ve gelen mesaja- yazarsa tabi çocuk- cevap bile yazmayın
sen iyilik yaparken kız; sen benim sevgilime o siteden asılıyosun fln der bu defa sen çıkamazsın işin içinden
En yakın arkadaş yada uzak arkadaş fark etmez elbette aldatılıyorsa bilmesi gerekir ama şu yazmış oldugunuz mesaja göre bu kız daha öncede aldatılmış ve affetmiş ben öyle anladım yani şimdi söyleseniz bile yine affeder diye düşünüyorum.Arkadaşınızın telefon numarası varsa mesaj atın söyleyin erkek arkadaşın x isimli sitede üye diye sizin üzerinizden yük kalksın affedip affetmemek ona kalmış birşey lakin ilkinde affettiyse ikincisinde de eder.Öyle birisi zaten dediğim gibi aralarında daha önce de aldatma mevzusu olmuş ki zaten beni sildiğine göre tekrar ekleyip söylesem adım ara bozucu fesata çıkabilir.. Söylemeyeceğim madem kalsın böyle..
En yakın arkadaş yada uzak arkadaş fark etmez elbette aldatılıyorsa bilmesi gerekir ama şu yazmış oldugunuz mesaja göre bu kız daha öncede aldatılmış ve affetmiş ben öyle anladım yani şimdi söyleseniz bile yine affeder diye düşünüyorum.Arkadaşınızın telefon numarası varsa mesaj atın söyleyin erkek arkadaşın x isimli sitede üye diye sizin üzerinizden yük kalksın affedip affetmemek ona kalmış birşey lakin ilkinde affettiyse ikincisinde de eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?