- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Merhaba hanımlar
Burda daha önce de esimle ilgili konular açtım
Sorunlar geçici olarak unutuldu ve bir sonrakilere eklenerek büyüdü büyüdü...
Artık taşıyamayacağım hale geldi
Belki hata bendedir ben geçimsiz bir insanımdir
Bunu en iyi Rabbim bilir yanlış bir is yapıp O'nun kutsal saydığı evlilik akdini şımarıklığım neticesinde sonlandırmaktan yine rabbime sığınırım
Bugün ki son damladan bahsedecek olursam ;
Yaklaşık sekiz ay önce dogum yaptım ve ikinci ayından sonra düzenli adetlerim başladı son iki yanı bu ay ki ve bir önce ki ay ki hariç
Bir önce ki ay bir hafta kadar gecikti
Bu ayda yirmi günü geçti olmadı
Dün doktoruma gittim muayene etti ve rahim duvarımın aşırı kalın olduğunu eğer gebe değilsem başka bir sıkıntı olabileceğini söyledi
Ki daha önce kan testi dahil toplam dört test yaptım sonuç negatifti
Son kez bir kan testi daha yapalım sonra ilaç kullan dedi ve adetim bitince tekrar bazı testler yaptırıp gitmemi istedi
Bu sabah testi yaptık ve negatifti
Sonuçları öğleden sonra almaya gittik ve dışarda yemek yedik biraz dolaştık ve onun arabasına bir parça bulmak icin epey uğraştık
Doktorum uç tane ilaç verdi ve büyük ihtimal yaşadığımız ilce küçük bir yer olduğu icin orada ki eczane de olmayabilir diye il e gelmişken alalım dedim ama beyefendi önce ilçede bakalım yoksa sonra alırız dedi bende hayır niye riske atayım zaten dün başlamam gerekiyordu gecikmesin alalım dedim ama olay büyüdü biz kavgaya başladık o hızla arabayı eczaneye surdu ama ben artık isemiyordum
Arabanın dandik parçasına verdiğin değeri vermiyorsun dedim
Sonuç şuan konuşmuyoruz evde de yok zaten
Bu bazılarınıza ufak bir olay gibi gelebilir ama artık öyle bıktım ki hergun bunun gibi seyler yüzünden kavgaya tutuşuyoruz
Büyük ihtimal biz düzelemeyeceğiz
Lütfen tecrübe ve nasihatlerinizi esirgemeyin
Bizim evliliğimiz tabi kurtarılamayarak bir evlilik degil
Öyle büyük sorunlarımız yok
Ama sanırım çok çabuk tükettik her şeyi iki yıla sığamayacak kadar kavga ettik
Büyüsü çoktan bozuldu bazı şeylerin
Hal böyle olunca da ne tadı ne de heyecanı kaldı
Burda daha önce de esimle ilgili konular açtım
Sorunlar geçici olarak unutuldu ve bir sonrakilere eklenerek büyüdü büyüdü...
Artık taşıyamayacağım hale geldi
Belki hata bendedir ben geçimsiz bir insanımdir
Bunu en iyi Rabbim bilir yanlış bir is yapıp O'nun kutsal saydığı evlilik akdini şımarıklığım neticesinde sonlandırmaktan yine rabbime sığınırım
Bugün ki son damladan bahsedecek olursam ;
Yaklaşık sekiz ay önce dogum yaptım ve ikinci ayından sonra düzenli adetlerim başladı son iki yanı bu ay ki ve bir önce ki ay ki hariç
Bir önce ki ay bir hafta kadar gecikti
Bu ayda yirmi günü geçti olmadı
Dün doktoruma gittim muayene etti ve rahim duvarımın aşırı kalın olduğunu eğer gebe değilsem başka bir sıkıntı olabileceğini söyledi
Ki daha önce kan testi dahil toplam dört test yaptım sonuç negatifti
Son kez bir kan testi daha yapalım sonra ilaç kullan dedi ve adetim bitince tekrar bazı testler yaptırıp gitmemi istedi
Bu sabah testi yaptık ve negatifti
Sonuçları öğleden sonra almaya gittik ve dışarda yemek yedik biraz dolaştık ve onun arabasına bir parça bulmak icin epey uğraştık
Doktorum uç tane ilaç verdi ve büyük ihtimal yaşadığımız ilce küçük bir yer olduğu icin orada ki eczane de olmayabilir diye il e gelmişken alalım dedim ama beyefendi önce ilçede bakalım yoksa sonra alırız dedi bende hayır niye riske atayım zaten dün başlamam gerekiyordu gecikmesin alalım dedim ama olay büyüdü biz kavgaya başladık o hızla arabayı eczaneye surdu ama ben artık isemiyordum
Arabanın dandik parçasına verdiğin değeri vermiyorsun dedim
Sonuç şuan konuşmuyoruz evde de yok zaten
Bu bazılarınıza ufak bir olay gibi gelebilir ama artık öyle bıktım ki hergun bunun gibi seyler yüzünden kavgaya tutuşuyoruz
Büyük ihtimal biz düzelemeyeceğiz
Lütfen tecrübe ve nasihatlerinizi esirgemeyin
Bizim evliliğimiz tabi kurtarılamayarak bir evlilik degil
Öyle büyük sorunlarımız yok
Ama sanırım çok çabuk tükettik her şeyi iki yıla sığamayacak kadar kavga ettik
Büyüsü çoktan bozuldu bazı şeylerin
Hal böyle olunca da ne tadı ne de heyecanı kaldı
Son düzenleme: